Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Máquinas de Lavar
5 / 5 (5 votos )

U Furu

Route de Muratello
20137, Porto Vecchio
França

U Furu é um parque de campismo de 30 em Porto Vecchio , França, localizado na região da Córsega. U Furu O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

GJS
Holandês
Kleine en fijne naturistische camping met staplaatsen en stenen huis(jes) verhuur. "Ons" huis, type B, was ruim, comfortabel en schoon. Koel vanwege dikke stenen muren. Keuken wat volledig ingericht incl koel/vries combi en magnetron. Je kunt er bedlinnen huren! Fijn zwembad met bar en eenvoudig restaurant van goede kwaliteit. Op het terrein is een riviertje met waterval waar je naar toe kunt wandelen en gaan zonnen. Leuke omgeving. Neem wel muggen en mieren preventie spullen mee. Neem een zaklamp mee, d'r is weinig verlichting op 't terrein.
3 anos ás

GALLE
Francês
Le camping est très agréable et ombragé, la rivière est superbe avec les vasques. Ca reste très familiale, et le naturiste est très bien respecté. Seul petit défaut, le pain et les croissants sont disponibles que vers 9h, 8h serait l'heure idéale
3 anos ás

L. Marchal
Holandês
Een mooie camping met ruime plekken. Wij stonden aan het stroompje die als je die omhoog volgt werkelijk idyllisch mooi wordt... Enorme rotsen vormen diepe poelen waar het heerlijk afkoelen is. Een stevige klim, die je niet op de teenslippers doet, leidt tot boven de waterval. Toen wij er waren (begin juli 2014) was het rustig overal, ik vond het werkelijk betoverend mooi daar! Daarbij heeft de camping een prettig zwembad van ruime afmetingen en daarbij een beeldschoon terras waar het prima vertoeven is. Het eten is redelijk tot prima, ook qua prijs. Alleen het sanitair is wat minder, op zich is het er allemaal wel, maar het wekt de indruk nog niet af te zijn. Als er dan ook nog op de helft van de aanwezige toiletten bordjes hangen dat ze buiten gebruik zijn, schiet dat niet op. Douches waren net zo; op zich prima, altijd warm water maar wat onhandig gelokaliseerd qua privacy vond ik zelf en nergens een plek om je spullen neer te zetten! Hopelijk wordt daar nog wat aan gedaan.
3 anos ás

walter daniels
Holandês
het is een leuke en rustige camping wij huurden daar een huisje voor 2 personen het was er kraaknet en een zeer mooie ligging met zeer mooie wandelingen in de buurt op het terrein is er een mooie waterval waar men volledig naakt kan wandelen het zwembad was zeer goed en proper het is echt een aanrader voor een naturistise vakantie
3 anos ás

esther
Holandês
Wij zij al twee keer in het hoogseizoen geweest met de caravan. De eigenaar is aardig en doet alles om het naar je zin te maken. Het sanitair is af. Geen 1 wc is dicht het is zeer schoon. Bij de douches staan stoelen om je spullen op te leggen en bij iedere douche is er een haak. Het zwembad is schoon en zeer mooi. Sinds juli 2015 is er zelfs wifi met goed ontvangst. Geheel gratis . De watervallen zijn schitterend. Brood kun je iedere morgen bestellen. Supermarkt is 8km verderop. Kortom een aanrader!!!
3 anos ás