Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (7 votos )

Theaterboerderij Op 't Hogt

Vogelenzang 2
5292 NH, Gemonde
Países Baixos

Theaterboerderij Op 't Hogt é um parque de campismo de 30 em Gemonde, Países Baixos. Theaterboerderij Op 't Hogt O wi-fi y a merendero. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Inekevanalphen
Holandês
Zeer gastvrij Veel service en faciliteiten Fantastische boomgaard( heerlijke kersen) Niet duur
6 meses ás

Ineke
Holandês
Zeer gastvrijVeel faciliteitenFantastische boomgaard( heerlijke kersen)Niet duur
1 ano ás

Inekevanalphen
Holandês
Zeer gastvrijVeel service en faciliteitenFantastische boomgaard( heerlijke kersen)Niet duur
1 ano ás

Dhr. Bongers
Holandês
Een aantal dagen mogen logeren bij Els en Richard. Wat hebben ze een prachtige plek. Alles zelf opgebouwd. En dat merk je. Je word behandeld als een vriend eerder dan als klant. De keuze is reuze. Je hoefde maar iets te vragen of het werd geregeld. Een warm onthaal. De honden zijn op het erf aanwezig, maar goed afgericht en voor het grootste deel van de tijd niet voor gasten bereikbaar. Je slaapt hier in een warm nest. Geen klinisch hotel. Ook de creativiteit waarmee het terrein en de slaapkamers zijn ingericht bevat een eigenheid die gezien moet worden. Wij komen terug.
2 anos ás

Agnes
Holandês
Eerste indruk is rommelig, maar men is nog aan het opbouwen, en alles is schoon. Elke dag vers, zelf gebakken brood bij het ontbijt; ruim voldoende, ook voor grote eters. We waren het weekend met 12 personen (6 2-peroonskamers), en mochten de kantine met het zitje buiten, als groepsaccomodatie gebruiken: dus gebarbequed en de avonden samen doorgebracht. We komen nog een keer terug.
2 anos ás

Harald
Holandês
Wij hebben hier een lang weekend gestaan van 2 t/m 4 mei, de camping zit in de opstart fase en is nu al erg leuk voor jong en oud. Er zijn voor de kids veel speel toestellen en de boer en boerin doen veel om het de gasten naar de zin te maken. Richard en Els zijn erg vriendelijk en nemen de info van tips gelijk mee wat erg leuk is. Zo gaven we aan om bij het kampvuur broodjes aan een stok te doen en de volgende dag had Els al deeg voor alle kinderen gemaakt helemaal top. Wat betreft sanitair het is nieuw dus niets op aan te merken, wat betreft afwas gelegenheid die was er nog niet maar zou in de start fase gereed zijn dus daar gaan we gewoon van uit. Elke dag verse eieren van de kippen die gewoon overal lopen en je gezelschap houden bij de tent of caravan. Richard en Els bedankt en we komen zeker nog een keer.
2 anos ás

Erik
Holandês
Rommelig terrein, de hele avond blaffende honden in de buurt. De kamer was nauwelijks afgewerkt en had een kale betonnen vloer, slechts deels bedekt met een oud tapijt. Slechte verlichting, niet passende gordijnen, en één bed met een te groot matras dat daardoor niet recht lag. De kamer was slechts door een niet goed sluitende tussendeur gescheiden van de naastliggende ruimte, waar een gezin met vijf kinderen verbleef: erg gehorig dus, waardoor slapen alleen lukte met hulp van ohropax. Het ontbijt werd te laat geserveerd in een zeer rommelige keuken, waarbij dat serveren bestond uit het kriskras op tafel zetten van allerlei halfvolle of halflege potjes, een stuk kaas dat bijna alleen nog korst was, vleeswaren en zalm die onafgedekt waren en daardoor vrij toegankelijk voor de vliegen die door de openstaande deur naar binnen konden komen, evenals twee honden en een kat, welke laatste naar verluidt nog wel eens op de tafel wilde springen (zalm!) als de bazin even weg was. En dit alles voor de prijs van 65 euro. Nooit weer!
2 anos ás