Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (12 röster )

Campingboerderij De Mulderije

Hekendorpsebuurt 33
3467 PA, Oudewater
Nederländerna

Campingboerderij De Mulderije är en camping med 30 platser i Oudewater, Nederländerna. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Sabine
Nederländska
We hebben genoten van dit mooie plekje. Super vriendelijke eigenaren die echt een hart hebben voor de camping en alles wat ze eromheen organiseren. We hebben ook genoten van een streek ontbijtje (allemaal lokale producten) dat op onze plek werk bezorgd. Wij waren hier met onze dochter van 2 die het helemaal naar haar zin had. Overal op de camping vind je leuk speelgoed en fietsjes waar ze mee kunnen spelen. Het sanitair is altijd super schoon wat heel fijn is uiteraard! Er zijn veel leuke en plekjes in de omgeving waar je naar toe kunt op de fiets. Wij hebben een top vakantie gehad!
3 månader sedan

Jetzke Zengering
Nederländska
Wij hebben genoten met onze 2 kinderen op camping bij Groen Geluk!! De camping ziet er verzorgd uit. Het sanitair is een prachtig, altijd brandschoon. Het aanschuifdiner op vrijdagavond is een aanrader! Onze kinderen zijn geen gemakkelijke eters maar hebben ook heerlijk gegeten. De omgeving en de plaatsjes zijn erg leuk. Bedankt voor de fijne dagen!
7 månader sedan

Sas
Nederländska
Camping ligt aan smalle weg, waar hard gereden wordt. Als je aankomt denk je eerst “leuk”, maar meteen voorbij het eerste stuk is het erg matig. De paden zijn erg modderig en smal, het oogt slordig en voor de kinderen zie je oude stepjes, een verroeste oude schommel en gammele glijbaan. Dit zou ik zeker aanpassen en aantrekkelijker maken! Website geeft beter beeld dan werkelijkheid. Sanitair is klein maar schoon en WiFi is gratis en werkt goed. Campers en caravans moeten een heel vervelende bocht tussen twee schuurtjes maken, niet praktisch. Streekontbijt is hartstikke duur: €30,-!! Geen broodjes servies. Iets te eten kan alleen van do t/m vrij maar verwacht geen snackbar of afhaal faciliteiten. Al met al vrij matig vonden wij.
1 år sedan

Cora
Nederländska
Een veelbelovende website. Helaas de werkelijkheid was niet wat de website beloofde. Rommelige, slecht onderhouden camping, plaatsen veel te klein. Je staat met je luifel bijna op het pad. Veel te beperkt sanitair-gebouw, wat overigens wel schoon was. Coronaproof zeker niet. Er is nog niet eens een wastafel waar je je handen kan wassen na je toilet bezoek. Er is maar 1 klein hokje met een wastafel waar electriciteit is om bijvoorbeeld je haren te föhnen. De privé douche die je duur kan huren heeft letterlijk niks meer dan een douche. De bestrating ligt er rommelig en gevaarlijk bij. We denken dat de aandacht meer ligt bij het culinaire gedeelte dan bij de camping.En als je zo met het milieu bezig bent zet dan een bordje neer dat je geen vuil water bij de waterplek moet storten. Trekt allemaal de grond in. Het waren teleurstellende dagen op de camping. Gelukkig maakte de fietstochten in de mooie omgeving nog wat goed. Maar niet nogeens
1 år sedan

Dirk Evers
Nederländska
Mooie camping op prachtige locatie. Sanitair is brandschoon en lekker ruim opgezet. Het uitzicht over de polder is adembenemend.Gezellig team die de camping keurig netjes bijhoudt. Aanrader!
1 år sedan

Lisette
Nederländska
Een heerlijke vakantie gehad op camping 'bij Groen Geluk'. Eigenaren Henriette en Armin zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Als Formule 1 fans werd voor ons geregeld dat wij dat op een scherm in de hooiberg/receptieruimte konden kijken. Thanks!Wanneer Henriette en Armin niet aanwezig zijn is er wel iemand van het team op de camping aanwezig. Ook zijn er "gast-beheerders" die met name 's avonds het aanspreekpunt zijn. Deze "gast-beheerders" zijn medekampeerders. (Wellicht is een informatiebord of zo bij de receptie ingang een idee om, onverwacht, aankomende gasten te wijzen op openingstijden en wie ze waar kunnen vinden of bellen?) Een heel gezellige theetuin die van do t/m zo open is tot ca 13.30 uur (zou van mij iets langer mogen zodat we na een uitje op de camping nog van een drankje en een van de heerlijke taartjes kunnen genieten). Van do t/m zondag kun je een streekontbijt bestellen die bij je plek gebracht wordt, heerlijk en vee
1 år sedan

Harry
Nederländska
Website van de camping komt niet overeen met de werkelijkheid. Is dit een camping met eetgelegenheid, of een eetgelegenheid met gasten die blijven slapen op de "camping"? Duidelijk het laatste. De eerste teleurstelling bij aankomst is dat de plaatsen klein en ongelijk zijn, de tweede dat door het ontbreken van urinoirs het (mannen)sanitair onhygiënisch is, en ten derde ontbreekt het camping gevoel; personeel probeert, al dan niet dwingend, ontbijtjes te verkopen, dit is dan ook de enige keer dat je eigenaren ziet en misschien spreekt. Na 1700uur, als de eigenaren zich terugtrekken, uur mag een aangewezen gast mensen ontvangen en vragen beantwoorden. (Wendy dat jij je daar voor laat vangen??) Is er dan niets positiefs? Jawel,.... de plaatsen in de boomgaard hebben iets van herkenning van een camping en een bezoek aan Oudewater is aan te raden. Ervaring = Koud--kouder--koudst. Check ook mening Lansbergen, Fam. en Wil.
1 år sedan

Bas de Wit
Nederländska
Deze camping heet niet meer Mulderije maar bij Groen Geluk!Wij hebben 2 weken in een safaritent gelogeerd. Heerlijk gehad! De camping is klein (zo'n 40 plekken, waarvan 3 safaritenten) met schoon sanitair en het personeel heel gastvrij. Van do t/m zo is de mogelijkheid om een ontbijt te laten bezorgen. Heerlijk met allemaal (zelfgemaakte) streekproducten! Bij de safaritenten is een vuurplaats en staat een (tafel)bbq. De sfeer is gemoedelijk en het uitzicht en de omgeving (natuur) zijn prachtig! Oudewater, Gouda en de Reeuwijkse plassen zijn op een steenworp afstand. Met warm weer lekker afkoelen in de IJssel (aan de overkant vd camping). En 's avonds in slaap vallen met het geluid van kwakende kikkers. Hoe leuk is dat! Ook onze hond, Koos de boxer, heeft het enorm naar z'n zin gehad.@Armin, Henriette en team, wij voelden ons direct thuis. Dank!
1 år sedan

J. Lansbergen
Nederländska
Eigenaren houden zich niet aan afspraken, en als je ze daar op aanspreekt wordt je verder genegeerd. Wifi zeer slecht, maar dat ligt aan de provider......niet aan eigenaren..... zijn voornamelijk bezig met de theetuin voorin of hele dagen niet aanwezig.
1 år sedan

Harry
Nederländska
Dit was helaas een grote teleurstelling, de werkelijkheid komt niet overeen met de website; kleine- en veel schuine plaatsen (m.u.v. de boomgaard), veel verkeer op de camping ondanks verbod (rust??), prive sanitair is een douche zonder tussenwandje zodat je kleding moeilijk droog te houden is, en is dit nu een camping met eetgelegenheid, of een eetgelegenheid met wat kampeerplaatsen. Geen sfeer op de camping. Eigenaren weinig zichtbaar op de camping..... m.u.v. de momenten dat de ontbijtjes afgeleverd worden. Na 1700uur de verantwoordelijkheid voor ontvangst van gasten overdragen aan een campinggast is typisch... TIP: maak urinoirs voor mannen!!!!!!!!!
1 år sedan

Marieke de Vries
Nederländska
Mooie goedverzorgde camping in het Groene Hart. De eigenaren zijn zeer hartelijk en gastvrij. In het weekend is er een gezellig terras waar we heerlijk hebben gelunched. Voor het afval zijn mooie ondergrondse containers geplaatst.
1 år sedan

J. Lansbergen
Nederländska
Eigenaren houden zich niet aan afspraken, en als je ze daar op aanspreekt wordt je verder genegeerd. Wifi is zeer slecht maar dat ligt aan de provider, zeker niet aan de eigenaren. Zijn voornamelijk bezig met de theetuin, camping is van minder belang. Zijn ook vele dagen helemaal niet aanwezig. Zeer mooie omgeving maar zoek een betere camping voor je verblijf!
1 år sedan