Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
4 / 5 (12 votos )

Minicamping Oud Drimmelen

Oud Drimmelen 12
4924 EK, Drimmelen
Países Baixos

Minicamping Oud Drimmelen é um parque de campismo de 30 em Drimmelen, Países Baixos. Minicamping Oud Drimmelen O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jannie en Wim
Holandês
Prima camping als startpunt voor fiets-en wandeltochten. Het sanitair was keurig en de camping is prima onderhouden. Het ontvangst allervriendelijkst. Wij hebben een boot gehuurd en hebben de Biesbos verkend, gewandeld via de wandelknooppunten en heerlijk gefietst. Wij vinden het een supercamping.
6 meses ás

Corine Polling
Holandês
Heerlijke rustige camping met fijne grote staanplaatsen. Uitstekende wifi . We komen zeker nog een keer terug.
8 meses ás

Saskia
Holandês
een heerlijk verblijf op een mooie camping. Als de camping vol staat is het aantal toiletten en douches aan de krappe kant. Het sanitair is schoon, het gras loopt erg in, vooral in de ochtend als het gras nog vochtig is. Misschien 1 grote inloop mat voor de deur dat dat een oplossing kan bieden. het heeft mij niet gestoord.(las dit in vorige review) Je fietsen kun je stallen in een schuur en daar tevens opladen. wifi op de camping is gratis en prima voor camping wifi. plekken zijn erg ruim en heerlijk gras voor je caravan/tent, geen grondzeil nodig gehad. kortom een heerlijk verblijf gehad op een mooie rustige camping.
1 ano ás

Mieke
Holandês
Erg weinig sanitair voor hoeveelheid Camperduin.
1 ano ás

Hkm
Holandês
Rustige camping, grote plaatsen. Eigenaar alleen gezien bij aanwijzen van de staanplaats.Er zit geen ziel in de camping. Vanuit eigenaar meer affiniteit met campingwezen verwacht. Toilet gebouw redelijk schoon. Mag alleen wel vernieuwd worden, aangepast aan deze tijd. Douches en toilet apart en gehandicapten douche en toilet toevoegen.
1 ano ás

Marian Kersten
Holandês
Wij zijn echt wel van het gras. Maar helaas was er pas gemaaid en men liet t gras liggen. Bij vochtig/nat weer zit alles onder het gras. Je voortent, caravan maar ook sanitairgebouw. Ook betekent nat gras muggen en dat hebben we geweten ook. De eigenaresse en eigenaar bij aankomst gezien en waren tegen elkaar aan t mopperen. Voelt niet erg gastvrij als je net aankomt. Dit was ook de eerste en laatste keer dat ik ze tijdens ons verblijf heb gezien. Rustige camping, voor ons te rustig. Wel ruime plaatsen!
1 ano ás

Benny
Holandês
Het zijn ruime caravan/camper plekken. Het sanitair echter is gedateerd en heeft maar 2 wastafels (te weinig wanneer de camping redelijk bezet is) waar je kunt tandenpoetsen, scheren, handen wassen na toiletgebruik. Geen privacy. Wifi ontvangst is zeer matig.
1 ano ás

José
Holandês
Mooie rustige camping met ruime plaatsen. Eigenaar alleen gezien toen we aan kwamen, daarna niet meer (weet niet hoe hij heet,). Sanitair is schoon. Geen wasbakken voor tanden te poetsen. De omgeving is prachtig.
1 ano ás

Bep Hop
Holandês
Super genieten van rust en van de ruime camping , zowel opa en oma als de Kinderen en kleinkinderen
2 anos ás

Pjotr603
Holandês
Als je van een ruime plek houdt die goed is onderhouden en midden in de natuur ligt, ben je hier aan het juiste adres. Een perfecte start/finish voor rondje Biesbosch met de fiets. Neem dan even wat meer tijd voor Geertruidenberg.
2 anos ás

Lonneke
Holandês
Tussen de boerenvelden je camper parkeren. Heerlijke ligging in het buitengebied. Helaas tijdens coronatijd geen gebruik kunnen maken van alle faciliteiten, maar ik kom zeker terug als het zover is!
2 anos ás

de kampeerdertjes
Holandês
Niet heel mooi weer gehad maar mensen waren vriendelijk en dat maakt een boel goed. lekker gegeten bij onze kerk in Hooge Zwaluwe en leuk om te fietsen
2 anos ás