Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
Hundar
4.5 / 5 (3 röster )

La Libellule

Rochetaillée
F-38520, Le Bourg d'Oisans
Frankrike

La Libellule är en camping med 30 platser i Le Bourg d'Oisans, Frankrike, som ligger i regionen Rhône-Alpes. Hundar är tillåtna.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

ALLARD
Franska
Je reviens de trois jours passés dans ce camping avec des amis. L'accueil est super, les propriétaires sont très sympathiques et arrangeants. Les emplacements sont spacieux, ombragés et très calmes. Les sanitaires sont très propres. Et la vue sur les montagnes au réveil, c'est parfait ! Seul petit hic peut-être : le petit-déjeuner est un peu cher pour ce que c'est.
3 år sedan

bab
Nederländska
Een rustige en eenvoudige camping. Zeer ruime plaatsen. Geen toeters en bellen op de camping, animatie e.d. Je kunt wel evt. een pony huren. Eerste aanblik is rommelig (bij de auberge) maar je moet voor de camping nog 500m. doorrijden over een landweggetje. De camping ligt tussen de weilanden en bosschages met mooi uitzicht op de bergen. Sanitair is sober, maar prima. Gratis warme douche en warm water om af te wassen. Er is een ruimte met wc's en douches en nog apart een ruimte om af te wassen. Ook is er een ruimte om binnen te zitten als het regent o.i.d., daar liggen ook wat folders. In de omgeving kan je heel goed fietsen (wielrennen en mountainbiken) en wandelen. Zwemmen kan in zwembaden in de buurt (Allemont en Bourg d'Oisans) en in Lac de Laffrey (25min. rijden).
3 år sedan

Elly
Nederländska
Het is een rustige camping. Wij waren er tijdens de Alp d Huzes, het was toen reuze gezellig. Ondanks dat het erg druk was, meer mensen op een plaats maar daar had je daar geen last van want de plaatsen zijn erg groot. Vriendelijke eigenaar, s morgens vers brood wat je de dag ervoor hebt besteld wordt bij de kampeerplaats afgeleverd.
3 år sedan