Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Minicamping De Welblok

Nieuwe Groeneweg 2
4307 RT, Oosterland
Países Baixos

Minicamping De Welblok é um parque de campismo de 30 em Oosterland, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Fam. van Vlastuin
Holandês
Naar 6 jaar weer terug geweest op minicamping de Welblok. De gemoedelijkheid die er toen was is er nu nog steeds. Onwijs leuke en gezellige vakantie gehad. Vriendelijke eigenaren die altijd open staan voor een praatje. Verder mooie verblijfplaatsen en een schoon en net toiletgebouw. Veel speelplezier voor jong en oud.
2 anos ás

Rita
Holandês
We hebben een heel seizoen op deze camping gestaan. Het is er super schoon, goed onderhouden, mooi sanitair, ontzettende klantvriendelijke camping gezin, mooie grote kampeerplaatsen en Camperplastsen,kindvriendelijk, en een lekkere rustige omgeving. Als je van rust houd is deze camping een aanrader?
2 anos ás

Janet en Nico
Holandês
Camping met hele vriendelijke eigenaresse. We gingen een dagje zeilen vanuit Bruinisse en daar ligt het 10 minuten fietsen vandaan. We mochten de tent al eerder opzetten omdat we s avonds pas laat terug zouden komen, erg fijn! Eerdere negatieve reviews over sanitair kun je echt negeren. Het hele sanitairblok is vernieuwd. En zowel in ochtend op dag van aankomst als op dag van vertrek waren ze schoon aan het maken. We hebben een erg fijn verblijf gehad en de kinderen die we zagen waren lekker aan het rondrijden op skelters en aan t spelen. Als we nog een keer gaan zeilen, komen we hier graag terug!
2 anos ás

Fam Maassen
Holandês
Wij hebben genoten van twee weken vakantie op de Welblok. Een mooie safaritent op een mooie, rustige camping. Gastvrij welkom en ook tijdens de vakantie was het beheerdersechtpaar / gezin erg vriendelijk en gastvrij. Tijdens onze vakantie mochten we het nieuwe sanitair in gebruik nemen. Wat is dat mooi geworden. Onze zoon heeft genoten van de fietsen, skelters die op de camping staan. De camping is op korte afstand van het Greveling meer waar je heerlijk kan zwemmen. Maar ook goed bereikbaar voor andere uitstapjes. Wij vonden het erg fijn en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.
2 anos ás

Dione
Holandês
We hebben maar 2 dagen op de camping gekampeerd, maar een fantastische tijd gehad. Een heel gastvrij en vriendelijk gezin, we waren de campingstekker en het verlengsnoer vergeten en dat konden we gewoon lenen, net als een hamer om de haringen in de grond te slaan. De plekken zijn ruim en hebben stroom en water. Fijne en schone douches en toiletten, ook al is het sanitairgebouw oud (het nieuwe sanitairgebouw is in aanbouw). Achter de staanplaatsen was een grote speeltuin met trampoline en 2 weiden met een pony en tamme nieuwsgierige schapen. Toen wij er waren was de camping vol, maar toch was het om 22:00 uur stil. Heerlijk rustig dus, en wakker worden van het geluid van de vogels. Voor herhaling vatbaar!
2 anos ás

Fam Overeem
Holandês
De laatste 3 dagen van onze vakantie nog even genoten op de Welblok. Heel mooi en schoon sanitair, grote plaatsen, rustig, aardige eigenaren!
2 anos ás

Familie Otte
Holandês
In de meivakantie heb ik hier met vier kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar gekampeerd. Er was een hartelijk ontvangst! De kinderen hebben genoten van de skelters en de trampoline. Verder was het rustig en gezellig. Het sanitair wordt in juni vernieuwd, maar was nu wel lekker verwarmd en de douches hadden een heerlijke douchestraal. We hebben op meerdere campings gekampeerd deze week, maar… de kinderen vonden deze camping het leukst en gezelligst!
2 anos ás

Karin
Holandês
Een gastvrij ontvangst gehad en niets was teveel. Nette en schone stacaravan met genoeg dekens voor koude nachten en kachels. De kids kunnen zich uren vermaken op alle skelters. Met 25 graden was het in de beschutting van de camping heerlijk warm. De eerste nacht had 1 vd kinderen een ongelukje en de eigenaresse heeft de was voor me gedraaid en zelfs gedroogd/opgevouwen! Hun dochter kwam een leuk knutselboek brengen als campingcadeautje en bij vertrek kregen de kids een zakje snoepjes. We hadden nog wel even willen blijven in de stilte met alleen het zingen van de vogels.
2 anos ás

Fam. Wisse
Holandês
We zijn eind april 2018 een aantal dagen op deze camping geweest, mooie ruime plekken met elektrisch en wateraansluiting. Ondanks dat wij veel wind hadden, zit je op de plekken lekker in de luwte door de bossages en heggen om de plekken heen. Met zonnetje erbij is het heerlijk toeven. Omgeving leent zich uitstekend om per fiets te ontdekken; via fietsnetwerk Zeeland is het mogelijk om gewenste routes uit te stippelen van knooppunt naar knooppunt. Eigenaren zijn erg behulpzaam en vriendelijk; in overleg geen probleem om benodigde stoelen en tafels te gebruiken omdat we met familie bij elkaar kwamen. Het sanitair is niet de nieuwste meer, maar absoluut goed en schoon te noemen. Hierin herkennen wij ons zeker niet in andere reviews die het sanitair ver beneden peil vinden. Er wordt momenteel gebouwd aan een nieuwe sanitairvoorziening. Wij komen hier voor het eerst, maar vinden het echt de moeite waard om een andere keer terug te komen.
2 anos ás

Familie
Holandês
Dit was eens en nooit meer. Er is voor de kinderen van alles te doen en de eigenaren zijn best aardig todat je zegt wat je vind. Marleen vloog in de verdediging en Marcus kreeg een heel vervelende houding. Het sanitair is gedateerd en heel erg vies, werd ook niet elke dag schoon gemaakt. Voor de mensen die niet zo nauw kijken en het niet vervelen vinden om schimmel en haren enzo tegen te komen in het sanitaire vinden het misschien schoon, maar wij zijn hier niet van gediend. Wij hebben dan ook maar 1 maal gebruik gemaakt van deze vuile sanitaire voorzieningen en dat alleen bij gebrek aan beter op dat moment. Wij hebben hierover uiteraard de eigenaren aangesproken en die waren niet blij met onze feedback sterker nog werd niet geaccepteerd. Wij vinden Zeeland heerlijk en hopen graag nog eens terug tekomen, maar zeker niet op deze camping. Eigenaar gaf wel toe dat het druk was dus dat om die reden het sanitaire in iedergeval die dag niet schoongemaakt was. Hier boeken wij nooit meer.
2 anos ás