Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
5 / 5 (10 votos )

Minicamping Het Zwerversnest

Bandsloot 37
8538 RJ, Bantega
Países Baixos

Minicamping Het Zwerversnest é um parque de campismo localizado em Bantega, Países Baixos.Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jolanda
Holandês
Kleinschalige camping met mooie ruime plekken. Erg vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaar staan. Prachtig en schoon sanitair. Mooie omgeving om fietstochten te maken. Zeker een aanrader!
1 ano ás

Harry en Joke Vrieling
Holandês
Geweldige camping. Erg vriendelijke eigenaren. Vanaf de camping kan je prachtig fietsen. Het sanitair heel schoon.
1 ano ás

Ronald en Marja
Holandês
We hadden de intentie om een dag of 5 te gaan, het werden er 12. Super camping, kleinschalig, verzorgd, schoon, over alles goed nagedacht. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaren, die nog volop nieuwe ideeën zitten. Gezellige recreatieruimte met boeken en spelletjes voor ‘s avonds of een dag met minder weer. De camping is centraal gelegen voor uitstapjes. Volop fietsmogelijkheden, het Gaasterland, rond het Tjeuke- en Sneekermeer, langs leuke plaatsen als Balk, Lemmer, Sloten, Sneek, Hindeloopen, Workum, Joure. Vaak eerst even een stukje met de auto met het fietsenrek. Ook door de prachtige Weerribben gefietst. Vanuit de camping ook de Oostervaarder plassen en de Marker wadden bezocht. En een kano gehuurd en door de Rottige Meente gevaren. We hebben genoten van de rust en ruimte die deze provincie biedt. Kortom een aanrader als je een camping zoekt in Zuid Friesland.
2 anos ás

Patricia Bor
Holandês
Prachtige camping. Ruime plaatsen. Goeie omgeving om heerlijk te fietsen. Leuke speeltuin voor kinderen. Binnen ruimte met o.a. t.v. en biljart. Brandschoon sanitair. Hele vriendelijke eigenaren. Altijd in voor een praatje en tips.
2 anos ás

Lianda
Holandês
Een hele leuke knusse camping ze hebben 15 plaatsen en is heel er gemoedelijk. Het sanitair is heel erg netjes en word door de eigenaren heel erg goed bij gehouden. Onze hond was er ook welkom. Hele gastvrije eigenaren en komen een praatje met je maken dat voelt erg goed!!!
2 anos ás

Herbert
Holandês
Een kleinschalige camping waar een gemoedelijke sfeer heerst. Ruime plekken en uitstekende sanitaire voorzieningen die goed wordt schoongehouden. Prettige en vriendelijke eigenaren die zeer gastvrij zijn en openstaan voor adviezen.
2 anos ás

Anita van den Oord
Holandês
Prettige, vriendelijke eigenaren die zeer gastvrij zijn en meedenken of helpen waar nodig. Sanitair is goed verzorgd, fris en schoon. Rustige sfeer en ruime plekken. Fijn dat we voor ons familieweekend er een safaritent bij konden huren, ook hierbij was het voor Anke en Ronald geen moeite te veel. Wij komen zeker terug!
2 anos ás

Aad de Roos
Holandês
10 dagen op de camping gestaan, een uiterst vriendelijke beheerders. Behalve voor pubers, is het een uiterst gezellige camping met uitstekend en mooi sanitair, Vanuit Bantega kun je geweldig mooie fietstochten maken en met de auto natuurlijk dichtbijzijnde leuke stadjes bezoeken.Wij hebben er in ieder geval een prima voorjaarsvakantie aan over gehouden
2 anos ás

Karin Timmermans
Holandês
Wij waren met caravan en onze twee honden. Mooi veld, ruimte genoeg, prachtig en schoon sanitair en zeer gastvrije eigenaren, die alles doen om het je naar de zin te maken. Waren hier nu voor de tweede keer en komen zeker opnieuw terug. Mooie wandelomgeving, Friese merengebied en leuke plaatsjes.
2 anos ás

Els van der Meulen
Holandês
Heerlijk rustige kleine camping. Super schoon, lieve eigenaren en genoeg te zien in de omgeving.
2 anos ás