Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (14 votos )

't Boomgaardje

Wijkersloot 21
3961 MN, Wijk bij Duurstede
Países Baixos

Camping het Boomgaardje is gelegen in Wijk Bij Duurstede. Deze knusse camping heeft een recreatieruimte, verharde camperplaatsen, een tentveldje en de benodigde sanitaire voorzieningen. In 2017 heeft 't Boomgaardje de Zoover award gewonnen.. Er zijn vanaf de camping mooie fietsroutes door het Nederlandse landschap of bezoek het kasteel Duurstede.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Marga Augustijn
Holandês
Super verzorgde camping met verharde plaatsen..vriendelijke eigenaar..schoon en sfeervol. Dicht bij de gezellige stad Wijk bij Duurstede
1 ano ás

Flip & Ellen
Holandês
Goed verzorgd en goed uitgerust verblijf. Met bus weekenden in Nederland om te genieten, te wandelen en te lezen. Hier kan dat prima. Goede WiFi!! Aardige gastvrouw en gastheer.
1 ano ás

robert van atten
Holandês
6 overnachtingen (fiets/tent - montreal/canada) geboekt van 27 december '21 tot 2 januari '22, mooie, rustige plek met prachtig uitzicht op de omliggende weilanden, tot aan de kerstboom/zendmast van IJsselstein in de verte bij helder weer, mooi fietsgebied! veel gebruik gemaakt van de brandschone, gezellig ingerichte, goed verwarmde kantine/keuken met koffiezetapparaat en veel gratis foldermateriaal over het rivierengebied.
1 ano ás

Marijke
Holandês
Fijne camping en het hele jaar open!!Verrassend omgeving . Veel fietsroutes. Wijk bij Duurstede is een leuke plaats op fietsafstand. Een half uur met de auto naar Amersfoort of Utrecht. Een aanrader als je van rust houdt.
1 ano ás

Rolf Soetbrood Piccardt
Holandês
De hartelijkheid en betrokkenheid van Joop en Marijke Mocking is onveranderd gebleven. En wat is de camping mooi geworden met het nieuwe recreatie gebouw. We hebben genoten van een rustige en onvergetelijke vakantie. Na overleg is er zoveel mogelijk op 't Boomgaardje; dank jullie wel voor de mooie vakantie!
1 ano ás

Zijlstra
Holandês
Zeer krappe plaatsen, 1 m ene kant. .1,5 m andere kant. , daardoor geen uitzicht.Achteraan iets meer ruimte.Oprit naar camping is wat smal.Foto’s op de site zijn misleidend .Meerdere mensen op ons veldje vinden deze plekken schandalig.Hier nooit meer!
1 ano ás

Kees
Holandês
Ik kwam hier als rondtrekkende fietser terecht. Het is een zeer goede camping met zeer veel aandacht voor detail. Aardige mensen, perfecte recreatieruimte. Zeer schoon.
1 ano ás

Irene Noordwest-Mol
Holandês
Een mooi en zeer goed verzorgde camping met hele vriendelijke eigenaren. Een echte aanrader!
1 ano ás

Mariannevanh
Holandês
Gastvrije eigenaren, mooie plaatsen met verhard teras, mooie omgeving om te fietsen en Wijk bij Duurstede is een leuke plaats om tebezoeken ,de camping ligt alleen dusdanig dat de hond uitlaten een probleem is en in verhouding tot de aantal gasten zijn er te weinig douches en toiletten, en de waterdruk is erg laag. Het perceel is top onderhouden en het sanitair brandschoon
1 ano ás

Wilger
Holandês
Mooie omgeving om te fietsen. Camping sanitair minimaal voor het aantal personen, de camping was volgeboekt (50 personen). Lastige camperplaats, niet heel groot. Irritante camping eigenaar, hij was aan het pushen om reclame te maken.
1 ano ás

Noud en Anja van den Borne
Holandês
Wat een fantastisch mooie en goed onderhouden camping! Heel vriendelijke eigenaren!. We hebben hier 6 nachten gestaan en ons geen minuut verveeld. Mooie omgeving om te fietsen! We komen zeker nog eens terug!
1 ano ás

Michael Van der linden
Holandês
Onzettende aardige en gastvrije mensen die graag even komrn vragen hoe het met je gaat. Voelde me er gelijk thuis. Goede voorzieningen ook! Kortom aanrader! Alleen niet echt geschikt als je met kinderen wilt gaan. Zou er zeker weer eens terug komen.
1 ano ás

Harry en Mia
Holandês
Prachtig toiletgebouw, vriendelijke beheerders, mooie omgeving, TOP
1 ano ás

Bergman
Holandês
Het is een fantastische mooie en goed onderhouden camping. Gastvrije eigenaren die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken.Prachtige recreatie ruimte er bij. Ruime plekken , mooie omgeving. Voor fietsers erg veel fietsroutes, kortom alles wat je maar kunt wensen voor een camping is hier aanwezig.
1 ano ás