Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

't Eeser Heideveld

Lohnislaan 12
8337 KG, Steenwijk
Países Baixos

't Eeser Heideveld é um parque de campismo de 100 em Steenwijk, Países Baixos, localizado na região da Transisalania. 't Eeser Heideveld O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

J.W. Falke
Holandês
Gezellige leuke camping. Bingo en Klaverjassen het is er allemaal te doen. Een echt familiegevoel. Je bent hier altijd welkom. Voor de kinderen een leuke speeltuin. Je bent overal dichtbij zoals het bos en natuurlijk het bekende Giethoorn en de Weerribben. Prachtige omgeving.
2 anos ás

Wim Ramaekers
Holandês
Hier kom ik graag hetgeen ik niet verwacht had omdat ik eigenlijk geen campingmens was. Ben compleet van gedachten veranderd mede door toedoen van de eigenaar die je een sympathiek en gezellig thuis gevoel geeft.
2 anos ás

marloes ooms
Holandês
Dit is een camping waar je een echt vakantiegevoel krijgt. De kinderen kunnen zomers volop genieten van het animatieteam. En voor volwassene wordt er ook van alles geregeld. Prachtige omgeving om te fietsen. De campingbaas is behulpzaam. En zeer vriendelijk. Wij komen er nu twee jaar met veel plezier.
2 anos ás

Evie en Erwin van der Wal
Holandês
Fijne, rustige camping, prachtig park-achtig aangelegd, sympathieke eigenaren, je hoeft maar te kikken en ze staan voor je klaar, sanitair is gedateerd maar voldoet nog prima. Het wegdek van de centrale weg is voor verbetering vatbaar, maar als er een strakke asfaltweg zou liggen, zouden we er veel te snel rijden. Dus mooi zo laten, dan maar wat langzamer, is ook veel veiliger voor de spelende kindertjes. Voor de prijs die je betaalt krijg je veel toegevoegde waarde. Na alle campings waar wij te gast zijn geweest is deze camping voor ons een thuiskomst.
2 anos ás

pot
Holandês
wij kwamen al op deze camping dat we zelf nog klein waren ,en de 1-ste keer dat wij hier na jaren weer kwamen was er gelijk heel veel herkenning ..er was niet veel veranderd . de sanitaire voorzieningen zijn niet nieuw ,maar wordt wel goed schoon gehouden. de laatste tijd zijn ze boel aardig aan het opknappen ,nieuwe speeltoestellen voor de kids ,nieuw parkeerterrein ,snoeien enz.enz. er is ook leuke animatie voor de kids in de kliederpot met clown chloe zoals knuselen,spelletjes doen enz...echt top ...'s avonds is er regelmatig klaverjassen ,bingo en karaoke ,dus voor ieder wat wils. wij zullen hier zeker nog weer een keer heen gaan.
2 anos ás

Kramer
Holandês
Prima ervaring, leuk animatie programma voor jong en oud, diverse leuke nieuwe speeltuinen,zandbakken en leuke speelvijver. Toiletgebouw is schoon maar niet nieuwe. Eind oordeel prima camping
2 anos ás

monsma
Holandês
Goede verzorgde camping , met mooie staanplekken op mooie veldjes , vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij kennen de eigenaar al bijna 40 jaar , dus wij weten waarover we het hebben. Prachtige omgeving in de nog echte natuur ,dus niet gemaakt door projekt-ontwikkelaars, maar puur natuur .Veel winkelgelegenheden in Wolvega en Steenwijk, wat op fietsafstand redelijk dichtbij is.
2 anos ás

Stuiver
Holandês
Afgelopen zomer met het gehele gezin op vakantie geweest bij deze rustige en erg gezellige camping. De camping is zeker geschikt voor jonge gezinnen die voor gezelligheid komen maar ook mensen die rust zoeken is deze camping zeker een prima keus. De camping heeft in het voorjaar drie nieuwe speeltuinen gekregen en het animatie team is niet groot maar bied toch voor kinderen tot 12 jaar een leuk programma.(alleen in het hoog seizoen) daarnaast is er voor volwassenen iedere vrijdag en zaterdag een programma(bingo of klaverjassen) Algemene indruk is zeer positief en zeker voor herhaling vatbaar.
2 anos ás

d
Holandês
Ongeintresseerde bediening in de kantine. Slecht sanitair
2 anos ás

Visser
Holandês
Camping kennen wij al jaren. Ook onze mening was: weinig voor de kids, matig onderhoud, etc. Wegens familiebezoek komen we toch elk jaar op deze camping. En... dit jaar: nieuwe speeltuinen, begin van groot onderhoud, betere naambordjes, etc. Niet alles in 1 keer perfect, maar dat kan ook niet, eigenaren zijn nu wel goed bezig! Zelf dit seizoen ook een paar weken geweest, en tco weer prima bevallen. Wellicht tot volgend jaar!
2 anos ás