Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (12 votos )

Municipal La Boutière

La Boutiere
71990, St. Léger sous Beuvray (Morvan)
França

Municipal La Boutière é um parque de campismo de 30 em St. Léger sous Beuvray (Morvan), França, localizado na região da Borgonha. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Arian
Holandês
Pluspunten: Prima onderhouden terrein, sanitair zeer schoon, op loopafstand van het dorpje dat de basisvoorzieningen heeft. Wasmachine, internet dat is het! Kortom een geweldige camping voor de echte kampeerder. Het is ook een geweldige camping voor gezinnen die met hun kinderen het echte kamperen willen ervaren, dus geen georganiseerde animaties. Het is de beurt aan de ouders... Minpunten: Geen
1 ano ás

Joeri duynkerke
Holandês
Rustig en midden in de natuur deze camping is zeker een aanrader. Sanitair is schoon en je hebt alles wat je nodig hebt voor het camping leven.
1 ano ás

Krista
Holandês
Super prachtige plekken. Heerlijk rustig en goed verzorgd. Sanitair is met gebruiksaanwijzing. Schoon, maar weinig waterdruk. Mannen en vrouwen bij elkaar en dat vond ik niet prettig. Marja is er inderdaad maar een paar uur per dag. Natuurlijk red je je zonder haar prima, maar het geeft een ongastvrij gevoel. Voordat je s ochtends op pad gaat, zou je wel tips willen vragen. Of na 19 uur een ijsje of flesje wijn willen kopen. Dat gaat niet, en op vakantie ben je niet zo aan het plannen dat je dat de de ervoor allemaal al weet. Dus wat dat betreft betaal je de hoofdprijs voor weinig service. Dorpje is top, omgeving prachtig, eten geweldig en de wandelingen beeldschoon. Het heeft ons hart veroverd.
3 anos ás

Donk
Holandês
prachtig gebied ,heerlijke kleine camping , net sanitar, leuke ontvangst, inval.toilet en douche, ruime plekken warm water,bij dorpje, wat wil je nog meer
3 anos ás

Marja Ploeg
Holandês
Heerlijke rustige, ruime en groene camping. En zoveel moois in de omgeving. Mont Beuvray met Bibracte is zelfs vanaf de camping te wandelen (5 km). De Haut Folin is een leuke col om te rijden en wandelpaden zijn er in overvloed. Het sanitair is netjes. Er is genoeg zon en schaduw. Brood moet je wel zelf halen in het plaatsje St Leger, kwartiertje lopen of minuutje met de auto. Daar is een bakker en een kleine supermarkt. In Autun (20 km ongeveer) heb je de grote supermarche's.
3 anos ás

marga.mechelen
Holandês
de camping wordt door een Nederlandse geleid. midden op de camping is een sanitair blok dat goed schoongehouden wordt. De plaatsen zijn ruim en er is veel keuze (schaduw of zonnig). Vanuit de camping zijn meerdere wandelmogelijkheden. Informati bij de receptie. St. Leger biedt niet veel. Nog één restaurant, een bakker en kleine super, maar wie er voor de rust komt, komt wel aan zijn trekken.
3 anos ás

G&D
Holandês
De laatste dagen van onze vakantie op deze geweldige camping doorgebracht. Enorm genoten van de rust en de prachtige omgeving. Een absolute aanrader voor iedereen die gewoon van kamperen zonder toeters en bellen houdt. Wij komen zéker terug!
3 anos ás

Aad van der Gulik
Holandês
De plaatsen zijn prima, het sanitair niet overvloedig maar keurig netjes. Er is weinig voor kinderen en dus geen animatie. Op wandelafstand het leuke plaatsje met restaurants en wat winkeltjes. Wat wij vervelend vonden was het feit dat de (vriendelijke) beheerster 35 km ver woonde. Zij was van 19.00 uur tot de volgende morgen afwezig. Geen hulp als dat onverhoopt nodig is. Bij "dreigend"onweer geen wifi in die tijd.
3 anos ás

Ad Lips
Holandês
Wie op zoek is naar een heerlijk rustige camping in een prachtige omgeving waar je weer echt het kampeergevoel krijgt, vind dit op deze camping. Inderdaad is Marja, die de camping beheert, er alleen tussen 12:00 en 19:00 maar je hebt de beschikking over haar telefoonnummer dus als er iets aan de hand is kun je haar gewoon bellen. En gezien de prettige manier waarop wij ontvangen zijn en de leuke gesprekken zijn wij er van overtuigd dat als er onverhoopt iets speelt, zij dit kundig zal oplossen. Dat de gratis wifi uit voorzorg bij een dreigend onweer 's avonds om 19:00 werd uitgeschakeld tot de andere morgen hebben wij geen probleem gevonden. Wij kunnen best wel een paar uur zonder internet :-) Bij aankomst konden we zelf een plek uitzoeken. Alle plaatsen hebben zon en schaduw en zijn erg ruim, met een fantastisch uitzicht op de heuvels en bergen van de Morvan. Gedurende ons verblijf (een week midden in juni 2016) was het niet druk op de camping, zo'n 8 plaatsen bezet van de 38. Wij troffen het met het weer (tussen de 21 en 25 graden zonder regen) en hebben heerlijk kunnen fietsen in de omgeving op onze e-bikes. Maar ook met een sportfiets of mountainbike moet dit geen probleem zijn. In het dorp is een bakker die alle dagen behalve maandag geopend is. Er is ook een klein winkeltje (op maandag wel open) en een tweetal restaurants. Voor de grote supermarkten kun je terecht in Autun, op 18 km. Overigens ook op de fiets goed te doen.
3 anos ás

Familie K. te A.
Holandês
Kleine camping en heerlijk rustig in een pracht omgeving. Voor gezinnen met kinderen is op de camping niets te doen. Maar ben je in je keuze vrij heb je hier een heerlijk rustig verblijf. De wouden van Morvan zijn prachtig om te wandelen of te fietsen. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim, het sanitair is netjes genoeg en het water onder de douche is heerlijk warm. Wel is de prijs (25 euro) voor twee personen met caravan en electriciteit gezien het aantal voorzieningen aan de hoge kant. Zo kent de camping geen broodservice en moet je als je vers stokbrood zou willen elke ochtend met je auto naar het dorp. En verder zijn er ook geen sport- of spelvoorzieningen. De prijs is dus daarom wat te hoog. Maar voor een mooi rustig verblijf van een weekje of zo: echt fijn!
3 anos ás

dsmeijers
Holandês
Plus: rust en ruimte - lage prijs - goed sanitair - kleine camping - wifi - groene omgeving - dorp op loopafstand - goede wandelmogelijkheden. Min: wasgelegenheid/toiletten gemengd -relatief grote afstand naar dorpen en steden. Sept 2013.
3 anos ás

r_ancona
Holandês
ruime plekken en verder geen poes pas,sanitair is oke .
3 anos ás