Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4 / 5 (5 votos )

Municipal les Grèves

Rue Jean Claude Papon
87700, Aixe-sur-Vienne (Haute Vienne)
França

Municipal les Grèves é um parque de campismo localizado em Aixe-sur-Vienne (Haute Vienne), França, localizado na região da Limusino.

Fotos

Críticas

Peter Swolfs
Holandês
Aardig gelegen camping aan de rivier de Vienne. Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen grotendeels met schaduw. Camping ligt aan de rand van Aixe waar alle facilieiten aanwezig zijn.
3 anos ás

Mevr M.L.Verheijen
Holandês
Deze camping is een zeer goede vrij rustige accommodatie .Het sanitair is erg goed en schoon.(, wel is er geen zwembad) en de verhuurders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het dorpje ligt 400 meter van de camping waar enkele restaurants liggen .
3 anos ás

A Hollander
Holandês
De camping ligt aan de rivier Vienne. Het is even opletten als je Aixe sur Vienne binnen rijdt waar de camping gesitueerd is. Wij kwamen met onze caravan via de doorgaande weg waarna een scherpe draai volgt om naar de camping te rijden. Is wel te doen, maar wel even opletten Sanitair is goed en schoon. We zijn hier in 2012 in maand augustus een aantal dagen geweeest.
3 anos ás

g.a.maas
Holandês
Vriendelijke ontvangst. Goed en schoon sanitair. Ruime plaatsen, in de zon en in de schaduw. Niet duur voor het gebodene. Ligging aan de Vienne; supermarkt op ca 800 m.
3 anos ás

paulo
Inglês
A good municipal site. French speaking. Very clean - had people cleaning frequently. Riverside location - very picturesque. As you approach the site, you drive down quite a steep hill, the site is on the right hand side. Some local traffic noise early in the morning, otherwise very quiet site. A very good price.
3 anos ás