Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
4.5 / 5 (6 votos )

Sint Petrus (+ App/Groepsacc.)

Heideheimseweg 3
5954 PB, Beesel
Países Baixos

Sint Petrus (+ App/Groepsacc.) é um parque de campismo localizado em Beesel, Países Baixos.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Merendero
Churrasco permitido


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Hans Adria
Holandês
De camping fantastisch. Ruime plekken, Perfect sanitair, Fijne omgeving, Echter het zeer geordende karakter van de gastvrouw en het niet meevoelen met vakantieganger hebben bij ons enige irritatie opgeleverd. Niet binnen mogen tussen 11.00 en 13.00 uur. Gastvrouw was 30 meter verder in het sanitairgeb, We mochten niet binnen, De camping was nagenoeg leeg en wij wilde graag naast onze vrienden staan. Eerder had daar al een camper gestaan. Dat niet kon, omdat wij maar 2 nachten zouden blijven moesten we op een ander deel van de camping staan.Ik gaf aan dat dit niet er flexibel was. Viel niet goed merkte ik. Je begrijpt, heen en weer lopen met stoelen, eten, drank,etc etc.Niet handig. Regels moeten er zijn, maar zij was in deze erg rigide. Mogelijk zelf nooit gekampeerd.Te veel regels. Dat past niet bij kamperen. Klantvriendelijkheid dikke onvoldoende. Hoop dat de eigenaren de reacties te harte nemen en enige flexibiliteit ontwikkelen. Dit spreekt zich voort onder vakantiegangers.
2 anos ás

Fam P Tijssen
Holandês
Wij zijn op camping petrus geweest met hemelvaart een camping voor rustzoekers - en graag willen wandelen en fietsen is het een hemel op aarde ; de eigenaars hebben het goed voor elkaar waar netheid van ons een 10 mag hebben Fam Tijssen valkenswaard
2 anos ás

yvonne
Holandês
Mooie ruime afgebakerde campingplaatsen. Dicht bij de bossen.Om te fietsen en te wandelen. Voor de kinderen staan er gratis skelters.Sanitair is schoon en vrij nieuw. Aan de dames kant alleen al 10 douchen dus nooit in de rij gestaan .(nadeel om de 10 tellen op nieuw indrukken, dat mag van mij wel iets langer) maar het is wel gratis. Heerlijke zonnige plekken,de hele dag. En maar een paar met schaduw.
2 anos ás

Fam Verheul
Holandês
De camping is gelegen in een mooi natuurgebied in Beesel, je kunt hier perfect fietsen en wandelen, ook het dorp zelf is heel mooi en heeft diverse terrasjes. Op de camping viel het ons tegen dat er een groep zat die tot laat zeer luidruchtig was, dit is slecht voor de nachtrust, verder een best aardige camping, alleen begrijpen we niet dat zo'n zwembad mag, het is overdekt maar beschikt over slechte afzuiging en er is niet permanent toezicht op, volgens mij is dit wel verplicht, wij hebben met de zwemclub hier al eens veel gedoe mee gehad, je bent dan ook niet gerust als je kind (4 jaar) even uit het oog is. Al met al een heel leuke omgeving die beslist nog een keer door ons bezocht wordt, misschien wel op een andere camping in de buurt.
2 anos ás

Rayer
Holandês
Mooie camping met zeer schoon en mooi sanitair. Voor de kinderen leuk binnenzwembadje, trampoline,speeltoestellen en een overdekte speelruimte aanwezig.En natuurlijk de trapskelters die de kinderen gratis mogen gebruiken. Zeer ruime plaatsen.Leuke gastvriendelijke eigenaren.Een grote boerderijcamping. Voor ons een echte topper!!!
2 anos ás

Rayer
Holandês
Voor het tweede jaar weer op de camping geweest. Het was weer super! Sanitair blijft een topper!Ook de kinderen hebben echt genoten. Joep en Joke bedankt het was weer goed vertoeven op jullie camping.Tot volgend jaar.
2 anos ás