Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
4.5 / 5 (19 votos )

Vakantieboerderij Erve Hesselink

Walienseweg 32
7105 CD, Winterswijk
Países Baixos

Vakantieboerderij Erve Hesselink é um parque de campismo localizado em Winterswijk, Países Baixos, localizado na região da Gueldria. Os cães são permitidos.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Johan en Alice Pap
Holandês
Op deze mooie boerderijcamping hebben we een heerlijke week gehad! Mooie ruime plaats, en prachtig weids uitzicht over het weiland! Prima voorzieningen en een genot dat je warm water niet met een pasje hoeft te doen. Het terrein ziet er verzorgd uit en is als een tuin zo leuk aangelegd. De kippen scharrelen gezellig rond, met schattige kuikentjes. Prettig contact met de eigenaars. Rust en ruimte in een mooie omgeving, precies goed voor een fijne vakantie! Dank voor de gastvrijheid en graag tot een volgende keer!
6 meses ás

Ineke De Raaf
Holandês
Heerlijke camping, zo rustig gestaan op mooie plek aan het weiland. Voorzieningen aanwezig en schoon, sanitair prima, wordt binnenkort uitgebreid, dat is wel fijner. Er staat in reviews dat de weg ernaast overlast zou geven, Wij hebben daar niets van gemerkt. Het is zo stil dat je opkijkt als je een luchtballon ziet overvaren.
6 meses ás

Marja en Renier
Holandês
Een mooie leuke kleine camping. met de hitte hadden we bij de camping geen schaduw maar mochten we gebruik maken van de grote schaduwrijke bomen en de hond mocht in de vijver een badje nemen. Het sanitair was prima, goed schoongehouden. Bij het toilet was er een wastafel. Ook bij de douches was er een wastafel aanwezig. Buiten een hoek voor afwassen / was doen. De eigenaars waren erg vriendelijk en gastvrij. De doorgaande weg was te horen maar het is geen grote weg. Het was een heel prettig verblijf.
6 meses ás

H
Holandês
Wij hadden plaats 12 aan de ' rustige' weg naast de camping. Als je tent op een paar meter van de weg staat is het een ander verhaal. Een groot deel van de dag en nacht razen er auto's en tractoren langs je heen. Doodeng. Te weinig, niet erg schone toiletten. Poepen van de een en douchen van een ander is een nare combi.
7 meses ás

Rob en Joke
Holandês
We hebben 10 dagen een plekje gehad, juist in de hete periode. Dat was afzien, de caravan pal in de zon zonder enige schaduw. Wel een mogelijkheid om de schaduw op te zoeken. De velden worden regelmatig besproeid om deze groen te houden. De nieuwe eigenaren zijn vriendelijk. Begrijp niet waarom sommigen het sanitair met een 10 beoordelen. Op de 15 plekken zijn er twee douches en twee toiletten. Geen mogelijkheid om even je te wassen of te scheren, dat kan uitsluitend in de douche, daar is dan een wasbak. De douches en de toiletten ( er is geen urinoir ) staan geschakeld in een vierkant. Wil je je tanden poetsen, loop je kans dat je de geuren opsnuift van de persoon naast je die net zijn behoefte zit te doen. Dat is eigenlijk niet meer van deze tijd. De boel wordt uitermate schoon gehouden, daar valt niets op aan te merken. Het lijkt mij dat ook iets aan het wagenpark gedaan moet worden. Vanuit deze camping is het mooi fietsen.
7 meses ás

Koos en Ria
Holandês
Een schitterende, rustige camping. Vrij uitzicht over het weiland, mooie grasmat, vriendelijke mensen. Op het terrein bakken met kruiden, voor iedereen beschikbaar. Schoon sanitair. Geen faciliteiten voor kinderen. Fijne omgeving om te fietsen. Winkels en eetgelegenheden wel op enige afstand.
9 meses ás

Margaret de Geus
Holandês
Wij zijn hier geweest met 2 honden, kleinschalig, schoon, super uitzicht. Vriendelijke eigenaar. Hier kan je echt genieten van de rust.
9 meses ás

Klaus S.
Alemão
Camping bei den Bauern, Top. Genau das wir gesucht hatten, große Stellplätze und absolute Ruhe. 12 Stellplätze mit zwei Duschen und 2 Toiletten, sehr sauber. Hier waren wir nicht das letzte mal. Mit dem Fahrrad schnell im Stadt Zentrum von Winterswijk(3km) oder am Wasser(See)
11 meses ás

Margot Prins
Holandês
We voelden ons hier erg welkom, ruime plaatsen met prachtig uitzicht en leuk ingedeeld om het woonhuis. Er staan fruitbomen en kruiden waar je ook van mag gebruiken. Een plek om helemaal tot jezelf te komen, een echte aanrader, zeker ook gezien de mooie omgeving!
1 ano ás

Fam Berghuis
Holandês
Vriendelijke ontvangst. Wat ons betreft een topcamping . Heerlijk rustig. Overdag kan de weg ietwat lawaaiig zijn maar 's nachts rustig.Ruime plaatsen. Uitzicht over weilanden en landerijen. Brandschoon sanitair. Jammer dat we niet langer konden blijven.
1 ano ás

Carla
Holandês
We vonden het heel erg fijn, dat we tijdens de corona crisis toch enkele dagen hier konden kamperen en genieten van de rust, de ruimte en vooral ook het mooie weer. Er stonden totaal 3 kampers (de door de eigenaar gestelde limiet), waarvan 1 zelfvoorzienend was, de andere twee hadden hun eigen toilet en douche én eigen afwasgedeelte. Het was dus perfect geregeld, zorgvuldig omgegaan met de nodige afstand en hygiëne! Dat gaf ons een goed gevoel!
2 anos ás

Marja Krijnen
Holandês
Grote plekken met weids uitzicht, mooie verzorgde tuin, goed sanitair en vriendelijke eigenaar. Vlakbij de Duitse grens. Mooie fietsroutes en schitterende omgeving. Een aanrader om tot rust te komen.
2 anos ás

Dik en Marianne
Holandês
De plek die we hadden was erg klein voor een caravan van 4.65m , en was erg hellend zodat we 12 stoeptegels onder het wiel moesten plaatsen om de caravan waterpas te krijgen. Met als gevolg dat de opstap naar binnen ruim een halve meter was. Eigenaar was er alleen om gras te maaien en sanitair reinigen en geld innen. Als je wat vroeg moesten we maar kijken op internet.
2 anos ás

Marlies en Peter
Holandês
Kleine sfeervolle camping met prachtig uitzicht en ruime nette plaatsen. We hebben hier 14 dagen mogen verblijven en zijn erg tevreden. De eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam. Verder wordt er erg veel aandacht aan het terrein besteed en de eigenaar is altijd druk bezig om alles netjes te houden. Kortom, we komen zeker terug!
2 anos ás

Carla Keim
Holandês
We hebben een week op deze camping gestaan. Vriendelijk echtpaar, maakte tijd voor een praatje. We hadden een mooie ruime plek welke dicht aan de weg lag waar wij echter geen last van hadden. De meeste plaatsen hebben een wijds uitzicht over het landschap. Toiletten en douches waren schoon. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Zeker een aanrader als men van kleinschalig en natuur houd.
2 anos ás

Margriet
Holandês
Het was een mooie plek. Echter zondag, we hadden net bezoek, kwam de eigenaar op de zitgrasmaaier het gras maaien. Dag, rustige zondagmiddag ..... ruim een uur werd er vlak langs ons, tussen de auto en de caravan door ( rakelings !), met veel lawaai gras gemaaid. Wel 3x steeds over hetzelfde stuk. De eigenaar keek niet op of om. Meneer had een koptelefoon op en wij moesten onze oren dicht houden. Dit hielp natuurlijk niets. Wij vonden dit heel vervelend en voor ons de reden om er niet meer naar terug te gaan. Het had gescheeld als van te voren even was meegedeeld dat dit zou gebeuren. Onze caravanburen waren ook niet amused en onze vrienden vroegen zich ook af hoe dit mogelijk was. We konden ruim een uur geen woord met elkaar wisselen !Ook geen excuus naderhand, niets .... Het sanitair was eenvoudig , wel redelijk schoon, maar tot het aantal gasten veel te weinig: 2 douches en 2 toiletten .
2 anos ás

Ron
Holandês
Tijdens reserveren verzocht om achter de boerderij te kunnen verblijven dit was destijds geen probleem. Zeer verbaasd waren wij de wens geheel is wordt en we ergens anders komen te staan geen contact van te voren dat de wens niet haalbaar is Wel ver van de weg wordt er gelijk bij medegedeeld? 3 plaatsen van de doorgaande 80 km weg (eerder 100) circa 20 meter (ver ?) van de weg af. naast de asfaltweg liggen betonribbels, alsof je op een P langs de A12 staat te kamperen. Belangrijk is het om als een gast weg is de plaats te bevochtigen, Waarschuwingspaal, bord camping Erve Hesselink worden door de eigenaar met plastic afgedekt. De tafel met tafelkleed, stoelen van gasten echter niet! deze worden gewoon kletsnat gespoten. Veel water vinden de muggen ook erg prettig die in grote aantallen aanwezig zijn evenals de vliegen. Sanitair? nog nooit in 35 jaar kamperen hoeven douchen tijdens de lucht van een grote boodschap van een andere gast.
2 anos ás

Harry van Goor
Holandês
Voor het eerst op de lokatei geweest met de caravan,topweek gehad. Alles super verzorgd en schoon! Prachtig uitzicht over de landerijen,heerlijk rustig ook... Anneke en Henk zijn zeer hulpvaardig en vriendelijk,sanitair ziet er top uit! En an ook nog een mooie fietsenstalling met voor elke plek 2 oplaadpunten voor de fiets..kortom..helemaal af!
2 anos ás

Reinate gussinklo
Holandês
Wij vonden het een mooie camping. De eigenaren waren heel aardig. Alles was goed onderhouden en schoon. Wij gaan zeker volgend jaar terug.
2 anos ás