Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
3.5 / 5 (12 röster )

De Stouwe

Middenbuurt 11
8355 BN, Giethoorn
Nederländerna

De Stouwe är en camping i Giethoorn, Nederländerna.

Bilder

Recensioner

Rene11
Nederländska
Te hoge prijs €18 en €1 voor de douche. Maakt indruk van municipalcamping in de jaren 80/90. Zelfs het afwaswater is betaald. Het sanitair was redelijk schoon. Dit ligt niet aan de schoonmaak (ik vraag mij af of dit tijdens ons verblijf wel geschiedde), maar is het gevolg van de soort gasten. Voor een bezoekje aan Giethoorn prima. De prijs per boot €20 per uur. Het duurt al bijna 20 minuten om naar Giethoorn te varen (denk ik). Je zult maar verdwalen.
5 månader sedan

Alie Touwen
Nederländska
Het is een heerlijke camping. Mooie plekjes, lekker rustig. Het sanitair is basic en schoon. De eigenaar is een lieverd en wil graag dat iedereen het fijn heeft. Kom je voor chique of veel comfort, dan moet je doorrijden.
1 år sedan

Gustavo
Nederländska
We waren hier 1 nacht op wandelvakantie. Camping heeft zijn beste tijd gehad, erg basic.pos.:-leuke afgezonderde veldjes, ook voor trekkers-dicht bij centrum Giethoorn, geen overlast ervan-kanoverhuurneg.:-eenvoudig sanitair, geen toiletpapier-geen fietsenstalling/ recreatieruimte
1 år sedan

Familie van Hulst
Nederländska
Kleine boerencamping met een mooi verzorgd terrein, verschillend ingedeelde staanplaatsen afgezet met haagje. Plekken aan de waterkant of elders op de camping. Wij hadden de mogelijkheid om zelf een plekje uit te zoeken. Sanitair is in de boerenschuur wel iets gedateerd maar prima in orde en ziet er schoon uit. Via eigenaar verkoop douchemuntjes en maar ook voor de afwas ( = warm water afwas muntje van 20 cent ) , super heet water. Campingeigenaar is zeer behulpzaam en vriendelijk, staat klaar voor zijn gasten. Via de camping de mogelijkheid om een ruime boot te huren , camping ligt direct aan de vaarroute . Eigenaar verzorgd naast de boot ook de kaart voor de verschillende vaarroute's door Giethoorn en het mooie natuurgebied Nationaal Park Weeribben - Wieden. Camping ligt net iets vanaf het centrum , tip : neem de fiets mee , om naar het centrum te fietsen of langs de mooie fietspaden in de omgeving. Voor ons voor herhaling vatbaar!!
2 år sedan

Maden
Nederländska
Kleine camping met mooi verzorgd terrein, verschillend ingedeelde staanplaatsen afgezet met haagjes eromheen. Sanitair gedateerd maar prima in orde en goed schoon gemaakt. Campingeigenaar "Ruwe bolster met een blanke pit" , staat direct klaar voor de camping gasten. Zeker voor herhaling vatbaar.
2 år sedan

Gerald
Nederländska
De ligging is prachtig en rustig gelegen. Een echte boerencamping die eenvoudig van opzet is.Het ziet er allemaal niet zo gelikt uit maar wat verwacht je van een boerencamping? Bootje huren vanaf de camping prachtig toch?
2 år sedan

Karstens
Nederländska
Enorm naar ons zin. Mooie omgeving en heerlijk rustig.
2 år sedan

J.h Velthuis
Nederländska
Man O man jaren geleden was dit waarschijnlijk een fijne camperplaats Momenteel is alles verouderd, inclusief de beheerder. Een sjacherijnige oude beheerder die de gehele dag op zijn opoe fiets de boel in de gaten houd. Geen glimlach of een hallo Moeders is van het zelfde kaliber Stroomvoorziening is geheel niet in orde, een oude rotzooi en gevaarlijk, misschien moet hier maar eens controle/ inspectie voorbij komen. Wij hebben de indruk dat de eigenaars geïnteresseerd zijn in omzet. Kort gezegd in het geheel de gehele camping een grote bende. Doorrijden is mijn advies
2 år sedan

Ganzeveld
Nederländska
Waardeloos niets inorde,vreselijke norse mensen.Sanitair uit het jaar nul,elektro niet inorde .Een puinhoop op de camping .Wifi oke.Het schoonmaken van het sanitair krijgt van mij ook een 3.Mijn advies doorrijden .
2 år sedan

Jan Krijbolder
Nederländska
Zeer oud sanitair, wel redelijk schoon. Overal rommel en ouwe spullen her en der verspreid over de camping. Het ergste is nog de eigenaar (opa) van de camping. Totaal niet gastvrij en mopperend. Overal plek, maar we mochten niet gaan staan waar we zelf wilden. We hadden op een ochtend besloten om te gaan, want het regende, maar we hadden de avond ervoor al moeten uitchecken! Jaja, nooit meer naar De Stouwe. Deze camping is echt niet goed.
2 år sedan

Ineke
Nederländska
Leuke camping aan water. Leuke speelse plekken. Goede sfeer. Vriendelijke eigenaren. Mooie fiets omgeving en heel dichtbij Giethoorn.
2 år sedan

R.E. Jansen
Nederländska
Prima Camping, alle waar is naar zijn geld!! Zeker geen chagarijnige eigenaren, als er wat is staan ze ook gelijk voor je klaar. Mooie ruime plekken, ook aan het water met een eigen steigertje,en is het leuk om daar je eigen boot(tje) aan te leggen. Het sanitair is wel verouderd maar wordt goed schoon gemaakt. Wij zijn voor de 2 de keer op deze Camping geweest en overwegen zelfs om volgend jaar een seizoens plaats te nemen. Het is er mooi om te varen en te fietsen. Negatieve reacties zeer zeker niet in 2016.
2 år sedan