Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
Hundar
Tvättmaskiner
2.5 / 5 (10 röster )

Capfun Château de Boisson

Hameau de Boisson
30500, Frankrijk
Frankrike

Voor de jeugd is Château de Boisson erg geschikt. Op de camping vind je animatie met veel verschillende activiteiten, meerdere zwembaden en een restaurant en bar. Voor mensen slecht ter been is Camping Château de Boisson minder geschikt. In de omgeving vind je o.a. een strandje en Avignon.

Kännetecken för plats

Logi
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Campingshop
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Barnanimation
Utomhuspool
Tennisplan

Sanitär
Skötrum
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Fam. de Bakker
Nederländska
Zeer gericht op Franse bezoekers. Zelfs plattegrond was niet vertaald en was niet aangepast naar de nieuwe situatie van het zwembad waardoor het slecht zoeken was naar je camping plek. De camping is meer gericht op mobile home plekken. Wc’s en douches zijn wel netjes. Maar reinigen van chemische toilet is niet goed gefaciliteerd. Animatie, bar medewerkers spreken geen woord Engels en roken terwijl ze je eten klaar staan te maken. Zwembad is prachtig voor de kids, maar te veel bedjes waardoor 1 meter afstand niet mogelijk is, de kids moeten voor de glijbanen dwars door alle bedjes heen. Drukte aan het zwembad door activiteiten waarbij veel herrie is. Voor je rust moet je dit niet kiezen. Camping staat naast een kerk, je ziet vanuit de plek mooi het beeld boven op de kerk staan, omgeving is heel mooi! Alleen de klok slaat om 7 uur, 2x met 5 min tussen pauze en om 8 uur 4x waardoor je wel wakker moet worden. Moeilijk met caravan te rijden!
2 år sedan

Kyra
Nederländska
Wij zitten hier nu voor 1 week, maar hadden eerlijk gezegd een beetje bang door de reacties hier, hoe onze vakantie er ging uitzien. Vanaf de eerste moment dat wij hier toe kwamen, hadden wij meteen een goed gevoel. Aan de receptie staat heel de tijd iemand die nederlands spreekt, alsook iemand op het terrein, wat heel fijn is! Ook is iedereen hier zeer vriendelijk! Onze accomodatie was tiptop in orde, alles netjes en proper. Over de rust kunnen wij hier zeker ook niet klagen, je hoort heel de dag door de vogeltjes fluiten en s’avonds is het ook zeer stil! Het zwembad is zeer kindvriendelijk, het is wel maximum 1m diep maar dit is zeker niet storend! Ideaal voor de afkoeling! Als gezin met kleine kindjes (4 en 6j) is dit een perfecte vakantie!
3 år sedan

Stephen
Nederländska
Wij hadden een stacaravan van touroperator en deze voldeed prima, airco etc wat verouderd type maar erg goed bevallen en goed bed. Touroperator personeel erg aardig en behulpzaam echt een fijn jong stel met ervaring. Camping zelf goed, maar wel Franse animatie, maar vonden wij niet erg, want we waren in Frankrijk, zwembad idd ondiep en baby badje meer bedoeld voor de glijbaan, maar dan gebruikte we gewoon het ondiepe zwembad voor de kleine in een drijf ding. Wel oppassen voor de glijbanen die uitmonden op hey zwembad, dit hadden er beter max 2 kunnen zijn met afgezet gebied.
3 år sedan

Jan de Wit
Nederländska
Capfun is erin geslaagd om koud na de overname van Camping Chateau de Boisson deze voorheen kwalitatief hoogwaardige camping te veranderen in een B-merk pretpark. Na 40 jaar is er voor de vaste clientèle uit Nederland en Engeland geen plek meer. Dat is een keuze, maar de manier waarop het management met deze transitie omgaat richting haar niet-Franse gasten heb ik als teleurstellend en beschamend tegelijk ervaren.
3 år sedan

Anne
Nederländska
Wij komen al 9 jaar op deze camping, het WAS altijd een erg gemoedelijke en relaxte 5 sterren camping. Dit jaar is de camping overgenomen door Capfun. Iets wat we via, via hoorden, ondanks onze vooruit-boeking en aanbetaling. Het is nu alles wat we nooit op zouden zoeken, te veel, te harde animatie, alles gericht op Franse jongen gezinnen, zeer klantonvriendelijk personeel zeker naar Nederlanders en Engelsen. Geen fatsoenlijk zwembad meer (diepte 60-100 cm), te veel glijbanen, geen parasols meer bij het zwembad, agressieve bewaking, rare zwembad regels/beleid. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij komen hier dus nooit meer.
3 år sedan

Kees de Bruin
Nederländska
de korte versie: het is CapFun gelukt om in een tijdsbestek van slechts 4 maanden, een camping waar rust, kwaliteit, gastvrijheid, niveau en plezier altijd perfect samen gingen, om te toveren tot een camping: waar rust wordt overschreeuwd door te luidruchtige animatie, en dat tot nagenoeg middernacht. waar men eigenlijk enkel Fransen echt welkom heet waar er door gebrek aan en afwezigheid van een zichtbaar managment sprake is van een stuurloos geheel met een uiterst klant onvriendelijke omgeving die zich niet leent om op een aangename wijze vakantie te vieren.
3 år sedan

Peter
Nederländska
Al 7 jaar kwamen wij op deze heerlijke camping. Dit jaar is het overgenomen door Capfun wat het er niet beter op heeft gemaakt. Het personeel is ronduit onbeschoft en weigert iets anders te spreken dan Frans. Eten en drinken is er op achteruit gegaan. Het terrein is letterlijk volgepleurd met huisjes, terwijl er een mooie mix was tussen huisjes en caravanplaatsen. Hierdoor is het nu veel en veel te druk bij het zwembad. Dit hebben ze opgelost door ongeveer 250 ligbedden neer te gooien waardoor je geen meter vrije ruimte meer hebt. Het buitenzwembad is omgetoverd tot een poedelbadje van 60 cm diep. Daarin kun je NIET zwemmen en mag je NIET met een balletje gooien, drijfmiddelen gebruiken of een beetje druk doen, dat wordt direct de kop ingedrukt door het personeel. Binnenbad (8 bij 12 m) is wel 160 diep, daar zwemt ongeveer 300 man in. Peuterbadje is ronduit onveilig, daar komen 2 glijbanen in uit zodat er ruimte meer is. NOOIT MEER!
3 år sedan

Ted
Nederländska
Bedreiging en pesterijen door capfun medewerkers en bewaking!! Sinds 10 jaar komen we op camping chateau boison in Frankrijk, bijna alle gasten circa (45jaar of ouder)komen hier al jaren en er is in al die jaren nooit een onvertogen woord gevallen! Sinds dit jaar is het capfun en de ellende is begonnen Pesterijen bij het zwembad en zware intimidatie door bewaking Capfun nooit weer!! Alleen maar geschreeuw en gericht op de Fransen
3 år sedan

Joost
Nederländska
De camping is vorig seizoen verkocht aan organisatie Capfun en dat heeft dit prachtige plekje waar vele Nederlandse, Engelse en Belgische gezinnen en stellen met veel plezier kwamen, veranderd in een vreselijk onvriendelijke totaal Frans georiënteerde plek omgetoverd. Volgend seizoen alleen nog maar mobile homes waarvan 80% als een getto bij elkaar gezet zijn. Lekker tegen de blinde muur van je buurman aankijken. De staf spreekt alleen Frans en is af en toe echt onbeschoft. Er is geen manager aanwezig waardoor het een stuurloos schip is die totaal niet bezig is om haar gasten serieus te nemen. Veel te lange en harde alleen Franse animatie. Rustig een boekje lezen is er niet meer bij en je voelt je als niet Franse bijna gediscrimineerd. Staf scheurt over de camping in golfkarretjes en rookt er stevig op los tijdens werkuren. Het zwembad heet nu glijbanen die droog zijn en dus pijn doen. Ga er niet meer heen!
3 år sedan

Vanessa Ontevree
Nederländska
Wat een deceptie!! Onze plek was mooi toen het 4* was maar nu 5* en overgenomen door Capfun niets meer waard. De eerste mensen die we spraken waren in tranen over de veranderingen op “hun” camping waar ze al ruim 35 jaar kwamen. Vanaf volgend jaar alleen maar sta caravans en Capfun richt zich alleen op Fransen (Engelse, Nederlanders, etc. worden behandeld als “dirt”. Verder sanitair ronduit vies, wordt wanneer het hen uitkomt met koud water schoongespoten, haren in de putjes blijven gewoon liggen!! De animatie en schreeuwers komen je oren uit. Wat jammer om dit te ervaren in Frankrijk!! Blij dat we nog een weekje naar Dieulefit gaan! Deze nare camping nooit meer!!
3 år sedan