€23
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 April até 01 October
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Barracas de campo
Caravanas
Cabines para alugar
Electricidade
Wi-Fi
Cães
4 / 5 (3 votos )

Stochemhoeve

Cronesteyn 3
2322LH, Leiden
Zuid-Holland, Países Baixos

Op het terrein van De Stochemhoeve en staat een boerderij waarvan het voorste gedeelte, de “receptie/huiskamer”, gebruikt wordt als ruimte voor de dagbesteding en tevens als recreatieruimte voor de campinggasten. Behalve gezelschapsspelletjes of een boek lezen uit onze bibliotheek, kunt u hier een heerlijke kop koffie, frisdrank, tosti of een ijsje kopen. In het achterste deel van de boerderij huisvest de Merel Foundation met “Het Buitenhuis”, een plek waar jongeren met autisme zich kunnen ontwikkelen naar meer zelfredzaamheid en een zinvol bestaan.

Naast de boerderij is de camping, waar plaats is voor tenten en caravans, maar waar ook een blokhut, een pipowagen en twee kampeerhutten aanwezig zijn. Tevens zijn er fietsen te huur om de omgeving te verkennen.

Doordeweeks wordt het beheer van de camping en de recreatieruimte De Huiskamer verzorgd door de activiteitengroep van WMO Maatwerk.

Kom en ontdek het bruisende in Leiden en de rust van De Stochemhoeve!

Características do local

Tipo de parque de campismo
Acampamento de Agricultores
Parque de campismo da cidade

Alojamento
Barracas de campo
Caravanas
Cabines para alugar

Instalação de Serviços
Electricidade
Wi-Fi

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Nadar em água natural

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Sanita para cadeira de rodas


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Lies
Holandês
Mooie kleine camping. Redelijke plaatsen. Wel allemaal in een grote kring, niet afgebakende privé plaatsen, wij lagen aan het water wat op zich heel mooi is, leiden is hier vlakbij!! Een bezoek waard. Het sanitair is pover!!! Één Handicapte toilet met douche in één. Voor een hele camping amper 1 toilet en 1 douche!! In 2019 mag er wel voor die prijs WiFi aanwezig zijn voor de gasten.
2 anos ás

W. Schutte
Holandês
Fijne camping met zeer vriendelijk en behulpzame personeelsleden. Dat de regen in de bovenstaande reactie geen kant op kon was niet zo gek. Half Nederland was door hevige en langdurige regenbuien geteisterd. Dus het is niet vreemd dat op een gegeven moment de grond is verzadigd. Helaas heb je geen invloed op de weersomstandigheden. Ondanks de regen en het getoonde wateroverlast op de foto een prima verblijf gehad op deze camping. Het sanitair is gedateerd maar werd keurig schoon gehouden. Verder een ideale locatie om Leiden te bezoeken. Nu voor het 2e jaar achter elkaar op deze camping geweest voor een langere periode. Komen zeker weer terug.
2 anos ás

Jan
Holandês
Als het regent kan het water nergens naar toe. Het word binnen de kortste keren een grote modder poel. Overdag brand de buiten verlichting continu. Er werd door de camping eigenaar niets aangedaan. Op ons verzoek of er bij ons vertrek wat hulp geboden kon worden. was het een duidelijke NEE. Dat was ons probleem. Het sanitair is minimaal. Voor ons GEEN Camping Stochemhoeve meer!
2 anos ás