Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3 / 5 (14 votos )

't Veenmeer

Zuidlaarderweg 37
9482 TV, Tynaarlo
Países Baixos

't Veenmeer é um parque de campismo de 100 em Tynaarlo, Países Baixos, localizado na região da Drenthia. 't Veenmeer O wi-fi, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças
Piscina Exterior

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Kees
Holandês
Saaie kamping helaal niks te doen in kantine geen animatie niks... Na 10 uur kwam de eigenaar er ons op aanwijzen naar binnen te gaan terwijl we gewoon wat zaten te kletsen geen muziek helemaal niks van overlast maakten... Zeker geen aanrader!!
6 meses ás

Anoniem
Holandês
De activiteiten voor de kinderen laten zeer te wensen over. Onervaren personeel, 1ste weekend van de vakantie is er al niks te doen voor de kinderen. Kinderen hebben zich zeer verheugd om te knutselen,om naar de bingo te gaan en deel te nemen aan overige activiteiten. Blijkt dat er iemand ziek is. Heel vervelend voor de persoon in kwestie. Maar om dan alle activiteiten te annuleren....(word ook nergens vermeld, loopt achter de feiten aan) Denk dat als ze ervaren personeel inzetten en zorgen voor back-up. Dat het echt een upgrade zou zijn voor het park. Voor de rest ziet het park er goed en verzorgd uit.
6 meses ás

Sandr
Holandês
Wij zijn op de camping Aankomst was al slecht kregen te horen dat we nog moesten betalen terwijl 21 mei al afgeschreven was De plek waar we na toe moesten stond vol auto,s konden ook niet weg gehaald worden Ga je friet halen halen wat op menu kaart staat was er bijna niet Ga je de volgende ochtend douchen kost 50 cent en wat krijg je 6 minuten koud water hier konden ze niks aan doen werd gezegd nou voor mij nooit meer na die camping Campersen elk weekend maar dit heb ik nog nooit zo mee gemaakt
9 meses ás

Koarn
Holandês
Minpunten qua camping: het is eigenlijk een groot stacaravan park met een klein stukje camping. Dit zie je helaas niet op de plattegrond. De camping ligt ongeveer tussen toiletgebouw en de Tiny houses. Sanitair is achterhaald, 50 cent betalen voor warm water voor douche (7 minuten) of voor afwas/handwas en op stap met eigen wc rol is niet van deze tijd. Pluspunten: vriendelijke mensen, mooie ligging aan het (vis)water (wat wel ook veel wind met zich meebrengt), leuke stormbaan op het water. Het schijnt zo te zijn dat elke campingplek een eigen sanitair-hokje krijgt. Dat zou een enorme verbetering zijn.
1 ano ás

Arjen
Holandês
Werkelijk geen pluspunt te bedenken! Camping sterk verouderd, toiletgebouw stinkt, schimmel, asbest en heel af en toe een warme douche. Stroom voor caravans slechts 4 ampère en valt regelmatig uit. Verhogen met bij betaling niet mogelijk. Visvijver zwaar verwaarloosd, slechte vangsten en werphengel verboden. Personeel aan telefoon ronduit onbeschoft en eigenaar is met geen pen te beschrijven. Net een gladde verkoper met lul verhalen en gepikeerd als je hem op tekortkomingen wijst. Restaurant sluit al vroeg in seizoen ondanks dat er het hele jaar bungalows gehuurd kunnen worden. Daarnaast zijn vaak producten al halverwege seizoen op. De "tiny houses" komen van een Duits asielzoekcentra en vallen van ellende uit elkaar waar overigens wel de hoofdprijs voor wordt gevraagd.
1 ano ás

Anita
Holandês
Ongelooflijk aftands verouderd sanitair. Te slecht voorzien. Soms helemaal geen warm water om te douchen. Wc's stinken omdat het gebouw zo oud en rot is. 4 ampere op de kampeerplekken. Lastig in deze tijd. Ligging is prachtig, zwem en vismeer prachtig. Maar ook op het park zelf veel rommelige, niet fraai ogende dingen.
1 ano ás

Kees
Holandês
Saaie kamping helaal niks te doen in kantine geen animatie niks...Na 10 uur kwam de eigenaar er ons op aanwijzen naar binnen te gaan terwijl we gewoon wat zaten te kletsen geen muziek helemaal niks van overlast maakten...Zeker geen aanrader!!
1 ano ás

Anoniem
Holandês
De activiteiten voor de kinderen laten zeer te wensen over. Onervaren personeel, 1ste weekend van de vakantie is er al niks te doen voor de kinderen. Kinderen hebben zich zeer verheugd om te knutselen,om naar de bingo te gaan en deel te nemen aan overige activiteiten. Blijkt dat er iemand ziek is. Heel vervelend voor de persoon in kwestie. Maar om dan alle activiteiten te annuleren....(word ook nergens vermeld, loopt achter de feiten aan)Denk dat als ze ervaren personeel inzetten en zorgen voor back-up. Dat het echt een upgrade zou zijn voor het park.Voor de rest ziet het park er goed en verzorgd uit.
1 ano ás

Bas van Engelen
Holandês
Mooie camping, leuk aqua park op het meer. Animatie zou wat opgepoetst mogen worden .... het eten in het restaurant is eenvoudig maar niet slecht en ik vind dat je helaas wat lang moet wachten op je eten. De wachttijd daar zou wat aan gedaan moeten worden.
1 ano ás

Auke van der velde
Holandês
Het is was een hele vakantie zeker een aanrader! Schoonmaak van het huisje was niks op aan te merken, de dames op de receptie waren hartstikke vriendelijk en beleefd, ligging is verder goed dicht bij de supermarkt en fiets verhuur dichtbij !Al met al een top vakantie
2 anos ás

Familie Mulder
Holandês
Al weer 4 weken geboekt voor in Juli. Een heerlijke camping waar alle kinderen (16, 13, 11 en 7 jaar) het naar hun zin hebben. De grote luchtkussens op het meer hebben voor mega veel plezier gezorgd vorig jaar. Bij wat minder weer waren ze aan het knutselen of in het timmerdorp te vinden. Een patatje of pizza halen op het park was ook erg fijn en lekker. In Zuidlaren zijn veel leuke winkeltjes. Hopelijk is de horeca ook weer open als we komen! We hebben er zin in :-)
2 anos ás

Fam. De Groot
Holandês
Super tijd gehad en we komen dit jaar weer. De kinderen (19,17 en 15) willen nergens anders naar toe. De luchtkussens in het water waren 1 groot feest voor de jeugd. Mijn man en ik hebben veel gefietst in de prachtige omgeving!
2 anos ás

Anniek
Holandês
Nette huisjes, mooi schoon. Bedden netjes, precies hoe je wil aankomen op vakantie.
2 anos ás

Mike T.
Alemão
Das kann man nicht bewerten alles überteuert und übertrieben! Der Zustand und das Personal Katastrophe und nicht bewertbar! Sowas schlechtes haben wir noch nicht gesehen wir haben uns beschwert und wir werden gerade wegen Corona auch die Behörden informieren denn hier besteht eindeutig Lebensgefahr und dieser Platz ist unfassbar,gibt fahrlässig und einfach nur erschrocken von diesem Platz.
2 anos ás