Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
4.5 / 5 (10 röster )

Boerderijcamping Groenendaal

Slenakerweg 1
6271 PE, Gulpen
Nederländerna

Boerderijcamping Groenendaal är en camping med 30 platser i Gulpen, Nederländerna. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Astrid
Nederländska
Het was een fijn week op camping Groenendaal, hartelijke ontvangst op de knusse camping, vriendelijke boer en boerin, sanitair was prima, douche op 50 euro cent muntjes, voldoende tijd om uitgebreid te douchen, wel miste ik in deze coronatijd desinfectiemiddel in de sanitairgebouwen Met onze kleinzoon van 2,5 Liepen we dikwijls door de stal, naar de koeien en de kalfjes en natuurlijk de lieve hond Loeki, mede door het heerlijke weer, de altijd prachtige omgeving was het een fijne week
2 år sedan

Vissers
Nederländska
Heerlijke dagen gehad op deze sfeervolle boerderij camping. Keurig sanitair (douchen met 50 euro cent muntjes). Prachtige wandelingen en de kinderen hebben genoten van de koeien, de skelters en de boerderijhond. Hier komen we zeker terug!
2 år sedan

Bern
Nederländska
Kleinschalige camping in een mooie omgeving waar je goed kunt wandelen en fietsen. Gulpen ligt 2 km. Van de camping vandaan en de boerin wijst je een prettige, rustige en praktisch vlakke weg aan om er naar toe te fietsen/ wandelen. Het ontvangst is hartelijk en gastvrij. Het sanitair is schoon maar er mogen wel extra douches / toiletten bijkomen. Wij hebben fijne dagen op camping gehad samen met onze vrienden.
2 år sedan

Frans Elbers
Nederländska
Vriendelijke eigenaren, mooie camping, goed sanitair, was in eerste instantie bang dat 2 douches niet genoeg zou zijn voor de hele camping, maar nog niet 1 keer moeten wachten voordat ik kon douchen, maar misschien als alles vol staat zou het aan te raden zijn om dit uit te breiden, tevens uitbreiden toiletten. Verder helemaal niets op te merken, super camping en gaan hier zeker terug
2 år sedan

Niels Soeteman
Nederländska
Erg leuke camping! Vriendelijk en behulpzame eigenaars. Mochten zelfs op trekker mee rijden! Deze camping trekt typisch rustige mensen aan: heerlijk. Ontspannen sfeer, onze kinderen (1,5 en 3,5) konden lekker ravotten. Klein speelhuisje+ trampoline aanwezig net iets afgelegen van het tent-deel. Op loopafstand is een zwembad dat voor de kampeergasten gratis is. Let op: geen toezicht. Goede startplek voor mooie fietstochten. Aanrader.
2 år sedan

Ted v d Bulk en Ria v d Bulk/Olsthoorn
Nederländska
Wij zijn van 9-6-2017 tot 24-6-2017 op camping Groenendaal geweest. Wij hebben heel erg genoten zowel van de boerderij als van de camping. De boerin hete ons welkom, en liep vervolgens mee on alles aan te wijzen, zoals sanitair als de camping. Sanitair heel schoon en de camping plaatsen waren ruim. Op de boerderij vertelde ze alles over de koeien en de robot, heel interessant! Al met al een geweldige camping, en we komen zeker terug, bij deze gastvrije mensen. En wat niet?? voor ons was alles goed
2 år sedan

Nikki Van Der Beek
Nederländska
Super gezellige rustige camping. Prachtige omgeving, schoon sanitair, wasmachine en droger aanwezig , gastvrije familie met ❤ voor hun koeien. Altijd weer voor herhaling vatbaar.
2 år sedan

Familie van der Bom
Nederländska
Bij het zoeken naar een leuke camping in het zuiden van het mooie Limburg zijn we in mei 2010 bij camping Groenendaal uitgekomen. De camping ligt prachtig in Euverem, een ideale ligging voor wandel en fietstochten. Camping vinden we geweldig, eigenaren onderhouden de camping goed en het sanitair is netjes. Daarnaast is de boerderij volop in bedrijf, Lekker voordeel is dat de campinggasten gebruik mogen maken van het zwembad van bungalowpark Euverem. Ieder jaar kijken we uit naar een vakantie op deze mooie camping!
2 år sedan

Familie Kops
Nederländska
Boerencamping nog vol in bedrijf, stal vol koeien. Kinderen vermaken zich prima in de stal, op de hooiberg, trampoline, speelhuisje en met elkaar. Verderop (5 min lopen) gratis toegang tot binnenzwembad. Ouders komen ook aan hun trekken, prachtige omgeving, mooie wandelroutes, geweldig om te (race)fietsen. Ongeveer 20 standplaatsen. Wel maar twee douches, maar we hebben zelden hoeven wachten. Net sanitair. Lieve eigenaren, altijd in voor een praatje en uitleg over bijvoorbeeld de koeien. Super fijne vakantie gehad hier!
2 år sedan

Hans van Gelderen
Nederländska
Mooi kleinschalige camping met goed sanitair en WiFi. Voor winkels en supermarkt is Gulpen vlakbij (2kilometer) en vanuit de camping kun je fantastisch wandelen.
2 år sedan