Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3 / 5 (11 votos )

Valkenburg

Stoepertweg 5
6301 WP, Valkenburg (aan de Geul)
Países Baixos

Valkenburg é um parque de campismo de 100 em Valkenburg (aan de Geul), Países Baixos, localizado na região da Transisalania. Valkenburg O a tenda de campismo, a restaurante, a piscina interior y cacifos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Remco
Holandês
Ik moet toch ff wat kwijt..had hier weekendje geboekt met mijn caravan. Zag er prima uit op de site, ik zag de recensies te lezen en toen werd ik wel een beetje huiverig eerlijk gezegd. Ik ben franse campings gewend maar dan is dit een genot, prima sanitair en ruime plekken.. Voor mij is dit een prima camping!
1 ano ás

den Boer
Holandês
Bij aankomst kregen we een plaats aangewezen, de route was door de receptie getekend op de plattegrond. We moesten met auto en caravan midden tussen de huisjes door, op de hoeken van deze wegen staat grote rotsblokken waardoor het erg lastig manoeuvreren is met je combinatie, er is ook een andere route. op de plaats aangekomen, slechte plaats met diepe bandensporen erin. nieuwe plaats gevraagd bij de receptie was al bezet door een aankomst, daarna keuze uit 2 plaatsen waarvan 1 redelijk was. Het sanitair is al tijden slecht schoongehouden. klachten doen de receptie en de manager niets mee, uiteindelijk na een week vertrokken i.v.m. staat van de camping en 1 grote modderpoel op de plaats. zou een mooie camping kunnen zijn als er een manager op zou zitten die de gasten serieus neemt. Als gast mag je toch verwachten dat de basis het sanitair in ieder geval schoongemaakt/gehouden wordt. Voor ons nooit meer een camping van Hutopia.
1 ano ás

Monique
Holandês
Huttopia doet zijn best er een goede camping van te maken. De camping ziet er groen uit (Een keer maaien zou wel handig zijn). Echter zijn er enkele verbeter punten. Voor mijn gevoel is er maar 1 schoonmaakster een handje vol tieners die de horeca doen en een dame achter de receptie oftewel weinig toezicht, schreeuwende kinderen om 6uur in de morgen, schreeuwde jongeren om 4uur nachts. Maar voor de rest niks te klagen over ons huisje schoon, netjes. Het linnengoed was hygiënisch en alles was aanwezig. In de toilet gebouwen elders op de camping, wc papier aanwezig en schone toiletten.
1 ano ás

Siep kisteman.
Holandês
Op zich hadden we een mooie plek, veel regen gehad water bleef in plassen staan op het gras. Vreemd was het als je aankomt, zoek daar maar een plek uit werd er gezegd. We kwamen achter op de camping te staan, moesten onze stroom 30 meter aan de overkant halen. Maar dan!! Het sanitair!! Er wordt niet goed schoongemaakt, echt niet!! Heb ze ook nooit zien schoonmaken. Ik douch uit nood maar in de invaliden douch. De andere douches kun je niet onder staan wand ze zijn naar de wand gericht. En de temperatuur van het douch water, vreselijk. STEEN KOUD OF GLOEIEND HEET.De invaliden douch is heel smerig er licht nu al een week washandjes(gebruikt) op de grond gebruikt maand verband in de nooit geleegde prullenbak. En de vloer is zo vies met modder bbrrrrr. Er is geen enkel haakje of tafeltje om je tas op te zetten geen eens een spiegel. EN DAN MOET JE ALS HULP BEOEFENDE IN DOUCHEN. kan nog veel meer schrijven maar mijn vakje is vol.
1 ano ás

G.N
Holandês
Hier 2 weken gestaan en de camping ligt mooi in een groene omgeving. Helaas hadden we regelmatig fikse regen buien waardoor onze voortent helemaal vol stroomde. De camping zou geulen aan moeten leggen want al het water van de weg kwam regelrecht onze tent binnen. Slechte eet voorziening. Er staat een foodtruck maar 1.5 uur wachten op een pizza is echt te lang. Sanitair was redelijk schoon want de modder inloop door het slechte weer kunnen ze ook niks aan doen. Verder genoten van ons verblijf.
1 ano ás

Thomas
Holandês
Super camping! Mooie groene plekken, ruime opzet en dichtbij Valkenburg. Mooi zwembad en nieuwe speeltoestellen. Horeca is aan het opstarten, de foodtrucks waren een prima alternatief. Volgend jaar de puntjes op de 'i' en dan komt het goed!
1 ano ás

Dinant Altink
Holandês
Slechte camping. Slechte hygiëne
1 ano ás

De Groot
Holandês
Viel ontzettend tegen! Erg jammer de staanplaatsen zeer verzakt. Ná 1 regenbui stonden alle tenten onder water, het water kon niet weg. Sanitair vaak geen toiletpapier niet schoon niets voor de kinderen qua animatie.
1 ano ás

S.
Holandês
Mooie groene, centraal liggende camping. Camping is sinds dit jaar in handen van Huttopia. Speeltuin en zwembad zijn nieuw aangelegd maar de speeltuin ligt op klei grond. Waardoor je (na regen) een drassige bedoeling krijgt. Het sanitaire gebouw wordt redelijk bijgehouden. Maar een grote schoonmaakbeurt hebben wij niet gezien. Het is een combinatie van veel kleigrond/gebroken puin pad, hoe laten gasten het sanitair zelf achter, en meerdere malen per dag grondig schoonmaken. Deze camping maakt gebruik van toiletpapier wat je vel voor vel uit het apparaat trekt. Als je niet oplet kom je voor een verrassing te staan, want dan kun je het papier niet aan. Foodtruc en klein terrasje is prima geregeld. Personeel is vriendelijk, maar niet bezig met het verblijfsgenot van gasten. Als je in deze plek investeert heb je binnenkort een top camping. Genoeg punten om te verbeteren maar wij hebben een prima week gehad ondanks de regen.
1 ano ás

G uit E
Holandês
Een ongeorganiseerde opgelapt zooitje bij elkaar met wat nieuwe onderdelen die of niet werken of levensgevaarlijk zijn.VoorbeeldTrap bij het zwembad: uitstekende schroeven.Zwembad: De vlonders worden 'bij nat worden" SPEKGLAD Schoonmaken en controle en onderhoud is ook niet hun sterkste puntLekkende sifons, terwijl je af staat te wassen zijn je voeten alweer zeiknat.Onhandige wc rol houders, papier steeds "weg" Maar ja het is allemaal te managen en daar gaat het foutHuttopia, laat die man wat inzien of vervang hem De manager die niet kan managenZieKijkLuisterDoe iets met kritiekEn iedereen valt het op, velen hebben er wat van gezegd zoals ik hoorde maar er iets aan doen ... Luisteren!Horen!Zien!Een enquête op het eind zou wonderen doen, als je iets er mee wil gaan doenVoor vele zal het dit jaar zijn " 1 X EN NOOIT WEER!!! " Succes en heel veel sterkte
1 ano ás

Günter S.
Alemão
schön gelegener Campingplatz. War zum Amstel Gold Race Tourversion dort, der Start in Valkenburg ist etwa 2 km entfernt, Maastricht etwa 16 km, der Platz ist ein guter Ausgangspunkt dafür. Die Sanitäranlagen waren stets sauber, das Wasser heiß. Mir fehlte eine Klobürste auf den Toiletten um diese auch wieder sauber zu verlassen. Nette Platzbetreiber, bekam sehr freundliche Antworten auf meine Fragen. Werde diesen Platz gerne wieder besuchen.
3 anos ás