Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
4 / 5 (9 röster )

La Grève Blanche

Saint-Michel
29880, Plouguerneau
Frankrike

La Grève Blanche är en camping i Plouguerneau, Frankrike, som ligger i regionen Bretagne. La Grève Blanche har wifi, en campingshop och en restaurang. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Köksfaciliteter
Campingshop
Snacksbar
Restaurang
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Bilfri

Rekreation
Lekplats


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Sjaan
Nederländska
Camping is prachtig gelegen, ruime plaatsen. Sanitair is zeer gedateerd, en je moet 1 euro voor een douchebeurt betalen. De patron is vriendelijk en spreekt engels, spaans en duits. Tussen de middag is de receptie gesloten, maar wij konden wel zelf een plekje zoeken, op aanraden van een kampeerder.
3 år sedan

raph
Franska
Multiples activité au environs, plage, pêche, rando pédestre sur sentié cotié, Vélo, balade en bateau, camping très bien entretenus idéal pour repos et détente, accueil très sympa.
3 år sedan

Fam de Boer, Schiedam
Nederländska
We hebben twee dagen op deze camping gestaan. Het uitzicht was er fantastisch. Wel ligt plouguerneau wat afgelegen. In het dorp zelf is alles te krijgen en er zijn voldoende eetgelegenheden. Op de camping is kun je ook eten en er is een kleine campingwinkel. De douches zijn er erg slecht. Er moet een euro betaald worden(ouderwets) terwijl er eigenlijk geen water uit komt. Dit water is nog koud ook. Ook stinkt het er naar urine. Er is een kleine speeltuin en er wordt van alles georganiseerd. Wij betaalden voor 3 volwassenen, 2 tenten, auto en electriciteit 20,80 per nacht. hier komt dan nog eens 3 euro bij voor de douches wat het op 23,80 brengt.
3 år sedan

Rutger
Nederländska
Uitzicht, ligging en stilte en plek bij het strand zijn prima. Sanitair is redelijk, maar douchen met muntjes en vervolgens geen warm water krijgen en doodgewoon niet geloofd worden door het personeel is 'vreemd'. Het personeel is onduidelijk, brutaal, onvriendelijk en onbeschoft.
3 år sedan