Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
2.5 / 5 (11 votos )

Residence Waterweelde

Zwaluwsedijk 11
4781 PB, Moerdijk
Países Baixos

Residence Waterweelde é um parque de campismo de 100 em Moerdijk, Países Baixos. Residence Waterweelde O wi-fi, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Merendero
Restaurante
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior
Quadra de ténis


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Marcel
Holandês
1 woord: verschrikkelijk. Hadden voor 1 week geboekt. Gingen na 2 nachten weg. Plek op drassig veld gekregen. Kraantje was niet eens op water aangesloten. Kraantje van de dichtst bijzijnde plek had geen afvoer daardoor rondom modder. Zwembad is niet verwarmd al schrijven ze zelf van wel. Rond zwembad, tennisbaan met net welke op half elf hangt en kantine stinkt het naar afval. Sanitair is duur en gedateerd. Maar het ergste is de tot diep in de nacht overlast van de arbeids immigranten die in de cabines verblijven. Draaien tot 3.00 uur 's-nachts harde muziek. Receptie is er 's-nachts niet (gesloten). Camping heeft ook geen invloed op de cabines, die zijn door anderen opgekocht. Na twee slapeloze nachten weggegaan. Was nog wat werk want ik stond vast in de modder. Eigenaar camping heeft nooit gevraagd waarom?
1 ano ás

Henk Verheij
Holandês
Heerlijk rustige camping. Vriendelijke mensen. Voelt je meteen thuis. Ook heerlijk gegeten in het grand café. Toilet gebouw niet dicht bij het campeer veld waardoor je wel een stuk moest lopen. Maar niet onoverkomelijk.
1 ano ás

Wim veldhuis
Holandês
Verschikkelijk camping kun je dit niet noemen .Een weide is een beter woord .Zijn binnen 1 uur weer weg gegaan .Stonden na 10 min al vast op het veld moest een tractor komen om ons van het veld te halen.Ook geen faciliteiten rond om het veld.Met je afwas de hele camping over schandalig .En als je wat zegt dan krijg je antwoord is er wel maar aan de andere kant .Hoor in de buurt van het campeer veld toch.Net als wc en douches ook aan de andere kant van het park Een 1 is nog te veel voor deze campeer plek .Geld krijg je ook niet terug waardeloos deze accomedatie
1 ano ás

Judith
Holandês
Kunnen de verwachtingen van de website niet waarmaken. Geen gratis wifi, geen kinderanimatie, geen verwarmd zwembad, geen springkussen en geen net sanitair. Op maandag aangekomen en op vrijdag werd het sanitair pas weer schoongemaakt. Op donderdag had ik al geklaagd bij de receptie. Sanitair ligt niet bij het veld. Alle chalets worden bewoond door Poolse arbeiders. Dit is prima, maar ik verwachtte andere gezinnen die vakantie aan het vieren zijn. Een meisje, die woont op het park, gaf ook aan dat er ratten en muizen zwemmen in het zwembad. Niet echt lekker.
1 ano ás

Bijleveld
Holandês
Als je een zigeuner bent kan je er heen gaan.Het is vuil,asciociaal en smerig.
1 ano ás

duijkers
Holandês
we hebben er 2 weken gestaan met de camper we hebben ons goed vermaakt zijn wat min punten maar dat heb je wel op iedere camping de omgeving is mooi ook de haven waar de boten liggen en de uitzicht is mooi ja de motergeluiden hoor je wel eens licht er aan hoe de wind staat maar ja klagende mensen heb je altijd dat het niet goed is willen wel voor 10cent euro op de voorste rij staan de huizen op deze camping zijn mooi je moet het zelfer zien het de vrouw bij de reseptie is ook vriendelijk en behulp saam als er wat is nu gr tini en twan uit limburg
2 anos ás

e.dijkkamp
Holandês
Ons deel van het kampeerveld was erg hobbelig. Gemaaid gras bleef liggen. Voortent daardoor snel aan vegen toe. Zwembad nogal klein. Verwarmd? Ik twijfel een beetje. Personeel aan balie en op het veld vriendelijk en behulpzaam. Schoonmaak onder de maat. Douches kosten 1.50! Dat is exorbitant!. Moerdijk is een beetje suffig dorp waar niets te beleven is. Wel leuke stadjes in de omgeving. Het is beter om daar dan een camping te zoeken. Veel lawaai doo scheepsmotoren, door de trein en de snelweg. Geen aanrader.
2 anos ás

fam jongkind&oudehand
Holandês
De mensen van de camping zo vriendelijk en voorkomend, ondanks de regen, ze staan altijd voor je klaar. Helaas geen gebruik gemaakt van het zwembad. Mooie omgeving. kindvriendelijk.
2 anos ás

Jan
Holandês
Wij hebben de laaste week van augustus een stacaravan gehuurd,wij hebben een prima week gehad. Maar toen wij weer thuis waren,heb ik na 5 weken mijn borg terug. Na 3 keer bellen en mailen,mails beantwoorden ze niet,aan de telefoon kreeg ik telkens een andere smoes van we hebben het te druk,of ik heb 3 weken in het ziekenhuis gelegen,of ja meneer vridag zijn alle borgen de deur uitgegaan.Terwijl ze dat binnen 14 dagen terug moeten storten Ik had 100 euro borg betaald.Ik had het idee dat ze dachten hij vergeet het wel. Ik heb wel bepaalde instanties in geschakeld,oa veiling en touroperator. Ik weet niet of dat druk heeft gezet.
2 anos ás

Erwin
Holandês
Camping netjes aangelegd mooie ruime plekken.. Ze worden netjes elke week gemaaid .. Het is er heel lekker rustig .. Je kunt er heerlijk langs de dijk wandelen.. over de Moerdijkbrug kun je fietsen of lopen maar je word dan getrakteerd op een mooi uitzicht ..Hele lieve mensen die nog weten wat gastvij ontvangen is.. de bakker die op de camping het brood brengt is echt een aanrader ..Heerlijk vers brood ..Zwembad is heerlijk vertoeven staan veel ligbedden vlak bij het terras waar je wat kunt drinken.. Voor mij is het een plek om tot rust te komen.. Ging voor een week maar een week is echt te kort..
2 anos ás

Pieter
Holandês
Onvriendelijke receptive. Bij een regenbui staat de camping blank en je (voor)tent in een vijver. Veel gaten en oneffen campingveld. Toiletgebouw op 100-150 mtr. Veel buitenlandse arbeiders in vakantiehuisjes. Prijs te hoog tov wat er geboden wordt, wel ruime plaatsen, maar geen 3 sterren Kantine wel vriendelijk en goed te eten.
2 anos ás