Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (11 votos )

'T Oude Dorp

Keetenweg 10
4696 PD, Stavenisse
Países Baixos

'T Oude Dorp é um parque de campismo de 100 em Stavenisse, Países Baixos. 'T Oude Dorp O wi-fi, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

marion Schröer
Alemão
Es war sehe schön auf dem Camping t olde Dorp, würde immer wieder hinfahren.Die Sauberkeit, die Nähe zum Meer und die Freundlichkeit hat uns super gefallen.
2 anos ás

patricia mooldijk
Holandês
als je van rust houd en lekker wilt wandelen met de hond moet je hier naar toe gaan jammer dat de kantine alleen open was op zaterdag toen ik er was
2 anos ás

Claudia van de ven
Holandês
Vorig jaar voor het eerste kennis gemaakt met deze camping....zo goed bevallen dat we nu al meerdere weekeinde hebben gelogeerd. Echt een gezellige gemoedelijke camping en kids vermaken zich er uitstekend
2 anos ás

Daantje
Holandês
Zeer fijne plek waar ik na 25 jaar nog steeds graag kom zeker nu ik zelf een kleintje heb (2). Iedereen altijd vriendelijk en gastvrij. Heerlijk om tot rust te komen en veel vermaak voor kinderen
2 anos ás

Gerrie
Holandês
Al 22 jaar komen wij op deze camping als vaste gast. Wij hebben de camping mooier en moderner zien worden. Het is een fijne kindvriendelijke camping. Zelfs onze jongens komen nog regelmatig een weekend of weekje logeren. Voor grote of kleine groepen wordt altijd een oplossing gevonden en er zijn er die weer terugkomen ook. De eigenaar en zijn familie doen er alles aan, zodat iedereen een fijne vakantie heeft. Een camping om Trots op te zijn.
2 anos ás

roos
Holandês
alleen maar goede herinneringen, mooie omgeving, gezellige familiecamping met recreatie voor jong en oud
2 anos ás

Elite Services
Holandês
Met ons bedrijf ons jaarlijkse uitje gevierd met als uitvalbasis deze heerlijke camping met onze groep van 24 personen een leuk weekend gehad mede door de super accommodatie waar we als groep heelijk samen hebben gekookt in de professionele keuken welke in de accommodatie beschikbaar is! Nette chalets waar we een overnachting hebben gehad. Bij deze camping is het klein maar heel fijn top ga zo door!
2 anos ás

Edwin
Holandês
Super vriendelijke mensen word veel gedaan voor kinderen en in de kantine regel matig iets voor de ouderen. Alles is super netjes en word goed onderhouden......zeker een aanrader 😀
2 anos ás

Nancy De Smet
Holandês
Zitten op de camping is zo een goeie en propere camping . Ze verdienen een 10 op 10
2 anos ás

Natascha Raats
Holandês
Fantastische camping genoeg activiteiten voor de kinderen wij staan er nu al 5 jaar en tis altijd weer genieten de camping ziet er heel netjes uit in de kantine kan je heel goed eten.Henk Ineke Bobby en Diana jullie doen het hartstikke goed.wij raden iedereen camping t oude dorp aan ook voor een blokhut of caravan te huren of voor duikers is het echt goed vertoeven.
2 anos ás

Nanda
Holandês
Hoewel wij zelf geen kinderen hebben kan ik me voorstellen dat het een ideale camping is om met jonge kinderen te vertoeven. Voldoende speelgelegenheid waaronder een leuke speeltuin, zwembad en een grasveld. Ook aan de wat oudere jeugd wordt gedacht. In het hoogseizoen wordt er regelmatig wat georganiseerd en voor de jonge kinderen is er animatie. Voor een ons een pre is dat we de hond gezellig mee kunnen nemen! Verder kom je heerlijk tot rust met op de achtergrond de frisse zee wind.
2 anos ás