Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (7 votos )

Rustenpolder

Koningin Emmaweg 6
4354 KC, Vrouwenpolder
Países Baixos

Rustenpolder é um parque de campismo de 30 em Vrouwenpolder, Países Baixos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Van de Pol
Holandês
Super camping. Ruime plaatsen. Op korte afstand van het strand, ca 1 km.Prachtige bloemen randen langs de camping. Hele betrokken, aardige gastvrouw. Veel speelgoed voor de kinderen soms pony rijden over de camping. Sanitair oogt wat ouder, maar goed schoon. Fijne douches.Jammer dat de hond in de zomer niet mee kan, anders waren we er nog vaker😉
1 ano ás

Wilma
Holandês
Vriendelijke ontvangst, mooie plekken, water en afvoer en cai op de plek. Veel speelgoed(tractors, driewielers) trampoline.
2 anos ás

m. boomaerts
Holandês
Mooie, landelijke camping. Eenvoudig, groen, rustig. Mooie plekken met redelijk tot veel privacy. En leuke dierenweide. Ik kom er al jaren met plezier.
2 anos ás

Rozemarijke Van Erp
Holandês
Na in juni al 3 weken op Rustenpolder gestaan te hebben was het met mooi weer in aantocht geen vraag waar naar toe in Zeeland. Rust, ruime plaatsen, schoon sanitair, bloemenranden, uitzicht, (naturisten)strand vlakbij, behulpzame eigenaars, prachtige omgeving, ver weg van verkeersdrukte en lawaai, heerlijk wandelen vanaf de camping door Oranjezon en de Manteling. Dat alles biedt Rustenpolder en dat tegen schappeljjke prijzen. De camping is autovrij, helaas houden sommige gasten zich daar niet aan. Een aandachtspuntje voor de eigenaars. Verder niets dan lof. Wij komen zeker terug.
2 anos ás

R.D. Vos
Holandês
Wij zijn in 2016 en 2017 op deze kleine camping geweest. Twee keer een naseizoen plaats geboekt. In 2018 wilden wij hier ook weer heen gaan. In oktober al gebeld voor een seizoenplaats. Daar was toen nog niets over te zeggen. Voor de kerst een mail gestuurd. Helaas geen antwoord. Op 8 januari weer een mail gestuurd en toen bleek dat seizoenplaatsen niet meer mogelijk zijn. Het naseizoen kan nog wel (september en oktober). In 2016 betaalden wij € 275,00 voor 2018 zou dat € 400,00 zijn. Dat vind ik nogal een forse verhoging in 2 jaar tijd (exclusief douchegebruik en toeristenbelasting). In 2017 is de camping overgenomen door de zoon en schoondochter van mevrouw Maljaars. Ik vind het jammer dat het gelijk erg duur wordt. Bovendien zou het prettig zijn als er wat sneller op mail gereageerd wordt. Ook een keer de voicemail ingesproken en helaas geen reactie daarop mogen ontvangen. Er waait een andere Zeeuwse wind op Rustenpolder. Voor ons nu een #nogo. Erg jammer...
2 anos ás

Mary-Lou
Holandês
Minicamping Rustenpolder is een ruime en kindvriendelijke camping. Er is geen zwembad of animatie, maar toch genoeg vertier. Er zijn schommels, een wipwap en dergerlijke en overal liggen skelters, fietsjes ed waar de kinderen mee mogen spelen. Er is een dierenweide met oa wallabi's en rijden mag op pony Bo. Het strand is dichtbij, op loopafstand. Het sanitair is schoon en heel. Er zijn twee familieruimtes. Douchen is met muntjes. Het was heerlijk toeven op dit stukje Zeeland.
2 anos ás