Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (25 röster )

L'Anse du Brick

Famille Patrizi
F-50330, Maupertus-sur-Mer
Frankrike

Camping L'Anse du Brick is een 5-sterrencamping in Normandië. Dat kun je zien, want de plekken zijn ruim, alles is netjes, schoon en verzorgd en het eten in het restaurant is van goede kwaliteit. De animatie maakt het gezellig voor iedereen en de zee is slechts 100 meter verderop. Met kinderen is museum en aquarium Cité de la Mer een grote aanrader.

Kännetecken för plats

Logi
Mobila bungalows

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Campingshop
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Barnanimation
Utomhuspool
Tennisplan

Sanitär
Skötrum
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Wesley
Nederländska
Een netjes chalet, maar de camping is verouderd en verkeert in slechte conditie. De wandelroutes zijn erg steil en bestaan uit kiezelstenen. Er is geen wifi, geen televisie en geen laadstation voor elektrische auto's, maar dat wordt pas meegedeeld bij aankomst. Het brood moet je een dag van tevoren bestellen en is beperkt, het eten is van slechte kwaliteit.
10 månader sedan

Ybo
Nederländska
Het vakantiehuisje is uiterst compact, maar wel netjes. De maaltijden zijn niet van topkwaliteit. Volgens de website zou er betaalde wifi beschikbaar zijn, echter bij aankomst blijkt dit niet het geval te zijn. Alleen bij het zwembad is er kosteloze wifi. Daarnaast is er wel een televisie aanwezig, maar deze functioneert niet. Geen van deze zaken wordt op de website vermeld. Als we dit geweten hadden, hadden we absoluut niet gereserveerd.
10 månader sedan

Simone
Nederländska
Er was geen WiFi en mobiele dekking (dit werd pas meegedeeld bij de receptie). Normaal gesproken zou dit geen issue zijn, maar als zelfstandige moest ik af en toe echt de camping verlaten voor mijn werk. De wegen en vegetatie waren niet zoals afgebeeld op de foto's. Laat je niet verleiden door aantrekkelijke foto's. De chalet waar we verbleven was fantastisch! We hebben een geweldig verblijf gehad, maar er moet nog veel gedaan worden aan deze camping. Op het nieuwe deel van de camping, de wijk Jersey, lag veel bouwpuin, slechte wegen waar we met 2 buggy's en onze kinderen over paden vol puin/steentjes een weg moesten banen.. Dit was de enige route naar beneden.Het zwembad was geweldig, precies zoals verwacht. De indoor speelkooi was prachtig! Het springkasteel en de kinderclub waren mooi opgezet.Eten afhalen en het restaurant waren pas open vanaf 19.00 uur, dit zijn wij Nederlanders niet gewend 🥱.
10 månader sedan

Richard
Nederländska
Er was geen WiFi of mobiel signaal (dit werd pas meegedeeld bij de receptie), normaal zou dit geen probleem zijn, maar als freelancer moest ik soms echt even de camping verlaten voor mijn werk. De wegen en beplanting kwamen niet overeen met wat er op de foto's was aangegeven. Laat je niet verleiden door aantrekkelijke foto's. De chalet waarin we verbleven was geweldig! We hebben een prachtig verblijf gehad, maar er moet nog veel verbeterd worden op deze camping. Op het nieuwe gedeelte van de wijk Jersey lag veel bouwafval, slechte wegen met 2 buggy's met onze kinderen over paden vol puin/steentjes een weg gemaakt. Dit was de enige weg naar beneden. Het zwembad was geweldig, precies zoals verwacht. De binnenspeelkooi was mooi! Springkussen en kidsclub waren goed opgezet. Het afhalen van eten en het restaurant ging pas open vanaf 19.00 uur, dit zijn wij Nederlanders niet gewend.
10 månader sedan

Mayke
Nederländska
Een camping in een verschrikkelijke staat van onreinheid en verval. Overal was er een gebrek aan proper onderhoud. Het sanitair was ronduit smerig. Er was feces op de toiletbrillen, alles was te vuil om aan te raken, en de douches waren vervuild. Het was genoeg om je ziek te maken. Je kon je naam in de schimmel op de muren schrijven. De riolering functioneerde niet en de goten lagen open in de douchefaciliteiten. De stank was ondraaglijk. Er waren woelmuizen op de standplaats. De wateraansluiting op de kampeerplaats was verroest en versleten. Overal was onkruid. Ergens naast onze plaats, verborgen onder een hoop tuinafval, stak een gastank uit. De speelplaatsen voor de kinderen waren verwaarloosd. De speelhal voor tieners leek meer op een gekraakt gebouw, het zwembad was verre van onderhouden, het voetbalveld had holen om in te verstoppen, en het tennisveld was overwoekerd met onkruid en vergezeld van een vervallen woonwagen. Werklieden reden rond met een lap in de benzinetank. Blijkbaar was de dop verloren. Wat ons betreft, verdient deze plek geen enkele ster. We hebben nog nooit zo'n walgelijke plek gezien.
1 år sedan

Katrien
Nederländska
Zeer onhygiënische en aftandse camping. Nergens netjes onderhouden. Zeer vies sanitair. Stoelgang op toiletbrillen, alles te vies om aan te raken, vervuilde douches. Goed om ziek van te worden. Je kon je naam in de schimmel op de wanden schrijven. Riolering werkte niet en goten lagen open in de douchegebouwen. Niet te harden stank. Woelmuizen op de staanplaats. Wateraansluiting op kampeerplek geoxideerd en versleten. Alles onder het onkruid geschoten. Ergens naast onze plek onder een hoop tuinafval stak een of andere gastank vercholen. Onderkomen speelterreinen voor de kinderen. Speelhal voor tieners had meer weg van een kraakpand, zwembad ver van onderhouden, voetbalveld bevatte holen om in weg te kruipen, tennisveld onder het onkruid en vergezeld van onderkomen woonwagen. Werkmannen reden rond met vod in benzinetank. Blijkbaar was de dop verloren gegaan. Wat ons betreft geen enkele ster waardig. Nooit zoiets degoutant gezien.
1 år sedan

Melroy
Nederländska
We hebben hier anderhalve week doorgebracht. We hadden een prachtige locatie voor onze tent tegen de berg, met veel ruimte. De camping had echter niet echt een gezellige sfeer, met een geasfalteerde weg, een klein terras en een klein zwembad. Het strand dat bij de camping hoort, viel ook tegen. Er lag veel zeewier en tijdens vloed was er nauwelijks strand over. We hebben geen idee hoe de kinderactiviteiten waren, maar voor volwassenen was er weinig te doen. De animatie was bovendien alleen in het Frans. Het sanitair was vaak vies en er was een waterballet...
1 år sedan

Tomas
Nederländska
We waren behoorlijk onder de indruk van de reisroute naar Cherbourg en de adembenemende kustlijn. Het uitzicht vanaf de camping (waar we bovenaan stonden met zicht op zee) was werkelijk schitterend. Helaas was de camping wel aan de dure kant. De kampeerplaatsen waren ruim, gescheiden door hagen waardoor er veel privacy was. Het was wel een uitdaging om via de steile, kronkelende weg omhoog te komen met onze grote caravan, maar het was haalbaar. 's Ochtends was er vers brood beschikbaar. Bij aankomst wilden we 's avonds op de camping eten, maar dat bleek niet meer mogelijk omdat we 's middags hadden moeten reserveren. De eetgelegenheden in de directe omgeving waren ook al volgeboekt. Na lang zoeken hebben we uiteindelijk toch nog iets gevonden. Dit was echter niet ideaal, omdat we er vanuit gingen dat we op de camping konden eten. Het strandje bij de camping was leuk en makkelijk te bereiken. Het zwembad was ook prima. Het sanitair werd meerdere keren per dag schoongemaakt. Onze 9-jarige zoon bracht zijn dagen door op de pomptrack met zijn step. We zouden hier zeker weer terugkomen!
1 år sedan

Reginald
Nederländska
De locatie is absoluut adembenemend. De camping is op meerdere niveaus aangelegd, met veel plekken die uitzicht op de zee bieden. Direct naast de camping bevindt zich een prachtig bos met een wandelroute en een beekje. De camping is direct aan de kust gelegen. Steek de straat over (via een brug over de weg) en volg het pad, dan ben je er. De activiteiten op de camping waren voor ons niet echt boeiend. Het zwembad is klein en strakke zwemkleding is verplicht. Daarnaast was het sanitair niet altijd even netjes (dit kan ook te wijten zijn aan de campinggasten). Er is niet veel te doen in de directe omgeving. Er is echter wel een mooie kustroute langs het strand die je met de auto kunt volgen.De winkel heeft een beperkt aanbod, maar er zijn wel broodjes beschikbaar. We wilden om 15.00 uur een pizza bestellen om die avond op te halen, maar dat kon pas om 20.30 uur (niet het bestellen, maar het ophalen).
1 år sedan

Rafael
Nederländska
De kampeerterreinen zijn voldoende ruim. Je kunt je auto naast of voor de tent parkeren. De entertainment is vrij beperkt. Barbecueën met houtskool is toegestaan. Het zwembad is goed. Het binnenzwembad is verwarmd. Buiten waren er enkele losse tegels rond het bad. Niet al te ernstig, maar het zou wel gerepareerd moeten worden. Het dragen van een strakke zwemshort is verplicht.Het restaurant/de kantine biedt eenvoudige, maar goede gerechten aan. Nadeel: een spies met tonijn wordt gecombineerd met zwaardvis. Een verzoek om de vis niet volledig te bakken, wordt niet doorgegeven aan de chef. De pizza's hebben te veel kaas. Soms moet je lang wachten op je maaltijd. Je kunt zwemmen in de zee op loopafstand in de baai, maar deze is omringd door rotsen met algen die enorm stinken bij laagwater. Bij hoogwater is er slechts 3 meter strand. Daarom wordt aangeraden om 5 km met de auto te rijden naar een goed (zand)strand. Mobiele connectiviteit/internet is bijna onmogelijk op deze camping. Wifi is gratis, maar valt constant uit. Zorg dus dat je voldoende filmpjes voor je kinderen downloadt op een tablet.
1 år sedan

Cadence
Nederländska
Een camping die ideaal is voor gezinnen, met een zeer gastvrij team. Er zijn ruim opgezette kampeerplekken, nette toiletvoorzieningen en een betoverend mooi strand. Huisdieren, met name honden, zijn toegestaan en er is een prachtig bos waar ze vrij kunnen rondrennen. Er is een beekje dat door het bos stroomt waar de honden zich kunnen verfrissen.
1 år sedan

Kirstin
Nederländska
Geweldige camping! Goed onderhouden, prachtige ruime plaatsen met mooie beplanting, vriendelijk personeel (ook per mail in aanloop naar vakantie toe) en het uitzicht vanaf de camping over de baai is spectaculair (met name 1A t/m 14A) . Het is echt zo mooi als op de foto’s! Zwembad (lekker verwarmd, en met waterglijbaan) , pumptrack (helm= aan te raden) en voetbalveld vielen bij de kids (7 en 8) zeer in de smaak en de animatie was niet overdreven aanwezig maar leuk. Via een loopbrug kan je veilig over de weg naar het strand waar zowel fijn zand als rotspartijen voor uren speelplezier zorgen. Bij harde wind wordt er gesurft op de golven. Geen last van herrie gehad (noch van de weg, noch van andere campingasten). Vanaf de camping loop je zo een prachtig natuurgebied in met bos, heide en beekjes, bunkers uit WO2 en een prachtig wandelpad langs de kust. Wil je naar deze omgeving op vakantie, zoek dan niet verder.
2 år sedan

M
Nederländska
Wij kwamen hier op 8 september 2021 voor 12.00 uur aan met het idee we moeten voor 12 uur ons melden,omdat de meeste campings tussen de middag dicht gaan.Ontvangen door een niet echt vriendelijke dame achter de balie. Maar we mochten niet de camping op, pas om 2 uur.Mijn mond viel open van verbazing.Wij moesten dus 2,5 uur wachten om de camping op te kunnen. Echt nog nooit meegemaakt buiten het seizoen. Echt belachelijk en niet te begrijpen en zeker niet klantvriendelijk van deze camping en organisatie. De dame bij de receptie vertelde mij ook nog dat dit bij veel campings in de buurt het geval was.Maar 5 km verderop in Fermanville zeer vriendelijk ontvangen op een leuke en knusse de camping, aan het strand. Dus gelijk vertrokken.
2 år sedan

Sylvia
Nederländska
Plaats 39. Ruime plaats. Heg is echter wel hoog waardoor je staand van je zeezicht kunt genieten. Onderhoud groen is prima. Onderhoud sanitair laat wat te wensen over: lekkende kranen, kranen waarvan de drukknop los laat. Sanitair is wel schoon. Heet water volop verkrijgbaar en goed te regelen. Gewoon lekker douchen en niet hoeven te wachten op je beurt. Zwembad is klein maar fijn. 1.20 diep. Binnenbad is idd verwarmd.Pumptrack is gaaf voor de kids. Mijn persoonlijk advies: niet geschikt voor Kids onder de 8 reden: de snelheid! Gevolg = botbreuken. Het is een terras camping. Er is een behoorlijk hoogte verschil tussen de verschillende lagen.Er is een eenvoudig pizza restaurant. Het winkeltje is klein.Het is een terras camping. Grote hoogte verschillen. Zwembad is klein maar fijn. 1.20 diep. Mooie omgeving.
2 år sedan

Alexander
Nederländska
Mooi gelegen camping. Wij hadden een grote Premium Kampeerplaats met zeezicht, waarop een picknicktafel en een schuurtje stond met een koelkast. Niet alle kampeerplaatsen hebben zeezicht. Gemoedelijke maar professionele sfeer. Vriendelijk personeel. Bij de receptie zijn ze zeer behulpzaam. Toiletgebouwen werden 3x per dag schoongemaakt. Veel activiteiten voor de jongere en oudere jeugd. Pumptrack en indoor speelpaleis is trekpleister voor alle kids. Veel honden. Strand is dichtbij, al gingen de kids (11, 13 en 18j.) vaker naar het zwembad. Veel activiteiten (wandelingen, musea en stadjes), maar reken wel op wat reistijd. Wij zijn naar Mont St. Michel, Utah Beach, Barfleur en La Cite de la Mer (met bezoek kernonderzeeër) geweest en hebben een aantal prachtige wandelingen gemaakt. Stadjes langs de kust doen Zuid-Engels aan. Wij gaan nooit naar dezelfde camping terug, maar de kans dat wij hier een keer terug zullen komen is vrij groot.
2 år sedan

Sanne
Nederländska
Wij vonden het heerlijk om hier te verblijven. We hebben een weekje een sta caravan geboekt, 3 kamers met ons gezin was dat ruim genoeg (2 volw. en 3 kinderen). De camping is mooi aangelegd, veel groen/ bloemen, vriendelijk personeel, het mooie strand op loopafstand. Heerlijk om na het eten nog even een wandelingetje te maken. Onze kinderen vonden het heel fijn dat er een binnenspeeltuin was en ook het zwembad is overdekt en verwarmd. Dus, ook met regen is er genoeg te doen!Dagje naar de invasie stranden geweest, Barfleur, Cherbourg bezocht en naar de Gatteville vuurtoren geweest. Op doorreis naar Bretagne hebben we de Mont Saint Michel bezocht. We raden deze camping zeker aan!
2 år sedan

Ellen
Nederländska
Mooie, schone camping. Grote plekken. Zee is op loopafstand. Sterke eb en vloed. Leuke omgeving. Voor d Day stranden ed wel behoorlijke afstanden.
2 år sedan

Fam bruin
Nederländska
Mooie groene camping met ruime plaatsen. Veel te doen op de camping en in omgeving. Top zwembad en sanitair is prima, wordt elke avond schoongemaakt, toch nooit helemaal schoon. Als het ene sanitair volzit heb je nog keus uit 2 andere want er zijn er 3. Ook heb je nog een tennisbaan die je kan reserveren voor 7 euro en leuk voor de kinderen met steps: een skatebaan. Je hebt ook elke week weer activiteiten zoals een avond in het zwembad, kampvuur, tennistoernooi etc. In de omgeving is ook veel te doen zoals musea, mooie kusten etc. Boven zijn de plekken erg rustig, wel een nadel: vanaf ongv 4 uur in de middag geen zon meer. Er zijn ook mooie plekken met uitzicht op de zee maar die zijn al snel volgeboekt. Eetgelegenheden prima, je kan frietjes pizza etc halen of opeten in het restaurant. Prijs/kwaliteit is ook prima. O We hadden zelf verwacht dat je hutje mutje zou staan en veel lawaai zou horen maar dat was gelukkig niet het geval.
2 år sedan

Arien Veenhuizen
Nederländska
mooie camping met vriendelijk personeel en schoon sanitair.
2 år sedan

H.C.A.
Nederländska
Mooie, goed verzorgde, rustige camping. Schoon sanitair! Dichtbij zee en mooi uitzicht. Ideale plek om de omgeving te verkennen, idyllische plekjes, natuur en zee.
3 år sedan

René
Nederländska
Echt een geweldige camping, mooie ligging en omgeving, goed onderhouden en 'zeker belangrijk met corona' erg schoon sanitair. Het zwembad heerlijk op temperatuur, zowel binnen als buiten en onze plek was echt het ontzettend groot en we hadden meer dan genoeg ruimte. s'Avond liep er bewaking rond die ervoor zorgde dat het rustig bleef op de camping. Er is ook ontzettend veel te zien en te doen in de omgeving en de mooie stranden zijn zo goed als leeg, dat is wel even anders dan in Nederland. Wij raden deze camping echt aan om een keer te bezoeken!
3 år sedan