Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Tvättmaskiner
3.5 / 5 (5 röster )

Domaine du Ciran

Domaine du Ciran
45240, Ménestreau en Villette
Frankrike

Domaine du Ciran är en camping med 30 platser i Ménestreau en Villette, Frankrike, som ligger i regionen Centre-Val de Loire. För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Kvalifikationer
Plats med skugga

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Caroline
Nederländska
Wij hebben genoten van deze (enigszins uitgestorven) camping. Zeer ruime plaatsen, voldoende zon en schaduw, prima sanitair en elke dag de kans het voeren van de edelherten te zien. Wasmachine ter beschikking en mooie wandelgelegenheid. Enig minpunt dat er geen koel/vrieskast voor de kampeerders is. Als je op zoek bent naar rust, ben je hier op de juiste plek. Misschien dat eerdere reviews gebaseerd zijn op een dag waarop de feestzaal verhuurd was. Wij herkennen dat namelijk totaal niet.
3 år sedan

Jasper
Nederländska
Ooit een rustige camping. Nu een partyterrein bij het kasteel. Hele nacht herrie van feest, rond rijdende feestgangers op de camping (tot 6u in de ochtend), rondpissende gasten die toilet niet willen vinden, etc. Verder slecht onderhouden sanitair, volstrekt verwaarloosde entourage.
3 år sedan

Heerlijke rust en ruimte
Nederländska
Op basis van eerdere revieuws zouden we er eigenlijk niet naar toe gaan maar we kwamen er toevallig toch terecht. Op af en toe inderdaad af en toe een luchtje van de geitenboerderij na was het een prima plek om te staan. We zijn er dan ook 4 nachten gebleven.
3 år sedan

A&I
Nederländska
Een nachtje hier gestaan op de terugweg naar huis met de intentie langer te blijven als het leuk zou zijn. Het is bij een nachtje gebleven, met moeite. De camping is onderdeel van een landgoed maar heeft geen vaste beheerder waardoor er niemand naar omkijkt. Je koopt je toegang bij de kaartverkoop van het landgoed en dat is het. Camping heeft ongeveer 30 plaatsen en een aantal chalets en huurtenten (allen niet verhuurd). Plaatsen zijn ruim maar niet vlak. Een aantal is voorzien van elektra. Opvallend vonden wij de putlucht die over de gehele camping hing. Verder was het sanitair sterk verouderd. Bovendien was het slecht schoongemaakt terwijl er nauwelijks gasten waren. Lijkt er op dat het niet dagelijks schoongemaakt wordt. Camping is ook 's nachts vrij toegankelijk en er is geen toezicht (er is geen personeel). Iedereen kan er dus zo op en af. Voor kinderen is er vrijwel niets te beleven op de camping. Een schommel en een glijbaan, that's it. De omgeving schijnt mooi te zijn maar daar hebben wij ons niet meer in verdiept. We wilden hier zo kort mogelijk staan. Vanwege de ligging redelijk dicht bij de snelweg is dit wat ons betreft alleen een geschikte camping voor een tussenstop van of naar het zuiden en meer niet. Met een klein beetje moeite kun je vast een betere vinden.
3 år sedan

Renée Vercouter
Nederländska
Wij hebben er overnacht in het naar huis komen van het zuiden. Camping bij een "kasteeltje" in een natuurdomein. In the middle of nowheren, maar toch dicht bij de autosnelweg. Terrein onderhouden. Sanitait iets minder, niet echt vuil maar ook niet echt netjes. Veel vogelgezang en enorm stil en rustig. Denk niet dat er bewaking of zo was, geen slagboom en het was er toch wel heel eenzaam. Er stonden nog 2 caravans en wij, wel een beetje eng 's nachts. Mocht er niemand meer geweest zijn,ik denk niet dat we er gebleven waren.Hebben er wel heel lekker gegeten in een restaurant in het dorp. Was de moeite om daar onze reis af te sluiten.
3 år sedan