Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (6 votos )

Municipal Le Gave d'Aspe

Route Nationale 134
64490, Urdos
França

Municipal Le Gave d'Aspe é um parque de campismo de 30 em Urdos, França, localizado na região da Aquitânia. Municipal Le Gave d'Aspe O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Suzanne
Holandês
Het is een vrij stille en kalme camping, midden in de natuur. Voor mensen die graag wandelen en fietsen is het een ideale uitvalsbasis. De uitbater is een allerhartelijkste man die altijd hulp biedt indien nodig. Hij maakt ook graag een praatje en een grapje. Spijtig dat er zoveel dazen zitten, maar met een goede anti-insectencrème (wordt verkocht in de plaatselijke apotheek) heb je er verder weinig last van.Wij zijn in juni en een stukje in juli geweest. In juni was er weinig volk, maar in juli geraakte de camping aardig vol.Het is een camping waar ik graag terug ga.
3 anos ás

Martijn de Vries
Holandês
Mooi gelegen, eenvoudige en aantrekkelijk geprijsde camping met een vriendelijke en behulpzame eigenaar die ook een woordje Engels spreekt. Gelegen op ruim 700m hoogte tussen de verlaten spoorlijn Bedous-Canfranc en het riviertje Le Gave d'Aspe, waar de camping naar vernoemd is. Voorzieningen: Sanitair prima in orde, in juni 2015 was men druk bezig met het compleet vernieuwen ervan. Elektriciteit aanwezig (Eurostekker) en voldoende schaduwplekken. Gratis WiFi access point aanwezig bij receptie. Beperkte speelvoorzieningen voor kinderen. In het nabijgelegen Urdos is een klein levensmiddelenwinkeltje. Voor supermarkt en benzine moet U naar het lagergelegen Accous (15 km). Voordelen bij heet weer: de zon komt pas rond tien uur over de berg heen en verdwijnt tegen achten achter de berg aan de overkant. Je bakt dus s-ochtends niet je tent uit en de nachten zijn relatief koel. Heerlijk pootjebaden in de ijskoude Aspe. En vooral: prachtige omgeving!
3 anos ás

michelle
Francês
très bien accueilli belle vue sur la montagne ombragé et verdoyant calme et repos vous serrez bercé par le ruisseau qui décent de la montagne wifi gratuite et congélateur et frigo a dispositions dans la salle commune, trois années que l'on y va
3 anos ás

paula
Inglês
el sitio esta muy bien , situado al lado de un rio y con rutas muy bonitas. hemos pagado unos 28€/ dia/ 6 personas con electricidad incluida. muy recomendable.
3 anos ás

A. van der Griend
Holandês
Wij verbleven 6 nachten op deze camping. Er bleek een veldmuizenplaag te zijn, ze krioelden om de caravan en aten grote gaten in het tentzeil. Als we gingen afwassen lagen de aanrechten vol muizenpoep. Ook na herhaaldelijk melden bij de beheerder werd hier niets aan gedaan. We hadden gelezen dat in 2015 het sanitair was vernieuwd, dat was idd zo, 1 helft was oud en 1 helft was vernieuwd. Alleen was het nieuwe afgesloten, daar ging de beheerder zelf douchen, en wij konden van het oude gebruik maken. De wifi deed het prima bij het wifipunt. De beheerder was de hele dag weg en kwam in de avond en uur de receptie beheren, daarna ging hij vaak nog weg. Hij sliep daar dan wel. Midden in de nacht kwamen er campers het terrein op en die vertrokken vaak weer heel vroeg, dit gaf ons een onveilig gevoel. Er is geen slagboom dus je spullen staan daar onbeheerd als je weg bent. De ligging is echt geweldig! Zonde dat de camping slecht wordt beheerd.
3 anos ás

irma
Holandês
We verbleven op de camping le Gave d'Aspe. Een fijne ruime camping, rustig, veel natuurgenieters. Prima toiletgebouw (in zelfde gebouwtje als receptie), vriendelijk personeel, ruimte om te verblijven als het koud is. In deze ruimte ook gratis Wifi. Goedkope camping in een prachtige omgeving. Heel erg de moeite waard om te wandelen en eventueel te fietsen (voor de doorbijters). Als je even de tunnel doorrijdt, kom je aan de Spaanse kant. Ook volop wandelmogelijkheden! Dorpje zelf is niet veel te doen. Camping is ook geschikt voor fietsers en rugzakkampeerders; gelegenheid tot koken, volop kaarten van de omgeving beschikbaar etc.
3 anos ás