Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4.5 / 5 (4 votos )

Toy

Place 8 Mai
65120, Luz Ardiden St. Sauveur
França

Toy é um parque de campismo localizado em Luz Ardiden St. Sauveur, França.

Fotos

Críticas

Catharina
Holandês
De camping is super, prachtig uitzicht, dichtbij centrum waar je door het geluid van de rivier geen last van hebt. Schoon sanitair. Vriendelijke beheerder. En ontzettend veel mogelijk mogelijkheden in de omgeving. Genoten!!! Komen zeker terug.
1 ano ás

Dhr. Groot
Holandês
De camping ligt prachtig; op perfecte afstand van dé bezienswaardigheden van de Pyreneeën, omgeven door bergen, vlak bij de Cole du Tourmalet en bij het uitrijden van de camping kom je direct in het centrum van Luz-Saint-Sauveur. Ookal is het erg druk in het centrum, hoor je hier vrij weinig van op de camping. Wel kan de ruis van de vrij hard stromende rivier naast de camping storend zijn. Naast het sanitair gebouw, wat in goede staat verkeerd, is er niks te beleven op de camping. De plekken zijn erg klein en er is maar op een paar plekken schaduw. Ook ligt het vlak naast een sporthal, waar de UNE DEUX TROIS je bijna elke avond om de oren vliegt. Maar, naast al wat de camping niet heeft, is deze camping dan ook vooral bedoeld om te slapen. Aangezien de omgeving vol zit met beziens en bedoen waardigheden.
2 anos ás

Francis
Francês
Ce camping est très agréable et très bien entretenu. Le propriétaire est très sympa et prend le temps de discuter avec ses clients. Nous ne pouvons que recommander ce camping.
2 anos ás

familie de Jong
Holandês
Prima camping zonder poespas. Vriendelijke en behulpzame beheerders. midden in het dorp, maar daar hoorde je weinig van. De supermarkt en bakker om de hoek. De plekken zijn niet groot, maar een de Waard tent met luifel past erop. Schoon sanitair. Na 23 uur gaan de douches op slot. Gratis wifi op de hele camping. Als je langer dan 5 dagen staat krijg je gratis kaartjes voor het gemeente zwembad, waar het met warm weer prima uit te houden is. Voor de kinderen zijn er geen voorzieningen, maar als je een stepje hebt kan je eindeloos rondjes steppen op de camping. Veel uitstapjes gemaakt naar Lac de Gaube en Refuge de Oulettes, Cirque de Troumouse en Gavarnie.en Lourdes en natuurlijk de col du Tourmalet fietsen.
2 anos ás