Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (11 votos )

Minicamping 't Kwedammertje

Siguitsedijk 33
4434 PM, Kwadendamme
Países Baixos

Minicamping 't Kwedammertje é um parque de campismo de 30 em Kwadendamme, Países Baixos, localizado na região da Zelândia. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Cindy Oosting
Holandês
Wat een mooie gezellige camping. Er staan een paar vaste seizoensgasten maar deze maken het ook weer heel gezellig. We voelden ons direct welkom. De beheerders zijn beide zeer relaxt en enthousiast over hun camping. Deze camping is zeker een aanrader !
2 anos ás

Anoniem
Holandês
Wij hebben een heerlijke vakantie van twee weken gehad op deze camping. We hebben gelogeerd in de safaritent; die is echt prachtig. Van alle gemakken voorzien en heel sfeervol ingericht met steigerhout. Verder hebben we, met onze drie kinderen van 7, 5 en 3 jaar, genoten van de rust, gezelligheid en gemoedelijke sfeer op deze camping en van de mooie omgeving. Leuke extraatjes, zoals een ponyritje, een ritje in de kar achter de tractor, een jong hondje waarmee gespeeld mocht worden en niet te vergeten de bolussen op zaterdag ;-) maakten het helemaal af. Zeker een aanrader!
2 anos ás

Fam. de Bruin
Holandês
We komen nu al 2 jaar met enige regelmaat op de camping bij Nico & Marian met onze 2 jongens (nu 9 en 7). Voor een week, of een paar dagen, of met Hemelvaart/Pinksteren. Het is er altijd gezellig en voelen ons welkom. De jongens vermaken zich prima met de skelters, de trampoline en de zandbak en een voetbal of vlieger. Het is overzichtelijk, sanitair is prima, geen gedoe met muntjes maar lekker heet douchen en heet afwassen. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. In de zomer heerlijke verse aardbeien te koop en elke zaterdag komt Marian met een bolus langs.. hoe lekker!! De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen, het stoomtreintje, de Tropical Zoo en het winkeltje van Willempie is leuk voor kinderen. Een aanrader dus! Volgend jaar weer :)
2 anos ás

Fam grolle
Holandês
Hele fijne camping schoon gastvrij redelijk rustig mooie omgeving waar voor ieder wat te doen is veel lokale actieviteiten Veel dorpjes en steden dichtbij Belgien goed te doen.
2 anos ás

Irene visscher
Holandês
Een heerlijke, kleine camping met een prachtige grasmat, hete douches (zonder muntjes!), en zeer warm afwaswater. Sanitair is keurig schoon, inclusief toiletpapier, zeep en handdoek. Voor de kinderen een lekkere, grote trampoline, een grote zandbak en skelters en voor de kleintjes 's avonds een ritje op de pony. Heerlijk ongedwongen, en vooral: rust!
2 anos ás

Leen van Klinken
Holandês
Mooie minicamping met goede voorzieningen. vriendelijke eigenaren, altijd behulpzaam. schone gladde velden met volop schuduwplaatsen. een camping om energie van te krijgen.
2 anos ás

Henk ter Maten
Holandês
Mooie plaatsen met uitzicht op het rustieke dorp Kwadendamme. Goede toiletten en douchegelegenheid. Gezellige sfeer waarbij men ook in de gelegenheid gesteld wordt om kennis te maken met diverse facetten van het boeren leven. De camping is een prima startpunt voor vele fiets- en wandelroutes in de Zak van Zuid Beveland.
2 anos ás

Tiny wennekes
Holandês
Een heel gezellige camping. Er worden in de zomer aardbeien gekweekt. WE hebben er bijna 3 weken gestaan en het was geweldig. Ook een mooie omgeving om te fietsen. Langs de Scheldedijk of door de Zak van Zuid Bevelen.
2 anos ás

Linda
Holandês
Super mooie ingerichte safaritent, van alle gemakken voorzien! Alles netjes en schoon! Een hartelijk ontvangst van de gastvrouw en gastheer. Er is veel buiten speelgoed voor de kinderen aanwezig, zoals skelters en zandbak speelgoed! Zaterdag onverwachts een ritje in de aanhanger achter een oude tractor vonden de kinderen ook helemaal geweldig! En wanneer de kinderen het naar ‘t zin hebben dan heb je dat als ouders ook
2 anos ás

Jacqueline vd Linden
Holandês
Het is een gemoedelijke boeren camping gelegen in het mooie en rustige Zuid Beveland, vlak bij Goes. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Omgeven door veel fruitboomgaarden. We komen er al jaren met veel plezier en hopen dat nog jaren te kunnen doen.
2 anos ás

Harry B.
Holandês
Goed verzorgde minicamping met maximaal comfort. Veel mogelijkheden om over de mooie dijkjes van 'De zak van Zuid-Beveland' te fietsen of wandelen. Veel informatie daarover op de camping. Bij minder goed weer zijn Goes, Neeltje Jans, Middelburg en Vlissingen vlak bij, evenals het strandje bij Baarland ('De Landing'). Bijzonder vriendelijke en behulpzame eigenaars.
3 anos ás