Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
5 / 5 (10 röster )

Boerencamping Manuel Hoeve

Schoolstraat 37a
1719 AT, Aartswoud
Nederländerna

Boerencamping Manuel Hoeve är en camping med 30 platser i Aartswoud, Nederländerna.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Plats med skugga
Bilfri


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Sonja Wabeke
Nederländska
Mooie ruime plekken in de boomgaard met zon en schaduw. Ruim uitzicht over de weilanden met schapen en koeien. Goede, schone sanitaire voorzieningen. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Vriendelijke eigenaren Arjan en Karin. Echt een aanrader!
2 år sedan

Janke Mulder
Nederländska
Een prachtige plek met fantastisch uitzicht en super aardige beheerders Arjan en Karin. De basisvoorzieningen waren prima!! Niks meer aan doen.
2 år sedan

Ine en Ank
Nederländska
Wat een prachtige plek. Rust, ruimte en uitzicht op schapen, geiten en koeien. Stilte , met af en toe een kraaiende haan op de achtergrond. En het geblaat van de schapen. De beheerders zijn heel erg vriendelijk. Wij voelde ons hier meteen thuis. Sanitair is uitstekend. En in de omgeving is het fantastisch fietsen en wandelen. Wij komen hier zeker terug.
2 år sedan

Nanda & Peter
Nederländska
Een prachtig veld met een weids uitzicht over de weilanden. Zeer vriendelijke ontvangst door Karin en/of Arjan die de caravan op de plaats zet. Schone sanitaire voorzieningen. En 's morgens kunnen er warme broodjes geregeld worden! Kortom een bezoek waard.
2 år sedan

Nico en Cabrina
Nederländska
Heerlijke camping prachtige omgeving ,vriendelijke mensen Wij voelen ons hier echt thuis volgend jaar zeker weer
2 år sedan

van der knaap
Nederländska
Het is een zeer gastvrije boerencamping in een ontzettende mooie omgeving,,het was de eerste keer dat wij op een boerencamping gingen kamperen en het is ons erg bevallen, een verwarmde toilet en douche gebouw die dagelijks word schoongemaakt.Een kantine waar als het slecht weer was je er in kon vertoeven met b.v. een goed boek.We stonden op een grasveld met enkele bomen voor de nodige schaduw.Door de aangegeven fietsroute met fietskaart kom je mooie routes fietsen met de gehuurde fietsen van de boer.Landelijke omgeving met op het bedrijf schapen, geiten, varkens en kippen. Onze hond was welkom op deze camping.In de omgeving waren leuke uitstapjes te doen. Het word aangegeven als een 50 plus camping.
2 år sedan

ronald_ingrid
Nederländska
Een heerlijke, kleine camping. Boerencamping zoals je het mag verwachten. Vriendelijke eigenaren, mooi aangelegd terrein met uitzicht op de schapen en boerengolf. Goed sanitair, in verwarmd gebouw. Klein dorpje zonder winkels of restaurants.
2 år sedan

boonen-vanballaer
Nederländska
Een camping zoals een camping hoort te zijn. Mooie ruime plaatsen in een boomgaard met uitzicht op de schapenwei.Mooie,goed onderhouden sanitaire unit in het boerderijthema (zelfs de toiletbrik past in het thema). Ideale uitvalsbasis voor prachtige fietstochten over dijken,langs velden....Voeg daarbij nog de vriendelijke ontvangst en je hebt alles wat je van een camping verwacht.
2 år sedan

tdekkers
Nederländska
Toen wij aankwamen werden wij zeer gastvrij onthaald door Arjan en Karin , met een lekker kopje koffie. De caravan werd door Arjan keurig op de plaats gezet. De camping is minder ingesteld voor kleine kinderen , daar er geen speeltoestellen aanwezig zijn, is meer ingesteld op 40+.Er is een fijne slechtweer accomodatie met een houtkachel , deze ruimte wordt ook gebruikt voor de boerengolf arrangementen. Toiletten en douches zijn netjes en schoon, zo ook de overdekte afwasplaats. De plekken zijn prachtig in een boomgaard en kijken mooi uit over de landerijen ,daar waar de schapen grazen. Vanuit Aartswoud zijn er leuke uitstapjes te doen naar bijv. Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Twisk ect. Tevens is de omgeving ook zeer geschikt om te fietsen, zowel met toerfietsen als racefiets. De eigenaren Arjan en Karin zijn erg behulpzaam en doen hun uiterste best om het hun campinggasten naar hun zin te maken. Werkelijk een camping om nog eens terug te gaan. Tom en Geeske.
2 år sedan

Roel Prins
Nederländska
Hele leuke kleine boerencamping met gastvrije vriendelijke eigenaren. Ruime kampeerplekken in een boomgaard en middenin het weidse Noord-Hollandse landschap. De sanitaire voorzieningen zijn prima,schoon maar wel wat aan de krappe kant gezien de hoeveelheid kampeergasten. Heel goede uitvalbasis voor uitstapjes naar de kust of de andere kant op naar Medemblik of Hoorn. Dichter in de buurt zijn leuke, gezellige dorpjes b.v. Schagen.
2 år sedan