Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (10 votos )

't Walfort

Walfortlaan 4
7121 LJ, Aalten
Países Baixos

't Walfort é um parque de campismo de 30 em Aalten, Países Baixos, localizado na região da Gueldria. 't Walfort O wi-fi y a piscina interior. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Fam Verstegen
Holandês
Leuke kleine nette camping.Vriendelijke beheerders,voor oudere jeugd niet veel te doen.Sanitair netjes,mooie ruime plekken
1 ano ás

Marije
Holandês
Mooi groen kampeerveld met volop zon en schaduw. Mooi uitzicht op hertenkamp. Rustig gelegen, direct aan wandel- en fietsroutes. Vlakbij gezellig boekendorp Bredevoort. Net en goed schoon gehouden sanitair, hele vriendelijke beheerders!Sanitair is wel verouderd: vaste douchekop, goed warm water, maar tegen inworp van 50 cent. Niet zichtbaar is hoeveel tegoed er nog is, douche eindigt dus abrupt. Tijdens ons verblijf was het peuterbad op de camping niet in gebruik en het naastgelegen zwembad gesloten (corona). Recreatieplas Slingerplas is echter ook dichtbij.
1 ano ás

Sietske
Holandês
Rustige camping ,geschikt voor jong en oud. Het sanitair werd niet op tijd schoon gemaakt, papier bij vullen enz. Plek van ons was hoop zand. Er waren wel hele mooie plekken met gras. Ook mooie schaduw plekken
2 anos ás

Hilma van Hoogdalem
Holandês
Fijne gezellige camping. Schone douches. Mooie plaatsen. En leuke vriendelijke familie die eigenaar is van de camping! Volgend jaar zijn we er zeker weer!
2 anos ás

martje
Holandês
vriendelijke mensen maar je ziet wel dat sanitair verouderd is en niet altijd even schoon
2 anos ás

Willem Westerik
Holandês
Een zeer goede camping met leuke plekken. En goed sanitair welke goed schoon gehouden word. Kom hier al jaren met veel plezier. Kom ook steeds weer mensen tegen die hier al jaren komen, super gezellig.
2 anos ás

Ariën Beersma
Holandês
Camping is gelegen in een bosrijke omgeving en bestaat uit 2 delen. Vast en toergedeelte. Ruime plaatsen met grasbodem. Water, afvoer en elektriciteit op de plaats. Veel schaduw door hoge bomen. Vriendelijke receptie. Broodjes service.Goed en voldoende sanitair. Verhuur van stacaravan en leuke Finse Kota’s. Sauna aanwezig Omgeving: Aalten-Bredervoort-Bocholt Dld-Winterswijk. Wandelen-Fietsen-Vissen-(Zwemmen in binnenbad nabij camping)
2 anos ás

I. De Ruiter
Holandês
Ons jaarlijkse kampeerweekend met vrienden. Super service, heel schoon sanitair, leuk gelegen camping. Wij komen terug!😊
2 anos ás

Milex
Holandês
Tijdens het zwarte cross weekend hier gestaan met twee kinderen. Bewust een camping gezocht op enkele km van het zwarte cross terrein. We zijn nl enorme cross fans maar vinden het wel prettig als de nachten rustig zijn. Nou ga dan NIET naar deze camping!!! Het hele weekend lawaai overlast gehad tot diep in de nacht, harde muziek en geschreeuw. Meerdere nachten met de kinderen vertrokken en naar huis gegaan. Het was bij ons van tevoren niet bekend en dus een nare verassing. De eigenaren gingen aan het eind van de van de dag weg en hadden volgens mij geen idee van de overlast. Houd je van een camping waar het feest tot in de ochtend doorgaat en je ongelimiteerd je gang kan gaan zonder dat er wat van gezegd wordt dan is deze camping een aanrader. Voor ons NOOIT meer!!!! TIP voor de camping eigenaren misschien vermelden op de website!
2 anos ás

els groenendal
Holandês
Zeer vriendelijke camping eigenaressen heel goed ontvangen. Zeer ruime plaatsen. Sanitair keurig en schoon. En een prachtige omgeving waar je heerlijk kan fietsen en wandelen.
2 anos ás