Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Van Rossum's Troost

Oude Wanroijseweg 24
5454 NA, Sint Hubert
Países Baixos

Van Rossum's Troost é um parque de campismo de 100 em Sint Hubert, Países Baixos, localizado na região da Brabante do Norte. Van Rossum's Troost O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Zomaar iemand
Holandês
Een echte camping vond ik het eigenlijk niet. Het was meer een park met vaste sta-caravans. Maar de mensen waren er erg aardig. Meestal kom je er bij dit soort parken niet tussen maar de meeste mensen waren wel in voor een praatje. De eigenaren waren ook echt heel aardig en behulpzaam. Verder is het sanitair goed schoon. Top. De omgeving is ook heel mooi. Vanuit de camping kan je gelijk heerlijk wandelen in de bossen. Je kan hier heerlijk met je honden wandelen. Ook de plaatsjes eromheen zijn heel mooi. Kortom een mooi schoon aangelegd park met hele vriendelijke mensen. Alleen een echte camping is het niet zoals wij gewend zijn. Maar ik zou het niet erg vinden om hier weer een keer te staan.
2 anos ás

Een aanrader
Holandês
Een hartelijke ontvangst, ruime plaatsen, schoon sanitair, uitnodigende speeltuin, gezellige gezelschapsruimte en ook nog een goede verhouding prijs/kwaliteit. En in september heerlijk rustig voor de wat ouderen. Prachtige, bosrijke omgeving met volop wandel- en fietsmogelijkheden. Beter kan gewoon niet!
2 anos ás

Annette en Theo van der Veek
Holandês
Alles is goed,geweldige eigenaren die altijd voor je klaar staan. Vanuit de Camping zijn er mooie fietsroutes te rijden. De omgeving is prachtig en heerlijk rustig. Geen zin in koken de frituur is een oplossing.Wij zijn hier met de Pasen geweest.Voor de kinderen s'morgens eieren zoeken en s'middags een kleurwedstrijd. Voor de oudere s'avond een bingo georganiseerd. Kortom genoeg te doen.
2 anos ás

mandy bogaard
Holandês
Mooi gelegen plek waar je vollop kan genieten van de natuur en omgeving. Leuke kinderprogramma en gezellighzid voor de ouders en ouderen. 1 woord Geweldig
2 anos ás

Joop wevers
Holandês
Prachtige schone camping, voor ieder wat wils, en vooral in het hoogseizoen veel aktiviteiten. Voor de kleintjes iedere dag spelletjes in de kantine en voor de grote tal van aktiviteiten, o. a. Darten, biljarten, levend ganzenborden, mens erger je niet en niet te vergeten een boswandeling met Noud de eigenaar. Voor ons de ideale camping met een Brabantse mentaliteit (alles mag, niets hoeft).
2 anos ás

Alie Wevers
Holandês
Prachtig mooie en vooral schone camping met in de zomermaanden veel aktiviteiten. Een camping waar je je gelijk thuis voelt, en dat heeft alles te maken met de eigenaars van deze camping. Top camping!!!
2 anos ás

Niels
Holandês
Een prettige, nette, goed verzorgde camping met schoon sanitair, ruime plekken, leuke activiteiten voor de kinderen en zeer vriendelijke eigenaren. Met het bos letterlijk naast de camping een heerlijke plek om een fijne vakantie door te brengen. Kortom een aanrader.
2 anos ás

Jan
Holandês
De service was prima o a. tv wilde niet werken gelijk komen ze kijken en verhelpen het probleem Minder goed zij de wasbakken in de wasgelegenheid deze hangen erg laag .Ben zelf 1,84 meter maar moest echt bukken .Maar moet zeggen de toiletten en de wasbakken werden keurig 2 x per dag schoon gemaakt
2 anos ás

Ron
Holandês
Zeer gastvrij, hele schone toilet gebouw .Zeer vriendelijke zorgzame eigenaren. Hier willen wij graag nog eens terug
2 anos ás

Carlo
Holandês
Een gezellige camping waar bijna iedereen elkaar kent. Het sanitair is schoon maar zeer verouderd; een renovatie zou geen overbodige luxe zijn. Voor onze kinderen (11 en 8 jaar oud) wordt voldoende georganiseerd maar als ze wat ouder worden moeten ze zichzelf vermaken. helaas geen eetgelegenheid. (wel de mogelijkheid om rond een bepaalde tijd frietjes te halen). Kortom: een leuke camping voor jonge gezinnen met jonge kinderen zeker een fijne vakantie zullen hebben.
2 anos ás