Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (7 votos )

Savira

Sandeeweg 9
4416 NJ, Kruiningen
Países Baixos

Savira é um parque de campismo de 30 em Kruiningen, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Margriet en jos
Holandês
Heerlijke camping. Echt voor de rust en natuurzoekers. En voor senioren ook perfect. Ruime plekken. Voor heel kleine kinderen perfect tot 4 ,5 jaar.
1 ano ás

John
Holandês
De Nieuwe eigenaar, is met vol enthousiasme de camping aan het het opbouwen, en dat is aan alles te merken. Bijna niets is te veel, en hij komt met een oplossing.Rustige camping, zonder veel "poespas", eenvoudig maar hierdoor helemaal geweldig.Het dorp Kruiningen, is 1,5km vanaf de camping, waar s'morgens een lekker broodje gehaald kan worden (behalve op zondag). Super mooie omgeving, een een zeeer vriendelijke, behulpzame eigenaar.sanitair is eenvoudig, maar netjes en schoon.Ligt direct aan de Westerschelde, waar je gezellig op een bankje kan "bootje kijken".Voor kinderen is er geen vertier, of ze moeten zichzelf goed kunnen vermaken.Op de camping is niet te eten of drinken verkrijgbaar, maar zoals gezegd, het dorp is dichtbij , met restaurant, supermarkt, slager, enz.
1 ano ás

Irene Colsen
Holandês
Fijne camping vlakbij de dijk met daar achter de Westerschelde, waar je leuk kunt zitten om naar de grote schepen te kijken. En ook kunt zwemmen denk ik, bij laag water een strand. Op de camping is het heerlijk rustig, we komen zeker nog eens terug. Leuk ook de fruitbomen overal tussendoor! Schoon en nieuw sanitair!
1 ano ás

Fam v Hanswijk
Holandês
Ik kan met met een eerlijk hart zeggen geen idee wat niet goed is. Je kunt echt doen waar je zin in hebt een heerlijk buitenzwembad op 5 fietsminuten eetgelegenheden genoeg voor de normale mens Aldi op het dorp ook altijd handig en de EMTE echt een mooi Zeeuws dorp met nog veel meer mogelijkheden. Heel veel super boten die je vanaf de camping al prima kunt zien laat staan als je ff naar de dijk wandeld 3 minuten hooguit en echte aanrader heel veel mooie fietsroutes en dorpjes die het bezichtigen waard zijn je bent op 5minuten van de autosnelweg heel veel attracties voor alle leeftijden kinderen neeltjejans met mooie rondvaarten geregelde boottochten ook om te gaan vissen op de Schelde kindjes kunnen als ze zelf willen de boer en boerin helpen met zorgen voor van alle soorten beesten waaronder alpaca's paardjes voor de grotere kinderen paarden speciale koetjes geiten kippen konijn enz enz ook voor de volwassenen is er genoeg te zien en te doen in de buurt van de camping we hebben echt genoten
2 anos ás

fam. genders
Holandês
Top locatie met top.eigenaren..diervriendelijke camping met heel fijne eigenaren
2 anos ás

Deborah
Holandês
Wat hebben wij genoten!! Natuurlijk hadden wij het weer mee! een heerlijk zonnetje doet al heel veel goed!! Onze meiden hebben veel trampoline gesprongen met de vriendinnetjes op de camping! regelmatig werden er activiteiten met de paardjes georganiseerd! Een ritje met een paard en wagen een buiten ritje op een pony of een rondje op een heel groot paard!! Het was iedere keer weer een leuke verrassing!! De camping eigenaren zijn heel gastvrij! Dat maakte de sfeer extra gezellig! het sanitair is prima en schoon! Wij komen graag nog eens terug!! en ps...... Als je niks met paarden hebt zoals opa, dan blijf je lekker bij ze uit de buurt en geniet je lekker zonder paardenpret!
2 anos ás

Jos en Francine.
Holandês
We waren er maar een paar dagen, er valt nog een hoop te ontdekken. Heerlijk fietsen en genieten van de dieren!! Als je niks met paarden hebt, zoals Opa, kun je er toch een prima vakantie hebben. De sfeer is heel gezellig! Het sanitair uitstekend en de plekken op de camping prachtig. Je staat er midden in de natuur! We komen zeker terug!
2 anos ás