Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
5 / 5 (3 röster )

La Maison des Pères

Bellevue
F-19130, Lascaux
Frankrike

La Maison des Pères är en camping med 30 platser i Lascaux, Frankrike, som ligger i regionen Limousin. Hundar är tillåtna. För att tvätta dina kläder finns torktumlare tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Bilfri

Sanitär
Skötrum
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Piet
Nederländska
Het mooie uitzicht is fantastisch! Super schoon sanitair en ruime plaatsen. Hartelijke ontvangst en veel informatie over de streek. En deze mooie plek is te koop!
3 år sedan

Martin Janssen
Nederländska
Een geweldig gelegen kleine camping met max. 10 plaatsen. Gelegen op een heuvel op de zuidhelling. Voormalige abdij met 12 hectaren ongerepte natuur aan de voeten. 5 douches en 5 toiletten, babywasruimte en een aparte afwaskeuken met koelkast en magnetron. ( Voor de trekkende tentkampeerders.) Elektrische aansluitingen van 16 Amp. ( Franse stekkers.) Voelt als een privé plaats met super vriendelijke eigenaren die voor een ultiem vakantiegevoel zorgen. Gelegen in een rustige omgeving maar niet ver van wat grotere plaatsen en winkels. Geschikt voor tenten en caravans. Deze laatste worden met behulp van de tractor netjes op hun plaats gezet. Heel bijzonder is de ontbijtservice. In grote mand bij uw tent of caravan gebracht. Elke dag wat anders. Een uitzicht om nooit te vergeten. In de directe omgeving veel leuke plaatsen met markten en bezienswaardigheden. Er komen dit jaar ook nog 2 trekkershutten en in de toekomst een paar vakantiewoningen. Een aanrader.. U wilt niet meer weg.
3 år sedan

Inge en Freek
Nederländska
We waren van plan om 3 nachten te blijven, maar het werden er 15. Het kiiiilometers verre panoramisch uitzicht, de rode avondluchten, de overdonderende sterrenhemel. Het nieuwe, superschone sanitair. De dagelijkse praatjes met- en uitgaanstips van eigenaresse Angela (en Eddie). De rust en het plattelandsgevoel. Wij maakten geen gebruik van de ontbijtservice en maaltijdsalades, maar van andere kampeerders hoorden we dat deze enorm kompleet zijn. Het was een vakantie zoals je die altijd graag zou willen. Tip: beleef een dagje paardenrennen op de vermaarde renbaan te Pompadour (prachtig gelegen tegenover het kasteel en op slechts enkele kilometers van de camping). Het is veel meer dan alleen paardenrennen.
3 år sedan