Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (16 votos )

Municipal Les Bords de l'Eure

9, Rue de Launay
28000, Chartres (Eure et Loire)
França

Municipal Les Bords de l'Eure é um parque de campismo de 100 em Chartres (Eure et Loire), França, localizado na região da Centro-Vale do Líger. Municipal Les Bords de l'Eure O wi-fi, a tenda de campismo y a merendero. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Giovanny
Holandês
Chartres is een aangename plek om te ontdekken, je kunt vanaf de kampeerplaats te voet of met de fiets langs een rivier naar het sfeervolle stadscentrum gaan. Er is daar veel te bewonderen, de kathedraal is bijzonder prachtig van binnen. De camping heeft een parkachtige uitstraling, is goed onderhouden en biedt ruime standplaatsen met voldoende mogelijkheden voor zowel zon als schaduw. Het sanitair is uitstekend. Het enige minpunt is dat alle kampeerders die in een tent of caravan verblijven, naar het sanitairgebouw moeten voor water. De beheerders zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Er is een grote supermarkt op 500 meter afstand.
1 ano ás

Louie
Holandês
Chartres is een stad die absoluut de moeite waard is om te ontdekken. Vanaf de camping kan je een leuke wandeling of fietstocht maken langs een rivier om het levendige stadscentrum te bereiken. Er valt veel te bewonderen, met name de binnenkant van de kathedraal is adembenemend. De camping zelf heeft een parkachtige sfeer, is mooi ingericht en biedt ruime plaatsen met voldoende schaduw, maar ook zon. Het sanitair is uitstekend. Het enige minpuntje is dat alle kampeerders, of ze nu in een tent of caravan verblijven, naar het sanitairgebouw moeten voor water. De beheerders zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Bovendien is er een grote supermarkt op slechts 500 meter afstand.
1 ano ás

Trijn
Holandês
Schoon toilet gebouw.vers brood s,morgens
1 ano ás

Roel-Jaco
Holandês
Camping heeft een andere naam gekregen, heet nu Camping de Chartres. Vriendelijke behulpzame ontvangst bij de receptie. Eigenaar nam alle tijd voor uitleg. Vernieuwd sanitair. Nieuwe loosplek/sanistation (was in mei bijna klaar) waar twee campers tegelijk kunnen staan. Het kan zijn dat je lange stroomkabels nodig hebt als je op een zonnige plek wil staan. Een aantal plaatsen zijn verhard, handig als het regent. Restaurant hebben we niet gezien wel komen er regelmatig "Foodtrucks" langs. Tip van de campingbaas; ga als het donker is de lichtshow in Chartres bekijken! De show op bruggen, gebouwen en de Kathedraal was prachtig! Uitgang camping links langs het hek fietsen en je komt zonder heuvels aan in het plaatsje. Elektrische fiets in Chartres is wel nodig.
1 ano ás

Lean
Holandês
Centraal gelegen Vriendelijke receptie Supermarkt om de hoek Leuke speeltuin Prima voor 1 nacht maar zeker ook leuk voor meerdere nachten Basic /verouderd sanitair maar schoon Leuk om Chartres te bezoeken
3 anos ás

John
Holandês
Camping met slagboom voor toegang en vertrek. Waren we eerst maar even gaan kijken.... Sanitair zó vintage dat het bijna leuk is. Ware het niet dat de laatste schoonmaakbeurt ook uit die tijd geweest moet zijn. De norse ontvangst maakt het geheel af, met de reprimande die een paar fietsers kregen. Zij mochten hun was niet over het hekje te drogen hangen. Verder is het terrein slecht onderhouden , paden onderbroken en vol met gaten en plassen. Grote industriële verlichtingsmasten op het tentenveld. Duur, zeker in verhouding tot het gebodene.
3 anos ás

Fam de Win
Holandês
Prima ontvangst, vrije plaatskeuze van ruime plaatsen. Het sanitair was ok. Rustige nachten en op loopafstand ( ruim half uur) van het oude centrum van Chartres met zijn indrukwekkende kathedraal. Wij stonden hier 2 nachten juli. Vrije WiFi, alleen bij de receptie.
3 anos ás

Marc D
Francês
Bien situé en bord de rivière, accès à la ville par un agréable chemin le long de l'eau. Emplacement libre avec électricité, douches propre. Petite restauration à l’accueil.
3 anos ás

Egied victor
Holandês
Goed gelegen camping voor bezoek Chartres, echter geen zicht op de Loire. Weinig onderhouden terrein in bosrijke scene. Buiten het seizoen opvallend veel norse oudjes. Gratis wifi ... Die nauwelijks te capteren valt voorbij het sanitair. Sanitair is ouderwets, vuil, comfortabel lekker warm water moet hier nog uitgevonden worden. De uitbaters komen weinig geïtresseerd en onbeleefd over. Pluspunt is dan weer het goed functionerende servicepunt voor campers. Goede doorreiscamping maar absoluut niets meer dan dat.
3 anos ás

Iris
Holandês
Nette camping met een fijne ligging van de stad Chartres. De stad is goed aan te lopen. De douches zijn goed, maar de toiletten zijn erg donker, ouderwets en doen vies aan.
3 anos ás

Liesbeth
Holandês
Het is een eenvoudige, gemoedelijke camping. Geschikt voor doorreis of om Chartres te bezoeken. Sanitair is verouderd, maar wel schoon. Er zijn hurktoiletten, maar ook gewone (zonder bril). Relatief duur in vergelijking met andere (lees: luxere) stadscampings in steden rondom Parijs (wij betaalden 42 euro voor zes personen, exclusief elektriciteit)
3 anos ás

Nicole
Holandês
Oude municipalcamping. Terrein = parkachtig met veel grote bomen, matig onderhouden (8/10)en 's avonds veel muggen. Sanitair oud maar redelijk onderhouden (6/10). Onthaal niet supervriendelijk maar correct. Op wandelafstand van de stad (vraag een plan aan het onthaal)
3 anos ás

Louise
Holandês
We stonden hier 1 nacht, was prima. Zelf een plekje mogen zoeken. Voor campers een goede laad- en losplaats. Het sanitair : echt Frans met hurktoiletten. Ik heb maar 1 toilet kunnen vinden om gewoon op te zitten. Geen stopcontact geschikt voor föhn, alleen scheerapparaat kon erin. En wederom onvoldoende haken. Wel redelijk schoon. Met de fiets naar de stad geweest, moesten even het pad langs de rivier zoeken en dan zit er wel wat klimmen en dalen in. Maar erg mooie stad met prachtige cathedraal. Er was brood te bestellen en een snackservice. Veel doorgangers op deze camping, hij liep in de loop van de avond compleet vol. Dus zorg dat je op tijd bent.
3 anos ás

m&e
Holandês
Op weg naar onze eindbestemming hier nacht gestaan. Geen idee of het duur is voor 2 volw. en 2 ki. oudste 4 jra waren we ruim 26euro kwijt inclusief elektra. Het sanitair is verouder en niet echt schoon. 's Morgens had ik bij het afwassen geen warmwater en als er meerdere mensen douchen heb je ook geen warmwater. Wij mochten zelf een plekjes uitkiezen mooi tussen de bomen. Er is een speeltuintje.
3 anos ás

Sandra
Holandês
We werden ontvangen door een oude vrouw die duidelijk geen zin had in klanten. Altijd jammer zo'n aankomst. De plekken op de camping zijn wel in orde. Sanitair was beneden de maat. Zowel qua schoonmaak als kwaliteit.
3 anos ás