Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (10 votos )

Oriental Valkenburg

Rijksweg 6
6325 PE, Valkenburg (aan de Geul)
Países Baixos

Een familievakantie in eigen land vier je op camping Oriental in Berg en Terblijt. Met de grote speeltuin, het zwembad en het enthousiaste animatieteam is dit een ideale camping om met kinderen naartoe te gaan. Het dak van het zwembad kan dicht op regenachtige dagen. Ga rodelen in Valkenburg, fietsen in de natuur of een dagje naar Maastricht.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

ME van Luling
Holandês
Voor het derde jaar op rij komen we na onze buitenland vakantiereis nog een paar dagen naar camping Oriental. Wij waren op de hoogte van de de overname, wij zijn vriendelijk ontvangen bij de receptie hadden zelf al onze plek geboekt. Je ziet dat er veel veranderd is op het park maar ik denk dat dat rendabel is om te kunnen voor te blijven bestaan.. met alleen camping ga je het niet redden. Wat ik wel hoop dat er nog plek blijft bestaan om te kamperen. Succes met jullie vernieuwingen we komen zeker terug.
1 ano ás

N.Sluiijter
Holandês
Slecht georganiseerd. Overgenomen en duidelijk geen aandacht voor de camping. Slechte plekken met veel modder tijdens regen. Het sanitair is niet schoon en er was 1 week geen desinfecterende gel voor de handen. De ligging was mooi. De camping nooit meer!
1 ano ás

Linda Spruit
Holandês
We komen al 9 jaar op deze camping. Dit jaar is het overgenomen en ja dan veranderen er dingen. Even wennen maar wederom een mooie vakantie gehad. In de eerste week was het sanitair niet schoon. Meteen naar de receptie gegaan en ze gingen er iets mee doen, wat ook zeker gebeurd is. De weken erna was het prima schoon. Vriendelijke mensen bij de receptie, leuke animatie. Niets gemerkt van bouwgeluiden.Volgend jaar komen we weer!
1 ano ás

Annelies
Holandês
We schrokken voorafgaand aan ons vertrek naar de camping van de slechte reviews hier op de site. Telefonisch contact opgenomen met camping, vriendelijk te woord gestaan en gerustgesteld dat er geen bouwwerkzaamheden nu zijn in augustus en het zwembad op reservering gewoon open is. We hebben een prima verblijf gehad op de camping, mooie ruime plek (wel wat modderig, maar ook wel te verwachten als het iedere dag regent…), sanitair prima op orde. Fijn ook de ouder/kind douches om samen te kunnen douchen met de kinderen. Dik in orde. Sanitair werd ook goed schoon gehouden. Het animatieprogramma voor de kinderen was goed gevuld. Vriendelijk personeel bij de receptie die je goed helpen met ook tips om in de omgeving te doen. De ligging van de camping is perfect. Mooi gebied om te wandelen en dichtbij de steden. Helaas hadden wij het weer niet mee, maar prima camping om een keer na toe te gaan.
1 ano ás

Bert
Holandês
In het verleden hier vaker gestaan, destijds de hoge beoordelingen zeker waard. In mijn optiek nu niet meer. De camping is overgenomen door Eurocamp, zichtbaar mist de totaalcontrole en overzicht op de camping. In het verleden had de eigenaars familie de touwtjes duidelijk strakker in handen. Eurocamp nu niet.vb:-toiletgebouwen gelijktijdig schoonmaken-onvriendelijke schoonmaaksters-slecht bevoorrade winkel-aanrijdroute door werkzaamheden alles over 1laan (je zou er maar staan)-zwembad geen controle + dak dicht bij mooi weer.-na 23:00 geen controle op geluidsoverlast-groen op de camping minder bijgehouden-veel kampeer plaatsen zijn kuilen bij regen nat in de voortenten-restaurant niet duidelijk-wifi slecht-werkzaamheden op camping terwijl vooraf plechtig beloofd was dat deze niet in het hoogseizoen zouden plaatsvinden.Opzich goede vakantie gehad door de top locatie, maar het is niet meer de oude camping Oriental helaas.
1 ano ás

Yvonne
Holandês
Dit jaar voor de 13e keer op deze camping. Hij is overgenomen door Europarcs dus was even wennen. Vriendelijke mensen bij de receptie. Helaas niet het hele mooie weer maar ze deden hun best om het ons naar de zin te maken. Problemen direct gemeld en er werd ook wat mee gedaan, voor zover dat binnen hun macht lag. In het voorjaar ook geweest en toen werd er gewerkt aan de nieuwe mooie huisjes maar dit wisten we van te voren omdat dat keurig werd aangekondigd op de website. Snackbar was voor het eerst de hele middag en groot deel van de avond open. Tevens leuk terras en dit jaar voor het eerst Italiaans schepijs te koop op de camping! Volgend jaar zijn wij er weer!
1 ano ás

Bertine
Holandês
Vorig jaar op deze camping geweest. Goed bevallen, vandaar geboekt voor 2021. Maar helaas nu over genomen door Eurocamps. Wat een drama. Twee sanitairgebouwen worden tegelijk volledig gesloten omdat er schoongemaakt moest worden. Iedereen moet op zo'n moment naar het kleinste gebouw vooraan op de camping. Schoonmaakster hebben een grote mond zijn erg onvriendelijk. Zeepdispenser drie dagen achter een niet bijgevuld. Slagboom is 'snachts vaak niet dicht. Receptie minimaal geopend. En receptie zegt iets met klachten te doen, maar helaas. De tweede week dezelfde klacht ingediend als de eerste week. Bouwwerkzaamheden zijn ook in juli gewoon door gegaan. Vrachtwagens rijden over terrein. Wat een drama camping sinds 2021. Gratis wifi (jaja om mensen te lokken, maar als je er eenmaal bent, zegt men. Nee helaas wifi is niet zo goed. Voor ons nooit weer nu eurocamps de touwtjes in handen heeft.
1 ano ás

Marjo
Holandês
Jammer dat er niemand toezicht houdt. Als er niemand meer aanwezig is na sluitingstijd. 18.00 uur Vooral in covid tijd. Veel overlast van mensen die zich niet aan de regels houden. Vooral jeugd. Met 15 in een party tent. Veel kabaal. Muziek. Was 2 jaar geleden een prachtige camping. Rustig. Mooi.
1 ano ás

Henny deGruijter
Holandês
Mijdt deze camping als de pest ! Op dit moment staan wij nog op deze camping maar morgen gaan wij vervroegd weg. De camping is verkocht aan Euro Parks en gaat verder onder de naam Poort van Maastricht. Hierdoor ligt de camping op de schop en het lawaai, stof en wat al niet is niet te harden. Dit zal nog wel even duren dus als je komt voor de rust, blijf dan maar thuis of ga ergens anders naar toe. Enige compensatie wordt niet geboden "het is wat het is, take it or leave it". Erg slechte klantgerichtheid. Er komen de nodige vakantiehuizen die voor de verkoop bestemd zijn. Nooit weer !!!
1 ano ás

Pieter Eilander
Holandês
In 2020 een ontzettend leuke vakantie gehad. Wij stonden achterop de camping op het sportveld met meer dan voldoende ruimte. Rest van de camping is echt verschrikkelijk, alles hutje mutje op elkaar aan een straatje. Luifels stonden tegen het geasfalteerde pad van drie meter breed aan, met aan de andere kant je overburen.Aangezien de mogelijkheid voor reizen naar het buitenland in januari 2021 nog beperkt was hebben wij het zekere voor het onzekere genomen en voor dit jaar weer een mooie plaats op het sportveld gereserveerd. Twee maanden voor aanvang worden wij door de camping gebeld met de mededeling dat Europarcs heeft besloten om luxe glamping tenten op de sportvelden te plaatsen, wij werden daarom omgeboekt naar één van die verschrikkelijke straatjes. Ze gaan hier kennelijk alleen voor het geld en hebben sinds de overname niet meer de intentie om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.Sanitair was overigens wel netjes
1 ano ás