Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
4 / 5 (12 votos )

Moulin de Lacombe


F-19220, St. Cirgues la Loutre
França

Moulin de Lacombe é um parque de campismo localizado em St. Cirgues la Loutre, França, localizado na região da Limusino. Moulin de Lacombe O a tenda de campismo, a merendero y a piscina interior. Os cães são permitidos.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Tenda de campismo
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Piscina Exterior


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Hilary
Holandês
Een geweldige locatie om bij te tanken. De sanitaire voorzieningen zijn proper en de douches heerlijk warm. Het zwembad is onlangs gerenoveerd, een bonus voor de camping. Vier jaar geleden in september hebben we voor het eerst op deze camping gestaan. Oorspronkelijk was het plan om slechts één nacht te blijven, maar uiteindelijk zijn we drie weken gebleven. Sindsdien zijn we minstens twee keer per jaar teruggekeerd naar deze geweldige locatie om op te laden.De camping wordt goed onderhouden. Je kunt er ook heerlijke koffie, drankjes en ijsjes krijgen. 's Avonds worden er ook maaltijden geserveerd. Er is een broodbestellijst waarop je kunt aangeven wat je de volgende dag wilt hebben. Het brood wordt vroeg in de ochtend bij de lokale bakker gehaald. Het is echt een aanrader.Ik zou iedereen aanmoedigen om hier eens naartoe te gaan en het zelf te beleven. Een prettige camping in een schitterende omgeving.
7 meses ás

Ralph
Holandês
Een heerlijke locatie om te ontspannen. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en de douches zijn aangenaam warm. Het zwembad is onlangs gerenoveerd, wat een pluspunt is voor de camping. Vier jaar geleden hebben we voor het eerst in september op deze camping gestaan. Aanvankelijk was het plan om slechts één nacht te blijven, maar uiteindelijk zijn we er drie weken gebleven. Sindsdien zijn we minstens twee keer per jaar teruggekeerd naar deze fijne locatie om te ontspannen.De camping wordt goed onderhouden. Je kunt er ook genieten van heerlijke koffie, drankjes en ijsjes. Ze serveren ook avondmaaltijden. Er is een broodbestellijst waarop je kunt aangeven wat je de volgende dag wilt hebben. Het brood wordt 's ochtends vroeg bij de lokale bakker opgehaald. En het is zeker een aanrader.Ik zou iedereen aanmoedigen om hier eens naartoe te gaan en het zelf te beleven. Het is een prettige camping in een prachtige omgeving.
7 meses ás

Ben
Holandês
Helaas moeten wij ons aansluiten bij de eerdere reviews. Bij aankomst een kleine plek aangewezen gekregen (van ongeveer 75m2) en mochten niet zelf kiezen (zoals in de mail was toegezegd). Kregen al snel buren waarbij inderdaad de haringen elkaar nog net niet raakten. Het zwembad was op het heetst van de dag gesloten wat met 40 graden echt geen pretje was. Verder leuke campinggasten, goede sfeer en er werd goed rekening met elkaar gehouden (alhoewel ik bang ben dat de echte ruimte/rust zoekers hier niet meer terugkomen). Mooie omgeving. Ik hoop dat de campinghouders gaan inzien dat er echt komende zomer minder tenten moeten komen te staan.
3 anos ás

Lex
Holandês
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaars. Toen we werden geleid naar onze plek, keken we elkaar toch even aan. Ruime plekken?? Nee, we stonden letterlijk haring in haring; helemaal niet zoals de website suggereerde. Maar ja, na een lange rit geef je toch toe. De buren waren er zichtbaar ook niet tevreden mee, maar ja, dit was de aangegeven plek. De camping was overboekt, dus te druk. Sanitair was in orde, maar ook daar te druk. Kinderen vonden vele speelgenoten en hadden het naar hun zin. Totdat ze werden aangesproken door de eigenaresse. Naar onze mening waren de kinderen leuk aan het spelen, maar diverse malen zijn zij aangesproken. Er leek er beleid gevoerd te worden van een stiltecamping. Deze camping was voor 75% gevuld met gezinnen!! We waren duidelijk niet de eersten die klaagden, maar de eigenaresse stond niet open voor deze ervaring. Toen we bij ons standpunt bleven werden we gesommeeerd te vertrekken...
3 anos ás

Fenna
Holandês
Bij aankomst viel de op de website beschreven 'rust en ruimte' tegen. Wij werden op een achteraf plekje gebracht waardoor we gelukkig niet het 'haring aan haring'-gevoel hadden. Maar als een volwaardige plek voelde het ook niet, misschien doordat we zo dicht bij de vuilcontainers stonden. De mate van kindvriendelijkheid was ook wisselend (alhoewel zwembad leuk is en voor veel plezier zorgt). Eigenaren zijn idd wat strikt. De camping heeft zeker mooie plekken: bovenaan het terrein staan de mooiste kampeerplekken. Beneden bij het zwembad wil je niet staan als de camping vol staat. Ze laten inderdaad meer mensen toe dan op de site staat, waardoor alles wat chaotischer en minder idyllisch eruit ziet. Midden op de camping staat een barretje en wat tafels: een gezellige samenkomst-plek waar ook de gezamenlijke maaltijden werden genuttigd. Daar hebben we eigenlijk niets op aan te merken. Al met al geen echte aanrader wat ons betreft.
3 anos ás

Fam de jong
Holandês
Wij hebben 1 week in een safaritent doorgebracht en hebben genoten van de rust (het is stil na 22 uur) en gezelligheid. Zwembad was wat koud. Sanitair iets te weinig gezien hoeveelheid campinggasten maar geen echte hinder ervaren. Ontvangst ging wat rommelig maar charmant opgelost met een biertje en een ijsje.
3 anos ás

Saskia
Holandês
Mooie, kleine en rustig gelegen camping met aardige eigenaren. Het is niet superstrak georganiseerd, maar dat past ons wel. In de omgeving is genoeg te doen (kastelen, grotten, watervallen, kano huren etc.), mooie natuur en geen massatoerisme. Wij waren hier 2 weken zijn goed tot rust gekomen en hebben ons goed vermaakt. Het beekje op de camping is geweldig, daarbij vonden we de georganiseerde maaltijden ook erg gezellig. Dit laatste is ongeveer 3x per week en tegen schappelijke prijzen.
3 anos ás

Lieke
Holandês
Camping ligt in een hele rustige omgeving. Wel aan een weg, maar hier komt vrijwel geen verkeer langs. De plaatsen zijn klein en je hebt hierdoor niet veel privacy. Er staan inderdaad meer tenten dan dat er op de site genoemd staan. Het zwembad is fijn, wel een beetje fris. Eerst groen, maar bij vertrek weer helder en blauw. Eigenaren zijn best strikt, maar campingregels zijn nog niet helemaal duidelijk voor de gasten. Dit zorgt voor irritatie tussen gasten en eigenaren. Camping is in opbouw en er wordt aandacht besteedt aan sfeer. Mooie pizza oven, mooie begroeiing en gebouwtje bij het zwembad. Wij hebben er een leuke tijd gehad ook dankzij de gezellige campinggasten, maar er waren kleine ergernissen over de schoonmaak en soms strenge houding van de eigenaren. Hopelijk wordt dit anders als ze meer ervaring in het runnen van een camping krijgen.
3 anos ás

vd heuvel
Holandês
Een mooie locatie maar veel teveel mensen geplaatst op een te klein terrein. Haring in haring, geen rust en ruimte maar een hoop kabaal van 25 gezinnen met jonge kinderen en geen 15 zoals beloofd op de site. Geen plaatsen van 150 tot 300 m maar slechts 75 m. Wordt slecht onderhouden en zwembadwater is groen. Klachten worden niet gehoord en wordt zeker niet in dank afgenomen. Rust en ruimte vind je hier zeker niet.
3 anos ás

Fred Roos
Holandês
De eigenaren zijn net begonnen en er zijn 18 staan plaatsen en er is ook een klein zwembad. Het is heel rustig bij de camping, waardoor je echt tot rust kan komen. Als je 2 auto’s op een dag hoort is het veel. Geweldige omgeving om te zwemmen en zeker om te wandelen.
3 anos ás

ward swildens
Holandês
moulin de lacombe is een kleine caming voor rustzoekers. hier geen groot zwembad met allerlei poespas. gewoon een zwembadje. geen restaurant maar wel stokbrood en groenten uit eigen tuin. ook geen animatie maar wel naast riviertje in slaap vallen. de ligging van de camping is prachtig. wat is deze streek onbedorven en onontdekt. en bovenal: wat zijn de eigenaren Thijs en Lizette ontzettend leuke en originele mensen.
3 anos ás

Familie Brinksma
Holandês
Wat een fijne geweldige (rustige) camping! , het zwembad, het beekje, de avonden met heerlijk eten! en niet te vergeten de leuke (Nederlandse) eigenaren. Wat fijn die persoonlijke benadering, waar kom je dat nog tegen? De prachtige omgeving met de watervallen en grot! We zijn helemaal tot rust gekomen en komen graag nog een keer terug!
3 anos ás