Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Cabines para alugar
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
5 / 5 (11 votos )

Minicamping Favora

De kuilen 11
5466 PN, Eerde
Países Baixos

Minicamping Favora é um parque de campismo de 30 em Eerde, Países Baixos, localizado na região da Brabante do Norte. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a casa de campo de aluguer.

Características do local

Alojamento
Cabines para alugar

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Van den Berg
Holandês
Geweldig. Super de barrelsauna. We hadden de mogelijkheid om het songfestival binnen bij de sauna te kijken tijdens onze sauna gang. Het natuur huisje is ook heel mooi en praktisch. Alles dichtbij elkaar en niet groot dus knus en heerlijk ontspannen. Ook voor de hond is het prima vertoeven
7 meses ás

Gerda Vd lagemaat
Holandês
Wat een geweldig mooie camping, de vijver met al zijn mooie bloemen is je uitzicht. De rust de relaxte sfeer geweldig. Avondje privé sauna was het top punt van genieten. We willen beide weer terug komen naar deze fantastische plek.Complimenten ook aan de eigenaar alles is op en top verzorgd en ook voor tips vd de omgeving kan je bij hem terecht.Kan niet anders zeggen als dit is een top camping een dikke 10 krijgt die van ons.
1 ano ás

Esmee
Holandês
We verbleven in de trekkershut. Heel mooi en knus. Heeft alles wat je nodig hebt. Sanitair ziet er netjes uit. Alles is schoon en netjes. Je wordt heel welkom ontvangen en er wordt goed voor je gezorgd. De wellness is heerlijk en ook dat ziet er heel netjes uit.
2 anos ás

Maxime
Holandês
Samen met een vriendin en mijn kat (!) gebruik gemaakt van de blokhut op de camping. Een fijne, kleinschalige camping waar je je gelijk thuis voelt. Martien en Martje doen hun uiterste best om het je naar de zin te maken. Eén avond konden we aanschuiven aan tafel met zelfgemaakte pizza door de eigenaren. De hottub en sauna zijn houtgestookt. Alles lekker informeel en je kunt alles vragen. Bedankt voor het fijne verblijf!
2 anos ás

Lucia
Holandês
Genieten van de vriendelijk heid van Martien en Matty,genieten van de welness en genieten van de prachtige tuin
2 anos ás

martien en elly van dijk
Holandês
wat een schitterende camping , en wat een super geweldige ontvangst, ook gebruik gemaakt van de hout gestookte hottub heerlijk was het , wij komen zeker nog een keer terug maar dan hopelijk zonder de rupsen , martien en martje dank voor jullie gast vrijheid
2 anos ás

Dory Veld
Holandês
Kort verblijf, maar indrukwekkend door de gastvrije vriendelijkheid, het prachtige terrein, lekkere eten, heerlijke sauna en hottub met bubbels...Aan alles is gedacht en voelde me als vrouw alleen totaal veilig ! Verliefd geworden op dit plekje ❤
2 anos ás

A Verhoeven
Holandês
Een paar dagen bewust de stilte opzoeken, dat was mijn doel van het verblijf bij Favora. en dat lukte. Heel goed, zelfs. Ik ben goed en vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar. Hij voelde goed aan wat ik met stilte bedoelde.
2 anos ás

Joss Lamers & Kees Peters
Holandês
Fantastische ervaring. Vriendelijke eigenaar. Alles was piccobello...
2 anos ás

Frans en Lianne Roermond
Holandês
Landelijk gelegen, een rustpunt en zeer goed ondehoud , mooi en met zorg beheerd
2 anos ás

Jan en Jessica
Holandês
Voor de tweede keer twee weken in het paradijs op aarde, Martien en Martje doen er alles aan om je een heerlijke relaxte vakantie te hebben, voor volgend jaar al gereserveerd voor dat we weg gaan.. zegt genoeg!!
2 anos ás