Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (19 votos )

Yelloh! Village Château la Forêt

rue de la Forêt
F-85150, St. Julien des Landes (Vendee)
França

Yelloh! Village Château la Forêt é um parque de campismo localizado em St. Julien des Landes (Vendee), França, localizado na região da País do Loire. Yelloh! Village Château la Forêt O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante, a piscina interior y cacifos. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças
Piscina Exterior
Quadra de ténis

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Robbert
Holandês
Fijne vakantie gehad, leuke camping waar het echt leeft. Leuk dat er ook Nederlands gesproken wordt bij de receptie. Hygiëne kan veel beter, toiletgebouwen zijn echt veel en veel te oud, ook best wat ongedierte, katten en muizen op de campingplek.
1 ano ás

Familie
Holandês
Plus: uitstraling kasteelterrein, personeel, keurige moderne stacaravan, visvijvers, activiteiten, veel strand en te doen in omgeving, bakker en winkels dichtbij. Min: stacaravans veel te dicht op elkaar (apart gedeelte), daardoor lawaai en amper privacy, zwembad te klein, speeltuin stelt weinig voor; investeringen nodig. Kan weinig zeggen over het camping gedeelte. Op t eerste oog prima en sfeervol ingedeeld. T deel met de stacaravans moet worden heringericht, dan is het z’n prijs waard. Maar dat betekent minder inkomsten voor yelloh of hogere prijzen.
1 ano ás

Veronique
Holandês
Old school kamperen. Gluren naar de buren, huilende babys, vleesetende barbecue mannen en oververmoeide moeders. Ook op vakantie zijn mensen ongelukkig en dat zie je. Veel echtparen die ontbijten met scherm voor hun neus. Daaraan voorbij kijkend: een camping met oude eiken, eekhoorns en vogeltjes die heel dichtbij komen. Het kasteel met bijgebouwen voegt zeker iets toe aan de sfeer. Sanitair verouderd. Redelijk schoon.
1 ano ás

Aafje
Holandês
We hadden meer verwacht van deze Yelloh camping. Zwembad en hygiëne/werking douchte/toilet onder de maat. Verder wel prima en vriendelijk personeel , maar geen 4 sterren waard.
1 ano ás

Pieter
Holandês
Onze caravan lag in de schaduw en we misten meerdere Speeltoestellen voor de Allerkleinsten
1 ano ás

Veronique
Holandês
Onze plek had geen gras en dus zanderig en daardoor stoffig.
1 ano ás

Stefan
Holandês
Fijne vakantie gehad. Super mooie nette accommodatie.
1 ano ás

Daphne
Holandês
Wij hebben een top vakantie gehad. Super nieuwe, schone caravan en een heerlijk zwembad. De animatie voor de allerkleinsten net als de speeltuintjes kunnen wel een upgrade gebruiken maar verder super!
1 ano ás

Lucien
Holandês
Rustige camping, veel ruimte en aardige mensen (receptie en eigenaren). Vanwege het mooie weer kon ook het buitenbad open.
1 ano ás

Patricia
Holandês
De paden hadden wat beter verlicht mogen worden, en de tent had wat schoner gemogen, ook moest ik bij de eindschoonmaak pannen schoonmaken die we niet eens gebruikt hadden. Verder leuke camping alleen jammer dat het zo rustig was, maar dat kwam door de Covid-19
3 anos ás

Jorg
Holandês
erg fijne tijd gehad, alleen animatie voor onze kleine kinderen (3 en 4 jaar) en voor onze tiener (13) viel erg tegen. Daar hadden we echt meer van verwacht
3 anos ás

Ronald
Holandês
Mooie camping; goed sanitair en altijd warm (heet) water voor de afwas/douchen.
3 anos ás

Jeanet
Holandês
jammer dat speeltuin afgelegen ligt en is ook niet erg uitgebreid. Daarnaast was er geen kinderboerderij (of tenminste geen dieren om te knuffelen/aaien) in tegenstelling tot wat de site vermeld. Daarom vond ik het vooral voor de kleine kinderen wat tegenvallen
3 anos ás

Penny
Holandês
We hebben een fijn verblijf gehad, echter heeft de hygiëne nog wel een puntje van aandacht (zeker in deze Corona tijden)
3 anos ás

Rob
Holandês
Rustige camping met een mooie ligging, vriendelijke dames aan de receptie en snelle service van de TD toen de stroom was uitgevallen. Top!
3 anos ás

Nina
Holandês
Grote camping! De camping ligt op een landgoed. De centrale gebouwen zoals receptie, bar, restaurant zijn gelegen aan een binnenpleintje. Dit doet enorm gezellig aan. Het zwembad met de glijbanen doet erg verouderd aan; persoonlijk leek mij de staat van de glijbanen niet zo best. Het sanitairgebouw waar wij gebruik van maakten vond ik niet super. Kleine hokjes, deed erg smoezelig aan en was op sommige momenten niet echt schoon. De wc's zijn voorzien van een dunne/instabiele bril waardoor je het gevoel hebt "van de wc af te glijden". De camping is gelegen aan een doorgaande weg, hiervan kun je hinder ondervinden. Er zijn mooie visvijvers aanwezig. De kampeerplaatsen zijn wisselend qua formaat. Er zijn grote plaatsen maar ook kleine plaatsen met een "onhandige"vorm. De camping was niet vol dankzij corona. Ik kan me voorstellen dat deze camping erg druk over zou komen als deze wel vol zou zijn.
3 anos ás

Hanneke
Holandês
Wat ons opviel was dat er niet gevoetbald kon worden op het grote veld, omdat het gras niet gemaaid werdt. Allemaal distels ertussen. Ook het bospad naar de meren was onbegaanbaar. Moest een doorn uit de poot van mijn hond halen. Er had echt meer gedaan kunnen worden aan het onderhoud en groen van de camping. Naast het meer stond berenklauw. Iets wat me voor kinderen en honden ook niet handig lijkt.
3 anos ás

Danielle
Holandês
Ivm de covid 19, was het erg rustig. Het gedeelte van de camping, met staanplaatsen is niet groot, maar je hebt grote plekken en dicht genoeg bij het nette sanitair. Bij de visvijver is het leuk karpers vangen. Bij het terras is er geregeld iets te doen, gezellig en sfeervol. Yvette van de receptie is erg behulpzaam en heeft leuke tips voor uitjes, genoeg te doen in de omgeving. Het adventure park heeft een groot klimbos met veel ziplijnen, erg gaaf.
3 anos ás

Susan
Holandês
Mooie camping, prachtige ligging. Vanwege corona minder activiteiten hoorde we. Daar kan niemand wat aan doen. Ons verblijf chalet naar erge tevredenheid op mooi ruim p,ekje. Het plein (bar, restaurants, receptie) gezellig. Personeel allemaal erg vriendelijk
3 anos ás