Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
3 / 5 (14 röster )

Du bord de l'aisne

14 bis rue des Godins
2190, Guignicourt
Frankrike

Du bord de l'aisne är en camping med 100 platser i Guignicourt, Frankrike, som ligger i regionen Picardie. Du bord de l'aisne har wifi, en snacksbar och en inomhuspool. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Snacksbar
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Utomhuspool

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Louise
Nederländska
Uitstekende camping voor een nachtje. Gastvrije ontvangst. Grote standplaats. Trampoline en enkele speelapparaten voor de kleintjes. Het restaurant is eenvoudig, maar de pizza's zijn voortreffelijk. Het zwembad zag er ook schoon uit. Het sanitair was in orde. Er was ook een kindertoilet. Vergeet echter niet je eigen toiletpapier mee te nemen.
10 månader sedan

Marina
Nederländska
Rustige camping aan rand van dorp aan riviertje om te vissen, 10 minuten van snelweg daardoor prima als doorreis camping. Terrein netjes onderhouden. Je mag zelf een plekje uitzoeken. Je kunt voor smorgens Brood bestellen. Helaas temperatuur van douche was slecht te regelen en water voor afwas was bijna koud. Zelf wc papier meenemen vond ik geen probleem dan blijft t toch iets netter lijkt wel. De kinderen hebben wel heerlijk gezwommen in het zwembad. Maar voor 1 nacht met 3 kinderen (12-14-18) betaalden we €57 dat was wel even schrikken.
1 år sedan

Wilger
Nederländska
Doorreis camping ! Prijs voor 1 nacht € 30, veel te duur voor deze camping, in avond stikdonker, heel gevaarlijk. Sanitairgebouw gedateerd.
2 år sedan

Kornelis Afman
Nederländska
Ik ben niet snel geneigd een referentie te schrijven. Helaas moet ik u waarschuwen.De kosten zijn extreem hoog. Een nota (specificatie) zou per mail worden verzonden maar nooit ontvangen. Ze zeggen dat de pin-transactie fout is gegaan maar vervolgens is het bedrag 2 keer afgeschreven. We zijn dus gewoon opgelicht.Het sanitair is echt slecht. Niet schoon en de douches geven weinig water en zijn te koud.De verlichting is echt slecht op de camping.Het advies is dus ook even verder te zoeken en niet naar deze camping te gaan.
2 år sedan

Anoush
Nederländska
Zeker in het voor- en naseizoen een hele fijne camping. Goed onderhouden en zowat in het dorp met goede voorzieningen en een fijne sfeer. Geen toeters en bellen, prima eenvoudig maar goede kwaliteit sanitair, mooie beolanting, zicht op bomen ene kant, dorpshuizen andere kant. Grote plekken. Vriendelijk personeel. Met een code kun je lopend langs de rivier naar t dorp. Zelf wc papier meenemen schijnt voor sommige mensen nogal een punt te zijn, ik vind het veel hygienischer. Kom hier graag nog eens terug.
2 år sedan

Evi M
Nederländska
Van zodra we toekwamen op de camping werden we vriendelijk onthaald. Het zwembad, dat normaal sluit om 21u, werd voor de kinderen nog even later open gehouden. Water is perfect warm. De camping is, qua groen, mooi onderhouden en de plaatsen zijn zeer ruim. Sanitair is proper en wordt dagelijks meerdere keren gepoetst. Wij zijn hier 2 nachten gebleven en van hieruit de route de champagne gedaan en een bezoek gebracht aan het museum ‘Caverne du Dragon’. Aanrader!
3 år sedan

Elly
Nederländska
Het is een 4 sterren camping waar we meer dan 32 euro voor 1 nacht betaalden Geen toiletpapier . Sanitair vies en slecht onderhouden . Doortrekknop stuk op het invalidentoilet . Dat toilet zat achteraan in de gang , handig als je slecht ter been bent . De mensen die hun afwas deden keken angstvallig naar boven want daar gingen zoveel webben met spinnen , een ragebol kennen ze op de camping niet blijkbaar . De plekken waren ruim . De man in de snackbar wist niet hoe hij het bedrag dat we af moesten rekenen op de bon moest krijgen . Er stond 10 euro op maar we moesten er 20 betalen. Een soort gochelaar dus. Je komt er makkelijk vanaf de tolweg . We zijn na 1 nacht vertrokken .
3 år sedan

Birdy1947
Nederländska
Als je via de Acsi kampeergids een goed beeld van de camping krijgt dan is de teleurstelling groot. Onverlichte trap naar het sanitairgebouw dat omgeven is met houten vlonders die glad zijn bij regen. Een open washok met bijna koud water om af te wassen of de was te doen, douches die weinig en te koud water geven, geen gratis maar dure Wifi. Het voordeel is dat de bakker en een supermarkt vlakbij zijn. Over de frites was ik tevreden als ook over de behulpzaamheid van de beheerders.
3 år sedan

Luc Dierkx
Nederländska
Enige camping open "dichtbij" Reims (25 km). We betaalden 25,00 EUR per nacht of 100,00 EUR voor 4 nachten + taks. Zwembad gesloten (vanaf 1/11). Sanitair niet verwarmd en niet proper. Armzalige watervoorziening in de douches. Afwas buiten. Chemisch toilet uitgieten bij campers, geen water om te spoelen.
3 år sedan

Jan
Nederländska
Mooie plaatsen op gras. Goed sanitair dat goed wordt schoongemaakt. Het forfait van € 13,90 dat op de website wordt aangegeven, is voor één persoon Incl. Staanplaats. Voor een 2e persoon wordt €8,80 extra berekend. Ook de elektriciteit is NIET inbegrepen. €5,30 extra! Zo betaalt u hier voor een staanplaats dus 28 euro per dag!!! De voorlichting op de website is wat prijzen betreft misleidend. WiFi voor één week kost 15 euro. Nee, zulke bedragen is deze camping niet waard.
3 år sedan

Blindbeekje
Nederländska
4 personen en een camper, 45 euro in het voorseizoen. WiFi en wc papier niet eens inbegrepen. Sanitair ziet er prima uit maar de douchestraal is zo zwak dat je alleen nat wordt als je tegen de muur aangeplakt gaat staan. Jammer! Plaatsen zijn wel mooi en ruim. Maar echt veel te duur !
3 år sedan

Hoppieh
Nederländska
De accomodatie is zeker geschikt als doortrekcampingm maar de prijs is echter aan de (te) hoge kant. Bijna € 30,= euro vooe één nacht, waarbij geen internet is inbegrepen. Daar betaal je nog een € 3,= per uur voor. De camping heeft een heel klein zwembadje. Het restaurant stelt niets voor. Nauwelijks meer keus dan een opgewarmde diepvriespizza. Het sanitair ziet er beter als het is. Weinig water uit de douchekoppen en niet brandschoon.Helaas geen echte alternatieven in de buurt anders zouden zij ons hier niet meer zien.
3 år sedan