Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (12 votos )

Sparrenhof

Kamplaan 1
9462 TS, Gasselte
Países Baixos

Op Camping Sparrenhof voel je je meteen thuis want je wordt ontvangen met een kopje koffie door de vriendelijke eigenaren. Hier heerst rust en heb je de ruimte. Deze camping is populair onder 50+ ers. Bij regen relax je een dagje in de sauna of lees je een boek in de gezamenlijke huiskamer. Stap in de auto en sta in een halfuur in Groningen.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Alwin Gilissen
Holandês
De camping is mij niet bevallen omdat de campingeigenaren roddelen over hun campinggasten. In dit geval ging het over mijzelf en toevalligerwijs is mij dat zelf ter ore gekomen. Roddelen vind ik één van de ergste dingen die iemand kan doen. Bij confrontatie met dit feit is nooit excuses aangeboden door de campingeigenaren voor hun gedrag maar vluchten zij in een excuus dat het roddelen betrekking zou hebben over een andere campinggast. En als daar al sprake van is, moet ik dat dan minder erg vinden??..... Dus niet... als het roddelen over andere campinggasten mocht gaan vind ik het net zo erg. Mocht u denken, nou ja.... dat is deze man dan overkomen. Bedenk dan ook het roddelen net zo goed ook over u kan gaan, uw vrouw, uw kleinkinderen of ander visite. Fijne gedachte hè? Ook goed om te weten: deze review hebben de campingeigenaren een maand na plaatsing weer weggehaald, maar bij deze heb ik de beoordeling er weer op gezet.
1 ano ás

Alwin Gilissen
Holandês
Opzich is de camping mij goed bevallen maar de laatste paar dagen hebben door recentelijke gebeurtenissen een afbreuk gedaan aan de goede indruk. Afgelopen donderdag maakte ik gebruik van het toilet en vlak nadat ik daar in het gebouw aankwam kwam de eigenaresse en een schoonmaakhulp eraan om de douches e.d. schoon te maken. Terwijl ik op de w.c. zat hoorde ik de dames praten over een alleenstaande man in korte broek die bij hun op de camping staat. Zij vonden het maar een rare man. Gelet op het signalement (alleenstaand, man en korte broek) vermoed ik dat het betrekking heeft op mij. Verbouwereerd en tegelijkertijd nieuwsgierig als ik ben heb ik even gewacht met het doorspoelen in afwachting om te horen wat dan maakt dat ik in hun ogen een rare man ben. Ik hoorde geen verdere aanknopingspunten dus heb ik het toilet maar doorgetrokken en de handen gewassen. Al met al geen fijne ervaring...
1 ano ás

JW
Holandês
Meteen maar het enige minpunt benoemen. Er liggen wat verkeerswegen op gehoorafstand. Hierdoor is er op de achtergrond altijd verkeersgeluid aanwezig, en wordt het nooit echt stil. Dit zal misschien ook te maken hebben met de windrichting. Wij houden van de stilte dus vonden dit wel jammer, maar de camping kan daar verder niets aan doen natuurlijk. Het is een schitterende camping en verder is alles dik in orde. De plaatsen zijn zeer ruim, autovrij en mooi afgescheiden door bomen en struiken. Je hebt nooit het gevoel dat de buren te dichtbij zijn. Het sanitair is perfect in orde, de bakker bezorgt er broodjes, je kunt er boeken lenen, er is informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving en de ontvangst is allervriendelijkst.
1 ano ás

Marja
Holandês
Al bij aankomst was er het Wow-effect. Grote, ruime plekken in een sparrenbos, kunstgras in de voortent, afvoer en water op de plek en wat een rust. Alles binnen handbereik en met een omgeving die allesomvattend verrassend te noemen is. Eindeloos fietsen in de mooiste bossen..!De moeite waard, gewoon doen !!
1 ano ás

bert
Holandês
erg mooi, goed onderhouden en rustige campingwordt veel gebruikt door de 50+ererg handig is het kunstgras onder de tent, zodat er geen dode f=grasplekken ontstaansanitair is top en zeer goed onderhoudencamping leent zich uitstekend als vertrekpunt voor diverse mooie fietsroutes door de afwisselende omgeving.wij komen zeker een keer terug.
1 ano ás

Marc en Rita van Aalst
Holandês
Zoals de titel al aangeeft: perfect: ruime plaatsen, veel privacy, prima onderhouden terrein, sanitair is ruim voldoende en zeker ook schoon. Broodjes service is erg praktisch.Omgeving leent zich voor allerlei activiteiten kortom een prima plek om met je caravan/tent te vertoeven.
1 ano ás

E.Bolk-Tavenier
Holandês
Fantastische plek, voor wie rust zoekt in een mooie gevarieerde omgeving. Vriendelijke beheerders zorgen er voor dat alles spik en span is, van terrein tot sanitair. Wij kozen voor een "tussen door weekend", en hadden daarbij het geluk dat er (nagenoeg) geen kinderen op de camping waren. Nee ik heb absoluut geen hekel aan kinderen, maar het maakte wel dat er rust was. Mooie plekken tussen de prachtige sparren, waar door diverse vogels concerten gegeven werden. WaWifi is goed, maar daar kom ik Wifi bij de plek is goed, maar voor ons niet belanrijk om het ook bij de plek te hebben . Plekken zijn voorzien van een stuk kunstgras, ideaal. Er zijn mensen die vinden dat het lastig dat het losse spul daarvan in de caravan/camper komt...maar dat is kamperen lijkt mij. Pollentip: hou er in het voorjaar rekening mee dat het stuifmeel van de sparren welig rond dwarreld. Maar dat mag de pret niet drukken, een dikke 10 voor deze camping!
1 ano ás

Rob Jungst
Holandês
Leuke ontvangst, door autopech 2 dagen te laat maar dat was voor de beheerders geen probleem. We verbleven hier 9 nachten, wat een camping.Grote plaatsen, gescheiden met de buren door dennen en sparren, voorzien van wateraansluiting en grijswaterafvoer. Auto op de parkeerplaats, heel fijn.Uitstekend sanitair met de mogelijkheid van privé sanitair, maar dat was voor ons niet nodig.We komen hier heel graag terug.
1 ano ás

Niek
Holandês
Prachtige en goed verzorgde camping. Echt ruime plaatsen met veel privacy. Zeer gastvrije beheerders. Schoon sanitair. En een prachtige omgeving.
1 ano ás

Fam. Hauber
Holandês
Keurig onderhouden camping. Ruime plaatsen. Sanitair zeer schoon. Volgens ons ontbrak er niets. Wij komen nog wel eens terug.
1 ano ás

Fam. Dijkema
Holandês
Geweldige camping met zeer ruime plaatsen (150m2). Eigenlijk kampeer je in een park. Aangrenzend een prachtige bloementuin en mooie vijver. Sanitair is modern en zeer schoon. Wifi zeer goed. Omgeving is prachtig. Je fietst zo het dorp of de bossen in. De eigenaren stellen werkelijk alles in het werk om je een fijne vakantie te bezorgen. Aanrader!
1 ano ás

Carla van Duuren
Holandês
Na twee jaar van afwezigheid door prive omstandigheden dit jaar weer een fantastische vakantie gehad op Herstellingsoord Sparrenhof, Herstellingsoord noemen wij dat, ik kom al heel wat jaren vakantie vieren maar mijn ouders hebben nog veel langer (20) jaar...op Sparrenhof gestaan. Eerst nog met Henny en Jan nu met Carlo Claudia. De camping betekend veel voor ons, ik kom tot rust, de ruimte de sfeer en de uitstaling pakt je direct in, een andere aanblik bij de entree van de camping gaf een heel andere uitstraling, keurig verzorgd en een warme uitstraling, en Corona was goed geregeld, Ik heb een geweldige vakantie gehad, voor volgend jaar weer gereserveerd!
1 ano ás