Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Minicamping Duinerve

Galgeweg 9
4384 RA, Vlissingen
Países Baixos

Minicamping Duinerve é um parque de campismo de 30 em Vlissingen, Países Baixos. Minicamping Duinerve O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Annemarie Rossou
Holandês
De camping ligt prima, is gemoedelijk en heeft op zich net sanitair wat schoon oogde en ook wel schoon was, alleen er was vaak nog een urinelucht die je rook. Onze kinderen hadden zich verheugd op een van de leuke activiteiten die vermeld staan op de website. Helaas was er niets tot weinig te doen voor de kinderen. Op zich niet erg, maar profileer je dan niet als familiecamping, maar als seniorencamping. Er stonden dan ook veel oudere echtparen met caravans. Zoek je een leuke camping met ook wat vertier voor de kids, zou ik toch even verder zoeken...
2 anos ás

Terbeek
Holandês
Geweldige kleine camping met veel voorzieningen. Heerlijk dicht bij het strand, echt ideaal! Wij hebben onze plek gevonden, een fijne, keurig nette camping op een perfecte plek. Wij gaan in juni nog lekker 3 weken, helaas moeten we nog even wachten maar we hebben er zeker weer zin in!
2 anos ás

Hans en Sonja
Holandês
Paasweekend hier verbleven. Valt helemaal niets op aan te merken. Perfecte ligging, bijna direct aan het strand. Keurig schoon sanitair, vriendelijke en behulpzame eigenaren, en heerlijk rustige plek. Vlissingen is erg dichtbij, zelfs te lopen. Op de fiets ben je er zo. Diverse strandpaviljoens op het strand, je kunt overal heerlijk eten of wat drinken. Leuke bar op de camping, fietsenstalling en speeltoestellen voor de kinderen. Wij gaan zeker terug, is een ideale camping op een perfecte plek.
2 anos ás

Hendrik en Dineke
Holandês
Prima camping met een uitstekende ligging ten opzichte van het strand en Vlissingen. Vriendelijke eigenaren die bij aankomst een boekje uitdelen waarin oa de campingregels staan die helaas niet door alle gasten na geleefd worden. Als tot 3 x toe je hond "ontsnapt" en bij iemand anders in de tent zit, kom je enigzins respectloos over, helemaal als je na de 2e keer hebt laten weten hier niet van gediend te zijn.
2 anos ás

Henk Koeslag
Holandês
Minicamping Duinerve is een aanrader voor iedereen. Op de camping met ruime plekken is een ideale mix van jong en oud. Met de eigenaren Cindy en Martijn is, in overleg, heel veel mogelijk. Geweldig! Wanneer je je op deze camping niet "thuis" voelt moet je, denken wij, eerst eens bij jezelf te rade gaan. En wij hebben, in de 50 jaar dat wij kamperen, al heel wat campings bezocht. De kleine kinderen kunnen zich uitstekend vermaken met al het speelmateriaal op een mooie grasmat. De wat oudere kinderen zoeken hun toch wel hun eigen weg naar het strand, duin, dorp, disco of braderie. Het is dan ook niet voor niets dat wij deze camping al 4 jaar achter elkaar hebben bezocht!
2 anos ás

Bennie & Henriëtte
Holandês
We komen al een aantal jaren op mini camping Duinerve . En ook dit jaar weer prima na onze zin gehad. Mooie kleine camping met ruime nette goed onderhouden plaatsen ,super schoon sanitair . Camping beheerders zijn zeer gastvrij en doen alles om het de gasten naar de zin te maken. De locatie nabij strand en duinen op loopafstand is perfect . Dit jaar super mooi weer gehad en veel gefietst en gewandeld. Lekker wat eten of drinken bij strandpaviljoen Piet Hein . Wij hadden weer een super vakantie en komen hier zeker terug :-)
2 anos ás

Jeroen
Holandês
De camping ligt lekker dicht bij het strand. Verder een eenvoudige en kleine camping. Met een goede, maar betaalde, wifi voorziening. Toilet is netjes, werken nog wel met douchmuntes. Weinig voorzieningen voor oudere kinderen. Alleen een trampoline en tafeltennistafel.
2 anos ás

Gerard Janssen
Holandês
Duinerve is een prima, kleine camping op een uitstekende locatie van waaruit steden als Middelburg, Veere en Vlissingen prima bereikbaar zijn. De ligging op een paar honderd meter van het strand maakt het extra aantrekkelijk om er te verblijven. de kleinschaligheid geeft ook de nodige rust en de voorzieningen zijn ook prima. wij komen hier al enkele jaren en de eigenaren doen er alles aan om de camping steeds beter en mooier te maken
2 anos ás

francis Immenga
Holandês
Vorig jaar 4 weken op deze camping gestaan. En echt een super vakantie gehad. Mede door de eigenaar en zijn vrouw. Het weer heeft ons erg tegen gezeten. Maar de gezellige avondjes die voor de kinderen en volwassenen georganiseerd werden maakte voor ons een vakantie. Ontvangst was zeer gastvrij. En de plaats zie we toegewezen kregen was heel groot en gaf veel privacy. Sanitair word wel 3x per dag gepoetst en nagelopen. Heerlijk! Verder ligt de camping dicht bij het strand. En de plaatsen Vlissingen en Middelburg zijn op de fiets makkelijk aan te rijden. Wat wij ook erg fijn vonden is dat de fietsen in een gezamenlijke schuur geplaatst kunnen worden. Hele gastvrije camping. Met super mooie plaatsen. Waar veel kan in overleg. Vlonders worden je aangeboden, en waar een zeer gemoedelijke sfeer je een echt vakantie gevoel geeft.
2 anos ás

Fam. van Mossel
Holandês
Nette kleine camping vlakbij de duinen en het strand. Douchen kost per keer €0,50. Wij vinden het meer een camping voor 50 plussers. Veel te doen en te zien in de omgeving. Afgelopen Meivakantie zouden wij hier voor de derde keer een weekje verblijven. Helaas werd ik de dag van aankomst opgenomen in het ziekenhuis met een blindedarm ontsteking. Het hele feest kon jammer genoeg niet doorgaan, maar na nog dezelfde middag de camping eigenaresse te hebben geïnformeerd was zij not amused!! Zij had de "hele dag" op ons zitten wachten en ze kreeg nog geld van ons (!?!?). Aan het eind van het gesprek kon ze zelfs het woordje 'beterschap' niet haar mond uitkrijgen. Wij waren met stomheid gelagen. Onze kinderen hadden zich enorm verheugd op een weekje vakantie dus misschien konden we in juni nog een lang weekend gaan. Tot op heden heb ik van de eigenaresse geen antwoord ontvangen op mijn e-mails. Wij gaan volgend jaar op zoek naar een camping waar ze wel met gasten weten om te gaan.
2 anos ás