Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (11 votos )

Minicamping de Lindehoef

Stokske 11
5066 CC, Moergestel
Países Baixos

Minicamping de Lindehoef é um parque de campismo de 30 em Moergestel, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Unknown
Holandês
De kinderen hebben zich heel prima vermaakt met alle skelters en fietsjes, in de speeltuin en de recreatieruimte. Het terrein is niet groot dus ze kunnen lekker zelf hun gang gaan wat erg relaxed is. Het sanitair is onlangs uitgebreid wat wel hard nodig was al is het nog steeds wat weinig. Het is wel allemaal netjes en schoon. De gastvrouw komt geregeld érg bot uit de hoek, een cursus klantvriendelijkheid zou echt geen kwaad kunnen lijkt me
7 meses ás

M.
Holandês
Hoezo rustige camping? Verderop wordt al de hele avond knetterende muziek gedraaid. We kwamen voor de rust
1 ano ás

Frans
Holandês
Een perfecre camping voor de kleinkinderen. Die hebben zich uitstekend vermaakt. Veel speeltoestellen, steppen, fietsen ed. Trampoline, trapveldje noem maar op. Het was er allemaal. Dicht bij het bosgebied. We hadden helaas geen tijd meer om met de kinderen daar te gaan wandelen. In het dorp heb je ook alle voorzieningen, winkels dichtbij. Er was ook een ruimte met vermaak voor als het slecht weer is. Tv met dvd, sjoelbak, tafelvoetbal spellen e.d. Echt een 10 waard. Ook het sanitair was goed.
1 ano ás

Jan en Helma Stulltjens
Holandês
Hele fijne gemoedelijke camping. Goed verzorgd. Inge is een prima gastvrouw. Door een miscommunicatie moesten wij een nacht op de noodplek staan (was ook mooi hoor). Inge kwam ons flesje wijn brengen omdat ze het vervelend voor ons. Heel sportief.
1 ano ás

Rinus
Holandês
De Lindehoef is en gezellige brabantse camping. Met 30 plaatsen is de naam minicamping achterhaald. De camping is vooral leuk voor gezinnen met kleine kinderen. Er is een trampoline, speeltuin en er zijn talloze skelters en ander rollend materiaal waar de kleintjes allemaal gebruik van mogen maken. De ligging is heel goed. Direct aan de fietsroutes en vlakbij het bruisende Oisterwijk met zijn tralloze winkels en heel veel prima horeca. In Tilburg ben je, via een mooi fietspad in 30 minuten. Als de camping volstaat dan sta je dicht op elkaar en hoor je alles van elkaar. Ook is het sanitair, 3 toiletten en 2 douches dan ontoereikend. Je staat dan s'ochtends in de rij. Er zijn 2 cabines met wastafels. dat is ook erg weinig. Dames en heren zijn gemengd. Hoewel alles altijd prima schoon is, is het sanitair wel aan verniewing toe. Bij een volle camping met pakweg 60 volwassenen en 20 kinderen is een flinke aanpassing nodig.
1 ano ás

Robert
Holandês
Top mini camping en ook voor campers topplek. Geweldig vriendelijke eigenaren.mooi startpunt van fiets-en wandelroutes door Kampina en Oisterwijkse bossen. Echte aanrader
2 anos ás

Petra
Holandês
Echt een TOP camping voor jong en oud op mooie locatie. Waar je kunt zien dat de eigenaren er hart en ziel in steken.. Ontzettend veel speelgoed (fietsjes, skelters,steps,bolderwagen,loopfietsjes, traptractortjes met aanhanger, teveel om op te noemen..) Trampoline,glijbaan,schommels, zandbak met speelgoed, voetbalveld,springkussen en met mooi weer watervertier... Onze dochter (5jaar) heeft zich hier uitstekend vermaakt...dus wij ook..😉 Ook in de omgeving veel te doen...mooi natuurgebied om te wandelen, fietsen etc. Leuke eetgelegenheden en terrasjes in de buurt.. Kortom een kindvriendelijke, leuke, mooie camping van ontzettend vriendelijke eigenaren die je hartelijk ontvangen en altijd voor je klaar staan...
2 anos ás

Hanneke en Chris
Holandês
Gastvrij en vriendelijk onthaal. Rustige,gezellige camping. Ruime plaatsen ,veel speelgelegenheid voor kinderen. Prima en schoon sanitair. Wasmachine,centrifuge,diepvries,koelkast. Per plaats een eigen la. Gezellige algemene verblijfsruimte met tv
2 anos ás

Ger Janssen Kuijken
Holandês
Zeer schoon en mooi appartement. Camping ziet er ook fantastisch uit. Echt een aanrader. In de buurt zeer goede betaalbare eetgelegenheid op loopafstand in 't Draaiboompje.
2 anos ás

Hennie & Hanny Eerhart.
Holandês
We komen op deze camping bijna jaarlijks. De ene keer voor een heel lang weekend weg, de andere keer omdat er de afscheidsbarbecue voor mijn vrouw werd georganiseerd. Altijd een vriendelijk en gastvrij onthaal. Heel veel kan en slechts weinig kan niet. Het is een camping met eigenlijk alleen maar toerplaatsen en dat maakt het erg afwisselend alhoewel je elke keer toch wel een bekend gezicht tegenkomt. Een goed teken want de gasten komen graag terug. Sanitair is altijd superschoon en ruim voldoende. Heerlijk warm water de hele dag door. Wi-Fi is uitstekend en gratis. En tot slot de 26 plaatsen zijn ruim bemeten verdeeld over twee grote velden. En voor de kinderen is het een paradijs met plenty speeltoestellen en speelgoed. Ad en Inge en Jan en Willy houdt dit vast en we komen graag weer eens terug. Corona of niet.
2 anos ás

Gea
Holandês
Met oude moeder in appartement verbleven. Heerlijke, schone en ruime accommodatie, waardoor het zeer geschikt ie om met iemand te verblijven die wat hulp nodig heeft. De persoonlijke benadering maakt het plaatje compleet. Voor mijn moeder en mij nooit meer een ander vakantieplekje!!
2 anos ás