€25.6
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 04 April até 15 November
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (19 votos )

Saint Michel

35 Route du Mont-Saint-Michel
50220, Courtils
França

Saint Michel é um parque de campismo localizado em Courtils, França, localizado na região da Normandia. Saint Michel O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Tipo de parque de campismo
Acampamento de Agricultores

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Electricidade
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Fogueira permitida
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Aberto durante todo o ano
Nudistas

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças
Piscina Exterior

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Waucomont
Holandês
Basic camping. Goede uitvalsbasis voor bezoek Saint Michiel. Achterin de camping speeltuintje en kinderboerderij. Ik vond de camping er armoedig uitzien. Veel achterstallig onderhoud. Zwembad erg eenvoudig. Sanitair erg vies. Schoonmaakmiddel stink echt vreselijk. Er werd wel veel schoongemaakt, naar het bleef vies. Een echte doortrekker camping.
1 ano ás

Joost Mooij
Holandês
Wij hebben een kleine week op deze camping gestaan. Prima camping in een mooie omgeving op een steenworp afstand van Mont St. Michel. De camping is ruim en netjes, de plekken zijn netjes afgezet en er zijn waterkranen in de buurt. Er is een zwembad (zonder glijbaan) en een restaurant. Achterin de camping zijn ruime speelmogelijkheden en is een soort kinderboerderij aanwezig. De camping biedt mogelijkheden tot bezoek aan Mont St. Michel, wij zijn daar voor het laatst in 2010 geweest. Toen parkeerde je nog langs het dorpje, nu is dat allemaal vrijgegeven aan de natuur en parkeer je voor 15 euro drie kilometer verderop en ga je met de bus naar Mont St. Michel toe. Drukte in de smalle straatjes, dat is anno 2021 niet geheel wenselijk.... Al met al een prima verblijf gehad.
1 ano ás

Joost Mooij
Holandês
Wij hebben een kleine week op deze camping gestaan. Prima camping in een mooie omgeving op een steenworp afstand van Mont St. Michel.De camping is ruim en netjes, de plekken zijn netjes afgezet en er zijn waterkranen in de buurt. Er is een zwembad (zonder glijbaan) en een restaurant. Achterin de camping zijn ruime speelmogelijkheden en is een soort kinderboerderij aanwezig. De camping biedt mogelijkheden tot bezoek aan Mont St. Michel, wij zijn daar voor het laatst in 2010 geweest. Toen parkeerde je nog langs het dorpje, nu is dat allemaal vrijgegeven aan de natuur en parkeer je voor 15 euro drie kilometer verderop en ga je met de bus naar Mont St. Michel toe. Drukte in de smalle straatjes, dat is anno 2021 niet geheel wenselijk....Al met al een prima verblijf gehad.
2 anos ás

Liesbeth
Holandês
Vriendelijk flexibel personeel (We wilden andere plek en dat was snel geregeld) maar erg vies, stinkend en verouderd sanitair. Kranen lekten, bij de wc's lag veel papier en poepresten, douches vies en niet goed werkend, met veel opgehoopte haren. Wel leuk aangelegd met verschillende boomsoorten. Daardoor veel vogels, zelfs bosuilen. Brood was lekker.
3 anos ás

Chantal DUCHATELLIER
Francês
L'emplacement du mobilhomme inséré sur une petite parcelle pas très accessible surtout en cette période. Sinon tout était très bien
3 anos ás

Anne Craps
Francês
Je n'aime pas la piscine quoi est trop proche du bar
3 anos ás

MORGANE MANCEAU
Francês
J'ai pas apprécié que la piscine soit fermée gros point noir surtout qu'on nous prévient après réservation!!! Sinon pour le reste ça allait l'emplacement était agréable.
3 anos ás

roed
Francês
notre destination : le Mont St Michel accueil très agréable notre emplacement caravane spacieux et délimité les sanitaires sont chauffés en cette saison et de plus, musique de fond la piscine est chauffée et très propre épicerie à l'accueil pain tous les jours : il faut réserver une mini-ferme et parc de jeux pour les enfants (structures gonflables, ...) à 7 kms du mont ; nous voyons le mont en sortant du camping très bien situé nous y retournerons
3 anos ás

N Westrik
Holandês
We hebben de camping gebruikt als uitvalbasis naar st mont michel, wat op zo'n 15 minuten is gelegen. Het is in st mont michel erg,erg druk je kunt er beter heel vroeg of laat (na 1900 uur)heengaan. De camping had het riool niet in orde, er stond steeds een enorm stinkende tankauto dit riool te legen! Het sanitair is niet schoon! En het afwaswater was koud. Op het zwembad en de winkel is niets aan te merken. De dames van de camping zijn vriendelijk en behulpzaam je mag je eigen (ruime) plaats uitzoeken. Er is een leuke dierenweide
3 anos ás

verstraete hilde
Holandês
we kozen deze camping omdat hij dicht bij de mont saint michel lag. we wilden er met de fiets naar toe kunnen rijden ( 10 km) de camping was tamelijk druk, 's avonds niet altijd rustig. Sommige dagen waren de toiletten vervuild door rondslingerend toilet papier, de douches waren proper. De camping was zeer kindvriendelijk, mooi speelterrein, kinderanimatie, kinderboerderij, zwembad. Wij hadden een grote plaats, maar dat was niet voor iedereen zo. De winkels liggen op 8 km van de camping. Goede uitvalbasis om de mont saint michel te bezoeken. De streek is een echt fietsparadijs .
3 anos ás

Camping gast
Holandês
Wij zijn hier 4 dagen geweest, maar voor ons nooit meer. Het sanitair was super vies. Er liepen wel mensen rond met schoonmaak doekjes maar dit was absoluut niet terug te zien. Misschien lag dit aan het tijdstip, tussen 8 en 9 (tijdens spitsuur) word er schoongemaakt en de rest van de dag niet meer. Erg jammer want de plekken op de camping zagen er super uit. Ook de ligging vanaf de camping naar Mont-Saint Michel toe was perfect.
3 anos ás

cynthia van Unen
Holandês
dit is een mooie camping. alleen het personeel is niet vriendelijk. wij hadden geboekt voor 9 dagen maar door omstandigheden zijn we 3 dagen eerder vertrokken. helaas hadden we vooraf betaald we hebben voor de laatste 3 dagen ons geld niet terug gekregen. in de omgeving zelf is niet heel veel te doen. wel een heel mooi vort Saint Michel. die is echt supergaaf en de moeite waard. Op de camping zelf is niet heel veel te doen het is namelijk meer een trekkerscamping. vele mensen blijven hier 1 tot 4 nachten en trekken daarna door
3 anos ás

Familie
Holandês
Er is veel vernieuwd op deze camping. Leuke. Kinderboerderij, jeux deboulesbaan, fitness apparaten en deopen lucht en prima zwembad. Wifi in de centrale ruimte. Douches zijn gratis. Niet al te druk en plaatsen zijn prima, ook best veel groen. Rustige omgeving. Aanrader in combinatie met mont st. Michel. Deze laatste echter wel heeeeeeeel druk in hoogseizoen.
3 anos ás

Ronny
Holandês
Zijn er een week geweest van 26/07 tot 02/08 , een stacaravan of zoals zij het noemen een mobilhome gehuurd voor drie personen , beetje klein maar was verzorgd,diende ook enkel maar om te overnachten , jammer vond ik dat er s'avonds niets te beleven valt , na acht uur valt alles stil , de bar sluit al om tien uur , positief is, het ligt zeer kort bij Mont St Michel ,je kan mooie wandelingen maken in de omgeving ,een aanrader ?? misschien niet onmiddelijk maar het is ook niet dat ik nooit meer zou terug gaan , het viel best mee .
3 anos ás

tabula-rasa
Holandês
Nette camping. Zeer geschikt om Mont Saint Michel te bezoeken. Goed sanitair. Ruime plaatsen.
3 anos ás

Koos en Rinet
Holandês
We waren er in juni. We hadden vrije keuze betreft de plek. Stroom was dicht bij de plaatsen. Wifi gratis. De toiletten zijn gemengd. Wel keurig schoongehouden. Het is mogelijk om op de fiets naar Mont St. Michel te fietsen, maar dan via een route die iets verder is (8 - 10 km), rechtstreeks is het met de auto (drukke weg) 6 km. Aan de achterzijde op de camping is een echt kinderparadijs en fitnessapparatuur aanwezig. Dit is prachtig aangelegd. Zeer vriendelijk personeel, waarvan er één dame Nederlands/Engels spreekt, de anderen ook Engels. Broodjes service aanwezig.
3 anos ás