€16
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 25 March até 15 October
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
5 / 5 (7 votos )

Minicamping Zorg-en-Vrij

Grondselweg 9
9418tp, Wijster
Drenthe, Países Baixos

Op onze camping van ruim 5000 m² groot vindt U twaalf royale plaatsen van 130m², een groot middenterrein, een sanitairgebouw en een parkeerterrein. Onze camping is autoluw dat wil zeggen dat de auto’s tijdens uw verblijf op het parkeerterrein staan en niet op de plaats. Uiteraard mag u bij aankomst en vertrek wel op het terrein rijden. Campers zijn ook welkom. Wij plaatsen die bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de ingang.

Onze camping ligt in het boerenland dat afwisselend wordt gebruikt voor mais, aardappelen of knol/bolgewassen. Het ene jaar kunt u dus alle kanten op kijken en het andere jaar kan er mais staan van een paar meter hoog. Aan de zuidzijde van de camping ligt tien hectare grasland voor kuilgras. Altijd vrij uitzicht en er lopen geen koeien, paarden of schapen. Wel kunt u er veel vogels en soms hazen of buizerds zien. Afhankelijk van het jaargetijde trekken er ook reeën voorbij.

Op de weggetjes in de directe omgeving wordt veel paard gereden. Dus als u zelf een paard bezit is dat voor u ook een goede mogelijkheid. Er is in overleg beperkt mogelijkheid om tegen vergoeding uw paard in de wei te stallen.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Bert Kappert
Holandês
Heel grote en fantastisch mooi onderhouden plaatsen. Schitterend en schoon sanitair. Heel rustig. Fijne ontvangst met eitjes. Kortom een aanrader!
7 meses ás

m. de jong
Holandês
Hele mooie camping met grote plekken. Voor rust en ruimte zit je hier gebeiteld, sanitair heel netjes, met heerlijke regendouches! De eigenaren zijn heel aardig, super gezellig gekletst en bij aankomst een doosje lekkere verse eieren, dat is een leuk begin. In de omgeving is veel wandel en fietsplezier te beleven. Supermarkt en restaurants in de buurt. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!! Jenny en Laurens bedankt voor de gastvrijheid!
8 meses ás

Janine Kuiken
Holandês
Het was heerlijk. Mooie camping met mooi en schoon sanitaire. Hele ruime plekken. En zeer gastvrije eigenaren. Er was voor iedereen tijd en aandacht en een praatje op zijn tijd. Voor de kids een fijne speeltuin met trampoline. En de jongste (8 jaar) mocht regelmatig mee om de kippen te voeren.
2 anos ás

Ingrid
Holandês
Rustige kleine nette camping Dichtbij Dwingelderveld mooi fietsen daar Veel campers en oudere gasten
2 anos ás

Esther Keen
Holandês
Wat een mooi plekje met wijds uitzicht! Een heerlijk rustige camping, zeer gastvrije eigenaren, een zeer ruime plek voor de caravan en mooi en schoon sanitair. We hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht met onze dochter. Deze camping is beslist een aanrader!
2 anos ás

Fred Kooi
Holandês
We verbleven op een vrij van zorgen camping. Heerlijk rustig en genieten van het zeer fraaie sanitair en ruime plekken. Ook de beheerders waren fantastisch familiair en gastvrij. We konden met de fiets, benenwagen en auto heerlijke uitstapjes maken naar bos, weide, gedenkplaatsen en steden
2 anos ás

Peter Bouten
Holandês
Mooie dagen doorgebracht mt partner en dochter mt haar gezin..heerlijk rustige plek..wijds uitzicht...vriendelijke eigenaar..luxe douches..in nabijheid van prachtig dwingelderveld..aanrader vr rustzoekers
2 anos ás