Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
5 / 5 (10 votos )

Minicamping Shalom

Domburgseweg 59
4356 NA, Oostkapelle
Países Baixos

Minicamping Shalom é um parque de campismo de 30 em Oostkapelle, Países Baixos, localizado na região da Zelândia. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Martellie
Holandês
We zijn hier met onze honden een week geweest. Fijne kleine camping met schoon sanitair. Super lokatie. Heelijk wandelen in de bossen met de honden. Je kunt zo ook door de bossen naar het honden strand lopen binnen 10 minuten.
1 ano ás

Familie Maljaars
Holandês
Wij hebben erg genoten van de camping. Alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie met een jong gezin. Een hele gezellige camping maar ook rust en ruimte met een prachtige omgeving. Dicht bij het bos en strand.
1 ano ás

Ad schoofs
Holandês
Goed verzorgde camping met zeer goede sanitaire voorzieningen. Werden meerdere keren per dag schoongehouden
1 ano ás

Henk en Ankie
Holandês
We hebben een hele fijne tijd gehad. Mooie camping. Schoon en mooi sanitair. Aardige beheerders. Een mooie plek. Je wandelt zo de Manteling in. En bent binnen het kwartier op het strand. En met de fiets natuurlijk nog sneller. We zouden graag nog eens terugkomen.
1 ano ás

Bert en Joke
Holandês
We hebben genoten van deze goed onderhouden camping: schoon sanitair en een mooi grasveld. De afstand tot het strand is ongeveer 10 min.lopen. De rust op deze camping is een weldaad.
1 ano ás

Vera Gubbels
Holandês
We hebben genoten, met de hond lekker struinen door de “manteling” en eindigend op het strand om in een van de strandpaviljoenen een terrasje te pakken. Top vakantie
2 anos ás

Tonnie Brevink
Holandês
we hebben het reuze naar onze zin gehad .een schone en verzorgde camping, dicht bij de zee sanitair zag er keurig uit. vriendelijke eigenaren .Een min puntje het licht op de camping was minder kon een straatlamp meer staan.
2 anos ás

Cees Dullaart
Holandês
Wij komen al zo’n 13 jaar op deze camping en dat zegt eigenlijk al genoeg. Vriendelijke eigenaren én gezellige mede kampeerders. Het sanitair is heel goed en wordt ook zeer goed onderhouden. Het grasveld is heel mooi, er kan gevoetbald worden, voor de kinderen is voor elke leeftijd wat te doen. De zandbak, de skelters de trampoline én natuurlijk zeer dichtbij de Manteling waar herten gespot kunnen worden en natuurlijk het schone en brede strand tussen Oostkapelle en Domburg in. In de omgeving is er veel te doen. Wellicht is er één nadeel: de camping ligt vlak aan de doorgaande weg tussen Oostkapelle en Domburg waardoor overdag je wat verkeerd ruis kan horen, maar dat valt in het niet bij de vele voordelen en ‘ avonds heerst er rust. Kortom: wij hopen hier nog jaren te kunnen komen!
2 anos ás

marco
Holandês
Prachtige camping op loopafstand van Domburg en Oostkapelle ook het strand is op 10 min wandelen door het bos maar een klein stukje. Verder vriendelijke eigenaren die alles netjes schoon en netjes houden!!!
2 anos ás

René
Holandês
Gewoon een heerlijke plek. Sympatieke eigenaar, mooie locatie en alles goed verzorgd!
2 anos ás