Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (14 votos )

Municipal Les Promenades

1 Rue Tannerie
25440, Quingey
França

Municipal Les Promenades é um parque de campismo de 100 em Quingey, França, localizado na região da Franco-Condado. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Quadra de ténis

Sanitário
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Chris Kerr
Inglês
The site is splendidly placed alongside the river Loue. It's small enough to be quite informal. The washing facilities are good and clean and the tent-spaces are spacious. Wilfried has recently taken over the site and is upgrading quite a lot of the facilities; he could not have been more helpful and courteous. The camp is ideally placed for shops and a good variety of restaurants - only a few minutes walk away. A great site in a lovely part of France and excellent value.
3 anos ás

Jolanda en Peter
Holandês
Op terreis hier 1 nachtje gestaan. Veel nederlanders die hier ook langer vertoeven, met mooie standplaatsen aan het water. Sanitair ruim en schoon met toiletpapier, zeep en handdoekjes. Verder weinig faciliteiten op de camping, geen brood voor de ochtend, geen bar of restaurant. Wel een bar/restaurant op 2 min. Lopen, schijnt goed te zijn, maar hebben wij geen gebr uik van gemaakt. Standplaatsen zijn ruim, met schaduw. Voor 1 nachtje is het prima, maar het zou fijn zijn als er een pizzakar stond en brood voor ontbijt.
3 anos ás

Bas Rietdijk (Monsieur Orange)
Holandês
Alles, het ontvangst door de beheerders echtpaar is zo gastvrij dat we hier op de heen reis als de terug reis hier een aantal nachten verblijven. leuke start en einde van de vakantie.
3 anos ás

Helfer
Francês
Accueil agréable , camping reposant , sanitaires propres !! Pour les vidanges et remplissages il faut aller à l'inter marché ..... Difficulté pour télé et internet . Un peu trop cher 16 euros par nuit en septembre
3 anos ás

Hoes josepha
Holandês
De camping is rustig en goed gelegen om uitstappen te doen. De openingsuren liggen te ver uit elkaar , er is Niet heel de dag iemand aanwezig.Het sanitair is heel proper .de uitbaters helpen zoveel ze kunnen. Je kan veel informatie vinden bij de uitbaters om prachtige uitstappen te doen . winkel en Bakker zijn op loopafstand
3 anos ás

hans
Holandês
Zeer mooie ligging, mooi gebied,aan rivier rustig gelegen, verzorgde camping zeer vriendelijke eigenaar als echtpaar, praten Duits en frans mooie grote plekken, zeker de moeite waard als langer verblijf winkels en restaurant in de buurt, afstand ca 200 m
3 anos ás

Anita
Holandês
We waren hier met familie, eigenlijk bedoeld als tussenstop, maar het is ons zo goed bevallen dat we er 2 weken zijn gebleven (mede door het mooie weer). We stonden met onze caravans tegenover elkaar, niet aan het water. Wat achteraf een hele goede keus was, want de meeste mensen zochten een plek aan het water, waardoor het bij ons heerlijk rustig was. Een supermarkt en restaurantjes binnen loopafstand. Het sanitair is eenvoudig, maar werd steeds netjes schoon gehouden door de eigenaresse. Haar man zorgde voor de buitenboel, allebei steeds druk, hielden alles goed in de gaten, maar vielen niet op. Altijd bereid je vragen te beantwoorden en waar nodig verder te helpen (in het Duits of Frans). Waar word je tegenwoordig nog uitgezwaaid als je huiswaarts keert, we gaan er vanuit dat dat positief was.... Kortom een heerlijk relaxte vakantie!! Mede dankzij de eigenaren/beheerders
3 anos ás

Serena
Holandês
In 2012 zijn wij naar Les Promenades geweest. Waar wij de tijd van ons leven hebben gehad. Prachtige lokatie, prachtig uitzicht en de camping werd tot in de puntjes verzorgd (badhuis was ontzettend proper). De camping beheerders (man, vrouw samen met hun kindje) zijn de warmste en meest gastvrije die ik ooit meegemaakt heb. Altijd vrolijk, altijd behulpzaam (onze boodschappen naar de camping rijden als ze ons weer zag tobben). in die 2 weken een fantastische band opgebouwd met ze. Zodoende hebben wij besloten om dit jaar weer in Quingey te gaan kijken. Want ook het dorp is ontzettend gezellig. En in het hotel tegenover de camping kan je echt fantástisch eten!
3 anos ás

Siemens
Holandês
Prijs, ligging: fantastisch! De dame van de camping is van origine Duitse en spreekt Duits En Frans! De echtgenoot is van origine Fransman maar spreekt perfect Duits! Als je niet beter weet dan zou je denken dat hij ook van Duitse afkomst was, kortom je kunt met Frans Duits maar ook Engels terecht. De stokbroden en croissants die je kunt bestellen zijn in een woord g e w e l d i g! Het is beslist de moeite waard om een langer verblijf te plannen want je kunt alle richtingen uit en de camping is een prima uitvalt basis! Het sanitair is uitmuntend! De eigenaresse is super behulpzaam en weet je alle mooie plekjes, kaasproducenten en meer te vertellen! Chapeau! Hard werken, maar het ziet eruit alsof zij met vakantie zijn!
3 anos ás

Herman Jaspers
Holandês
Dit voorjaar zijn we er voor de 2e keer heen gegaan vanwege de goede ervaring vorig zomer. Ontzettend mooie plaatsen aan de rivier. De kleine dingetjes zijn te koop in het dorpje en er is een prima grote supermarkt met benzinepomp net buiten het plaatsje. Het restaurant " Logies de France " serveert uitstekende lekker maaltijden. Het echtpaar met kind is inderdaad buitengewoon aardig en behulpzaam en het sanitair is "als nieuw " Z`n geld dubbel en dwars waard.
3 anos ás

Mietie
Holandês
Camping ligt aan het water. Het is er heerlijk rustig. Op 300 m. Loopafstand van het dorpje Guingey waar alles te krijgen is, met een prima slager en bakker. Eetgelegenheden genoeg. En een supermarkt is er ook. De eigenaren zijn heel hulpvaardig en spreken beiden Frans en Duits. Sanitair werd prima onderhouden en het terrein zag er keurig uit. Voor onze honden een paradijsje. We konden zo vanaf de camping het veld in. Een aanrader deze camping
3 anos ás

boudewijnrijk
Holandês
Typische camping municipal, met wat verouderd sanitair, an simpele voorzieningen. wel hele grote percelen 120m +. Het bijzondere is wel de hele vriendelijke beheerders, die echt hun best doen om alles schoon te houden, en altijd in zijn voor een praatje of voor goede raad. Dorpje wat doods, met wat resten van vergane glorie.
3 anos ás