Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (6 votos )

't Ravenest

Schovenhorsterveldweg 10
3881 PB, Putten
Países Baixos

't Ravenest é um parque de campismo localizado em Putten, Países Baixos, localizado na região da Gueldria. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Lenie
Holandês
We hebben vijf dagen doorgebracht op deze locatie en hebben kunnen genieten van de natuur, de stad Putten zelf, de rust en de leuke fietspaden en wandelroutes. De camping biedt ruime standplaatsen, schoon en net sanitair (douchetokens, geen mengkraan), grasvelden met kleine struiken ertussen, een eigen waterpunt en elektriciteitsvoorziening op de standplaats, een houten fietsenrek waar je je fiets aan kunt vastmaken (met eigen slot), vriendelijke eigenaren en een receptie die op bepaalde tijden geopend is, maar dit is goed te doen. Je ontvangt een duidelijk en mooi informatieboekje met veel informatie over wat er te doen is en waar.Er zijn geen speelfaciliteiten voor kinderen op de camping, maar het bungalowpark dat ook eigendom is van de eigenaren biedt dit wel.Er zijn voldoende supermarkten in Putten om boodschappen te doen.
7 meses ás

Wijnand
Holandês
Kleinschalige, rustige en netjes onderhouden camping waar zelfs het gras nog grotendeels, letterlijk, groen is. Voornamelijk oudere bezoekers. Minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Sanitair prima, fijne douches (werkt op muntjes) en toiletten die elke dag worden schoongemaakt. Alle aansluitingen direct achter de caravan (stroom, water, afvoer en tv). TV aansluiten is even zoeken (hoe werkt het klepje op de paal?). Een korte aanvullende instructie in de uitgedeelde brochure over het aansluiten en instellen van de tv is aan te bevelen. Veel wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Parkeergelegenheid is wat beperkt en voor grotere caravans is de doorgang naar het campingveld even oppassen. Voor een weekje rust in een mooie omgeving: aanrader!
1 ano ás

Clarinda
Holandês
Zeer rustige camping. Allemaal tegenover elkaar in een rijtje.Receptie beperkt open. Eigenaren niet onvriendelijk maar ook niet hartelijk.Sanitair verouderd en onaantrekkelijk. Niet vies, maar wel spinnenwebben en beschadigingen.
2 anos ás

Erna de Wit
Holandês
Als je tot rust wil komen in een mooie omgeving, bezoek dan deze camping. Je loopt zo van de camping het bos in. Mooie grote plaatsen. Voor de douche betaal je met muntjes maar door de sterke volle straal water is dat het zeker waard. De eigenaars geven het gevoel dat je welkom bent. Ze denken met je mee en je voelt dat ze hart voor hun bedrijf hebben. Wij komen hier zeker terug.
2 anos ás

Ceetje
Holandês
Deze kleinschalige camping is een ideale plek voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Aan de rand van het grote bos en een heide is de ligging ideaal voor fietstochten of wandelingen. Het toiletgebouw ziet er enigszins gedateerd uit, maar wordt altijd netjes schoon gehouden. Het is er eigenlijk altijd rustig en van overlast is geen sprake. Voor kinderen is er een veldje met een speeltuintje (zandbak, schommels, tafeltennistafel, etc.). Het dorp ligt op 10 minuten fietsafstand. Daar zijn meerdere supermarkten, een behoorlijk aantal winkels en een hoop restaurantjes (voor ieder wat wils) waar heerlijk gegeten kan worden. Kortom gewoon een prima camping!
3 anos ás

edwin_muij
Holandês
Zeer gastvrij, weinig douches, schoon, kleinschalig, erg gezellig
3 anos ás