Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Hundar
5 / 5 (5 röster )

La Laune

Le bon refuge - Quartier St Pierre
83120, Plan de la Tour
Frankrike

La Laune är en camping med 30 platser i Plan de la Tour, Frankrike, som ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
Snacksbar

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Renée
Nederländska
Heerlijke, eenvoudige camping met hele lieve en relaxte eigenaren. Prima uitvalsbasis voor alles wat dit mooie gebied te bieden heeft. Geen winkel, dorpje op 800 meter. Supermarkt op 4 km. Sanitair eenvoudig maar altijd schoon. Inmiddels voor de vierde keer bezocht omdat je niet uitgekeken raakt in deze prachtige omgeving. Ligt wel langs drukke weg maar geluidshinder is minimaal omdat het perceel zo groot is. Heeeeeeele grote standplaatsen.
2 år sedan

Renee
Nederländska
Heerlijke plek! Hele ruime plekken, superrelaxte eigenaren. Echt kamperen bij de boer. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Le Plan de la Tour op 10 min wandelen. Prima uitvalbasis. Geen winkel wel iedere ochtend vers brood. Lidl op 8 autominuten. Een aanrader voor wie niet van drukte houdt.
3 år sedan

Hans
Nederländska
Superrelaxte camping. Midden tussen de wijnranken. Aardige eigenaren. Zorg dat je een plek achter bij de rivier krijgt. Vanaf de camping kun je makkelijk naar Saint Maxime of St-Tropez fietsen, ook met gewone stadsfietsen. Ook het dorpje Plan de la Tour zelf is leuk.
3 år sedan

Korff
Nederländska
Camping met ruime plekken, sanitair is simpel maar netjes. Zeer vriendelijke eigenaars die hun best doen om zich ook in het engels verstaanbaar te maken. Camping ligt nog geen half uurtje van de prachtige stranden. Dorpje Plan de la Tour is vlakbij waar je prima eetgelegenheden vind. Voornamelijk nederlandse gasten in het hoogseizoen, maar dan is het nog een heerlijke rustige camping waar je vlakbij de drukte van de boutiques kunt opzoeken en natuurlijk de mooie stranden. Wij hebben hier nu 2 hoogseizoen doorgebracht met 2 jongens van 8 en 10 jaar. Op de camping zelf is voor kinderen niet veel te doen maar er is wel een klein riviertje en genoeg ruimte om te spelen. Als je van zon, zee en vooral strand en de natuur houd dan is deze camping zeker een aanrader. M. Korff
3 år sedan

a.brigande
Nederländska
Deze camping is een plaatje. Vanvriendelijke Franse (kleine) wijnboeren, die deze kleine camping voor extra kostwinning erbij doen sinds een aantal jaren. Open veld met wild gras, naast een kleine wijngaard, aan de rand bomen, in het midden een schommel en aan het uiteinde een beekje. Prima verzorgd simpel sanitair in een van de schuren. In het hoogseizoen een drankje op een romantisch terrasje naast die schuur. Verder niks. Wat wil je nog meer?
3 år sedan