€19
per natt
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 22 April till 30 October
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Tält
Hyra av stuga
BBQ tillåten
Lägereld tillåtet
Hundar
Fiske
4 / 5 (11 röster )

Camping Biesboschhoeve

Biesbosch 24
4924 AA, Biesbosch - Vischplaat
Noord-Brabant, Nederländerna

Onze camping is gelegen op een eiland in NP de Biesbosch. We zijn enkel bereikbaar per boot of kano. Onze campingplaatsen zijn back to basic, maar we zijn wel voorzien van sanitaire voorzieningen en er zijn verse producten te koop van de boerderij.

Kijk voor alle informatie op onze website.

Kännetecken för plats

Typ av camping
Bondcamping
Naturcampingplats
City campingplats

Logi
Tält
Husvagn
Husbil
Hyra av stuga
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
Elektricitet
TV-anslutning
WiFi
Köksfaciliteter
Campingshop
Bröd på plats
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
Lägereld tillåtet
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Öppet året om
Nudister
Ungdomsgrupper
Bilfri
Bil tillåten på plats

Rekreation
Cykeluthyrning
Teater/bio
Lekplats
Barnanimation
Simma in naturligt vatten
Sandstrand
Nudiststrand
Utomhuspool
Vattenrutschkanna
Inomhuspool
Termalbad
Bastu
Tennisplan
Pingisbord
Volleyballplan
Minigolfplats
Golfbana
Segling/surfing
Hyra av båt
Båtramp
Hästridning
Fiske
Dykstation

Sanitär
Skötrum
Tvättstugor
Rullstolssanitär
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Dhr Dekker
Nederländska
Wel leuk voor een dagje of paar daagjes. Helaas niet alleen rustzoekers of natuur liefhebbers. Ook gewoon veel gepraat en gelach tot half twee in de nacht. En er komt niemand even op de camping velden kijken. Verder wel prima
1 år sedan

Amber
Nederländska
De Biesboschhoeve is een plek om tot rust te komen en te genieten van alles wat de Biesbosch te bieden heeft. Wij zijn door de eigenaar opgehaald met de boot en hebben het gehele weekend een kano gehuurd van de boerderij. Alles was goed geregeld, de voorzieningen zijn prima en de eigenaren waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt/lunch- en barbecuepakket vielen bij ons goed in de smaak. Ook de kanoroutes die we meekregen waren prachtig en hebben ons op de mooiste en meest verborgen plekjes van de Biesbosch gebracht. Een echte aanrader! Wil je meer weten over de familie Saarloos dan kun je in het biesboschmuseum een erg leuk filmpje zien over het leven op het eiland.
3 år sedan

A.Vermeer
Nederländska
Rust en ruimte. Geen afgebakende plekken, alleen rust en natuur zoekers. Goede sanitaire voorzieningen. Je kan er alleen over het water komen waardoor het een selectief publiek trekt. Er is alleen wat vlees bij de boer te koop en wat verder op de site staat. Maar geen restaurant ofzo dat geeft ook geen onrust.
3 år sedan

michel vd laar
Nederländska
dat het in het mooiste stukje biesbosch ligt
3 år sedan

R. van Duijn
Nederländska
Heerlijk camping om eens tot rust te komen. Ligt op een eiland en er is alleen een boerderij waar je wat spullen kopen. Hele aardige mensen en behulpzaam. S'morgens lekkere eieren en verse melk. Volgende keer gaan de kinderen ook mee.
3 år sedan

Susan
Nederländska
Na een kanotocht vanaf de Jachthaven Hank naar het melkveebedrijf en de camping van Ellie en Jan, zijn we heerlijk tot rust gekomen. We hebben zelf een plekje voor onze tent opgezocht op één van de weilanden die de koeien hebben afgestaan en hebben de kano op de dijk laten liggen. Tussen 18-19 uur mochten we de kalveren en koeien aaien. Een leuke, rustige, karakteristieke camping met toiletgebouw met douches (warm water) en toiletten. Ook is er de mogelijkheid om (boeren)producten te bestellen. En er is een late uitcheck (16 uur). Mocht je meerdaags te boot/kano willen genieten van het Biesbosch, is dit een goede tussenstop met een prijs van 8,50 per nacht per persoon.
3 år sedan

Broeders_1
Nederländska
Deze week een nachtje gekampeerd op de Biesbosch hoeve... Gastvrije ontvangst, ruime kampeerplaatsen, verzorgd sanitair en verse melk ! Leuk en leerzaam ook om eens een keer een veebedrijf van binnen te zien !
3 år sedan

monique haanskorf
Nederländska
Mooie rustige camping: kamperen zoals het hoort!
3 år sedan

Gijs
Nederländska
De camping is niet meer dan een afgezet stuk wei. Op zich niets mis mee maar Boer Saarloos is een onvriendelijke en eigenaardige man. Sterk af te raden, de Biesbosch heeft nog andere plekken om te kamperen waar men wel gastvrij is.
3 år sedan

Henk
Nederländska
Alleen met je eigen boot te bereiken. Verwacht gen flitsend sanitair. Alleen een toilet en stromend water verder niets. Wel een prachtige omgeving in de natuur met mogelijkheid om in een olievat een kampvuur te maken. Meerdere keren eweest
3 år sedan

Sara
Nederländska
Voor het geld zou het beter georganiseerd kunnen worden het is echt een back to basic en dan nog minder .Voor mij nooit meer
3 år sedan