Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
4.5 / 5 (4 röster )

Au Chêne Vert


17150, Saint-Bonnet-sur-Gironde
Frankrike

Au Chêne Vert är en camping i Saint-Bonnet-sur-Gironde, Frankrike, som ligger i regionen Akvitanien.

Bilder

Recensioner

aron en els
Nederländska
Een heerlijk rustige camping met zeer ruime plaatsen, mooi verscholen in de prachtige omgeving van wijngaarden. Dit is het gebied van de cognac en de pineau! Karin en Frits, de geweldige eigenaren, verwelkomen je hartelijk in hun paradijsje en houden regelmatig happy hour met de gasten waarbij tips voor bezienswaardigheden in de buurt, bijvoorbeeld de leuke havenplaatsjes aan de Gironde, uitgewisseld worden. Daarbij is Frits een kenner van cognac en het makingsproces en kan daar veel over vertellen. Fijne camping waar je je direct thuis voelt, daar zorgen Karin en Frits wel voor! Staat bij ons in de top 3!!!
3 år sedan

Marlies
Nederländska
De camping lag prachtig bij een bos, mooi afgelegen. Het was er heerlijk rustig en gemoedelijk. De eigenaren zijn prettig: je bent altijd welkom voor vragen of wat informatie. Het toiletgebouw is niet heel erg van deze tijd, werd wel zeer regelmatig gereinigd. Niet zozeer geschikt voor gezinnen met kinderen, maar dat was precies wat we zochten.
3 år sedan

joost
Nederländska
Simpele SVR/camping met 6 plaatsen en 2 apartementen. Schitterende grote plaatsen in open plekken in het bos. Vlakbij de voormalige moerassen van de Gironde, op de grens van de wijngebieden van Blaye en Cognac. Heel gezellige Nederlandse eigenaren die elke dag van 17.00 tot 18.30 uur Happy Hour houden. Houden ook schapen en kippen. Fietsen en wandelen in de omgeving, bezoeken aan Bordeaux , Blaye en prachtige kustweg. Veel heerlijke visrestaurantjes. Soms veel muggen.
3 år sedan

Koopmans
Nederländska
Deze herfstvakantie in het nieuwe appartement gezeten. Prachtig uitzicht over de mooie omgeving.Bos en wijnvelden. Frits en Karin hebben ons weer heel gastvrij ontvangen. Altijd tips voor de brocantes in de buurt. Gezellig happy hour met andere gasten.
3 år sedan